CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca o bomba in razboiul politic: Prima Doamna isi insala sotul?

1 comentariu / 11815 vizualizări / 2 octombrie 2016

În vremuri liniștite o asemenea insinuare ar fi trecut neobservată; ne aflăm, însă, în plin război politic, în care informații explozive, reale ori mai puțin reale, sunt lansate din oră-n oră și e greu să mai discerni între ele. Drept pentru care e greu să ignori povestea.

Concret, jurnalistul Radu Moraru, patronul televiziunii Nașul și un apropiat al serviciilor secrete, despre care dezvăluia, nu demult, că au încercat chiar să-l înregimenteze cu grad de colonel, dă publicității un material ușor bizar, legat de relația dintre servicii și familia prezidențială.
Între altele, Moraru scrie, pe siteul nasul.tv:
”Daca doamna Carmen Iohannis se pregateste de o aventura erotica fiind profund nemultumita de absenta Sotului cuprins de mari indatoriri de Stat, atunci Serviciile trebuie sa intervina! Ori anuntind-o pe Doamna ca il face de ris pe alesul Neamului, ori pe Domnul daca Doamna nu isi baga hormonii in sertarul prezidential!
E simplu! Romania nu are voie sa ajunga de Rusinea Lumii!
Daca nici Doamna si nici Domnul nu reactioneaza, atunci toti Sefii Serviciilor trebuie sa demisioneze si sa spuna public MOTIVUL! Iar atunci poporul va cere Suspendarea Iresponsabililor!”.

Rămîne întrebarea: Moraru bate cîmpii ori cineva exact din serviciile respective i-a livrat o informație fierbinte care va tensiona și mai mult scena politică a momentului? Pentru că, să nu uităm, scenariul aventurilor extra-conjugale a mai fost folosit și în trecut pentru ”împachetarea” unui președinte. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Avand in vedere legaturile Nasul TV cu vechiul (dar mai ales cu noul si transformatul) DGIPI, probabil ca lovitura vine de la Ciolos.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998