CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca o voce grea din PNL se ridica impotriva lui Lazar: ”Sa explice sau sa plece!”

9 comentarii / 3718 vizualizări / 8 aprilie 2019

După Vlad Nistor, candidat liberal pentru PE, o altă voce grea din partid se ridică în scandalul Augustin Lazăr. Senatoarea Alina Gorghiu crede că acesta trebuie să lămurească urgent acuzațiile sau să plece din fruntea Parchetului General.

Senatoarea liberală afirmă la RFI că procurorul general Augustin Lazăr trebuie să lămurească suspiciunile: ”Începe să aibă o problemă de imagine, dacă nu vor fi clarificate toate aceste subiecte. Eu nu cred că CNSAS-ul după ce va face verificările va veni cu altceva, cu vreun element de noutate. Tema aceasta din păcate este exploatată politic și răsexploatată politic de PSD în acest context, dată fiind procedura de revocare, pe care ministrul Justiției a demarat-o. Însă cred că cel mai bine în momente de criză este ca persoana care este acuzată chiar și pe nedrept să aducă în spațiul public toate lămuririle necesare și să încerce să comunice cu publicul, acum în special domnul Augustin Lazăr, așa cum a făcut-o și atunci când a cerut sprijinul împotriva procedurii de revocare”.

Întrebată dacă au convins-o explicațiile oferite de Augustin Lazăr în ultima perioadă, Alina Gorghiu a răspuns: ”N-ar trebui să mă convingă pe mine explicațiile dânsului, ar trebui să-i convingă în principal pe cei care sunt afectați de ceea ce a făcut sau n-a făcut domnia sa, pentru că acuzațiile nu sunt ale Alinei Gorghiu. Dacă aceste lucruri ar fi adevărate, mie mi-ar forma categoric convingerea că Augustin Lazăr nu este persoana care ar trebui să mai fie în funcția de procuror-șef al Parchetului General, dar repet, pe povești de la PSD eu nu merg, n-am să dau crezare unor lucruri pe care le alimentează PSD, până nu văd niște dovezi concrete”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Chiar asa. Inainte de a fi mazilit de catre ai lui, e timpul ca Gargamel sa propuna un inlocuitor pentru taica Lazar. Dar unul dur de tot, sa-i faca pe trombonistii de la Luju A3 sa-l regret amarnic pe Lazarila.

  Cam cum s-a intamplat cu Alina Ghica, zisa Barbie. Injurata pe timpul lui Basescu, adulata pe timpul lui Iohannis.

  • Dar unul care să nu fi fost procuror torționar sau loază de procuror torționar n-ar fi bun?
   Din rău în mai rău, din securist grețos până la torționar, drumul se înfundă la un moment dat.
   Și la cât sunt de prost, și eu și Hodor și restul de zece mii de securiști pătați, nu cred că-i bine. Cineva ne-ar putea da muie.

  • Acest mesaj NU apartine adevaratului Franklin ci, foarte probabil, unui individ retardat si frustrat, dupa cum probabil, lesne v-ati dat seama.

   • Să recunoaștem că Savonea nu e Ghica. Pe unde ne prinde, ne-o trage temeinic.. Poate m-am pripit și mi-am dat muie singur.

 2. Ce zici de madam Perja ? e buna ?

  • Ie pierfiectă!

   • Acest mesaj NU apartine adevaratului Franklin ci, foarte probabil, unui individ retardat si frustrat, dupa cum probabil, lesne v-ati dat seama.

    • Adevăratul Franklin sunt eu, un gunoi securist, membru USRI, aripa bolșevici de dreapta.

 3. Povesti de la PSD??? Fostii detinuti politici Iulius Filip, Ioan Muntean, Scaletchi au vreo legatura cu PSD-ul? Torturile pe care acestia le-au indurat in inchisoarea de la Aiud, Lazar Augustin fiind o rotita a sistemului de represiune, sunt considerate de Gorghiu povesti alimentate de PSD? Sa ii fie rusine si sa le fie rusine tuturor celor care nu se pot sa isi depaseasca umorile personale si de partid in fata unor oribile realitati pe care orice om sanatos la cap le condamna. Am ajuns sa traim in aceste zile sa vedem cum, cu maxima nerusinare, i se ia apararea unui pion al represiunii securisto-comuniste de catre niste nimicnici care se pretind a fi luptatori anticomunisti dar fac scut in jurul unui comunist tortionar doar fiindca le serveste scopului de moment.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998