CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca un motiv sa o dea afara: Weber ataca criza gunoaielor, a apei calde si a frigului

4 comentarii / 2955 vizualizări / 15 decembrie 2020

Avocatul Poporului, Renate Weber, a înaintat azi două sesizări oficiale către primăria generală și primăriile de sector, în care atacă trei probleme care afectează dramatic cetățenii capitalei: criza gunoiului, a apei calde și a frigului din locuințe.

”Având în vedere informațiile prezentate în mass-media privind situaţia generată de cantitatea foarte mare de deșeuri adunate pe trotuarele din Sectorul 1, dar și constările proprii, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020. Astfel, întrucât serviciile de salubrizare au ca obiectiv principal protecţia sănătăţii populației, dar şi a mediului, au fost întreprinse demersuri la Primăria Sectorului 1 București, referitoare la modalitatea de asigurare a serviciilor de salubrizare pe raza Sectorului 1 din Bucureşti.
Avocatul Poporului a luat cunoștință din numeroase articole de presă despre lipsa apei calde și a căldurii în toate sectoarele din București. Având în vedere că problema lipsei apei calde și a căldurii reprezintă o chestiune de sănătate publică, mai ales că România se confruntă cu lupta împotriva virusului COVID-19, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020. Astfel, au fost efectuate demersuri la toate primăriile de sector, precum și la Primăria Municipiului București, pentru a ne comunica măsurile imediate dispuse, în vederea asigurării condițiilor de trai normale, în case în această iarnă, întrucât anotimpul rece s-a instalat deja” se arată pe siteul instituției. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Nesimtita. Cat fu Firea primareasa a durut-o-n cur de apa calda a bucurestenilor. A apucat-o brusc grija de noi imediat dupa alegeri. Hai sictir fai tanti, ca puti a uselista de la o posta.

    • Securitatea s-a jucat de-a poluarea, subiect care a fost primit cu amuzament de către potențialii alegători. Seară de seară Securitatea polua, iar a doua zi constata că pula sugea.

      Mult mai târziu, Securitatea s-a apucat să tranșeze brutal campania electorală pentru nespălații mucureșteni care au și ales să rămână murdari la găoază. Noroc că frigul face mirosul mult mai suportabil.

  2. Messedina-esti cu caputzul ,dar nu este o problema ,in ziua de azi,boala ta este tratabila,bagi in cur un supozitor care se numeste pesede sau usele si a 2 zi esti ca nou!!

  3. Trist e ca inainte de Avocatul Poporului nu s-a sesizat nicio institutie din alea platite sa rezolve problemele…Ca populimea din sectorul 1 nu e pe strada, inteleg, poate asta a fost si calcului lui Clotzilde, ca pute prea rau, chiar prin masca si contestatarii prefera sa stea in jurul radiatorului, cu termopanele inchise…dar Garda de Mediu, Sanepidul asta nou, Ministerul Sanatatii, aia de la combaterea raspandirii bolilor…politia locala, ori astrala….Armata – aia care pazea starea de urgenta cu glont pe teava mitralierei! cineva cu atributii pe iginena, sanatate, mediu…Sunt niste unii care si-au luat banii degeaba….ca nici la Colectiv n-au „gresit” altfel…N-o suport pe Firea (asa cum nu suport nicio tzatza masculina, ori nu), dar, plange lumea dupa gospodareala ei, mai ales cand o vezi pe Cruela asta de care se sperie (pe bune!) si propriile odrasle…E o imagine sinistra, ca dupa trecerea flautului fermecat…nu vezi un copil in tot sectorul si sobolanii au revendicat teritoriul pustiit…e aproape ca In Paris, intr-o piatza volanta, dupa ce au plecat producatorii si inca n-au venit salubrizorii…dar, noi, aici n-am ajuns la nivelul in care sa traim atat de bio, in propriile duhori….ori, o fi un pas spre occidentalizare…o sa ne prezinte economiile facute si nivelul aerului curatat de poluarea masinilor de gunoi…ca si Macron vorbea de scaderea poluarii prin inchiderea oamenilor in case…Totusi, nu intelege nimeni ca problema s-a mutat la Nicusor…daca primarul de sector e impotent (!), generalul (Ups!) e pus acolo sa rezolve…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998