CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca o lovitura pentru DNA: Dorin Marian, declarat nevinovat de catre judecatori

1 comentariu / 2427 vizualizări / 2 mai 2019

Fostul șef al cancelariei lui Călin Popescu Tăriceanu pe vremea în care acesta era premier, Dorin Marian, a fost achitat în dosarul în care DNA l-a acuzat de mărturie mincinoasă în legătură cu anumite aspecte din Dosarul Ferma Băneasa, în care Marian fusese chemat să dea declarații în calitate de martor, scrie EVZ.

Decizia definitivă a Curții de Apel Brașov în ceea ce-l privește pe Dorin Marian a venit la trei zile după ce actualul șef al Senatului a fost găsit nevinovat la de aceeași acuzație de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În iulie 2016, Călin Popescu Tăriceanu și Dorin Marian au fost trimiși în judecată de procurorii DNA pentru mărturie mincinoasă. În ambele situații, procurorii au reținut că aceștia ar fi făcut „afirmaţii necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esenţiale” ale cauzei în care au fost audiați ca martori, adică în dosarul retrocedării unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, în care sunt judecaţi prinţul Paul, Remus Truică, Tal Silberstein şi Dan Andronic.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. DNA-ul, o gasca politica formata din indivizi cu scoala putina.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998