CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca un ministru ciolosist ia distanta de PLUS

3 comentarii / 2529 vizualizări / 13 martie 2019

”Am fost foarte supărat când Ion Ilici Iliescu a spus că „proprietatea este un moft”. Acum văd că unii gândesc mai departe și sunt în consens cu tătucul și spun că se va desființa. Alături de agricultură. Și vom elibera toți porcii domesticiți care se vor sălbătici. Nu cred că acești porci se pot înmulți necontrolat și vor putea câștiga și alegerile în anumite teritorii dar totuși poate cineva va scrie o carte despre această Nouă fermă – 2084. În timpul vieții mele voi încerca să nu ajungem să mâncam numai ce culegem și nu vom trăi în grupuri în loc de cupluri.
Nu vă spun cum va arăta arhitectura viitorului. Totul o fermă uriașă unde Guvernul va administra terenurile. Va fi totul sistematizat. Nu numai la noi ci pe tot teritoriul Uniunii.
Oare cine va fi Komisar?” a scris pe Facebook Marius Bostan, ministru pentru Societatea Informaţională în Guvernul Cioloș, luînd peste picior cele mai recente teze privind proprietatea ale partidului PLUS. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Eu sunt framantat de o chestie! Nu aia cu pământurile, ci aia cu familia care tb sa se disipe in grup! Cum vor fi formate grupurile? In functie de optiunea politica a fiecaruia? In functie de kilogramele fiecaruia? Dupa afinitatile la fotbal? Se va trage la sorti? Va fi un numar egal de femei si barbati sau vorba lui Bula vor tb sa se organizeze pentru ca unii sa nu o suga doar?

    • USRI este o adunătură de să fie bine că să nu fie rău, instalată în fața nepoțeilor de securiști.
      Tehnocrații, cum ar veni, sunt de un bolșevism patologic, nepoțeii, doar făcuți grămadă.

  2. Cred că Dna se gândea la India. În anumite zone, dacă unul din cei șapte frați se căsătorește, nevasta lui se culcă cu toți frății, doar e familie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998