CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca un rechin PDL isi ia talpasita: Marin Anton demisioneaza si nu mai candideaza

0 comentarii / 2821 vizualizări / 24 aprilie 2012

Încă un seism în PDL: ieri seară, președintele organizației Giurgiu, l-am numit pe miliardarul Marin Anton, a anunțat că pleacă din partidul de guvernământ și nu mai candidează la șefia Consiliului Județean.

”Am fost ciuruit de Vasile Blaga”

Controversatul Marin Anton, unul dintre cei mai bogați politicieni din țară, a declarat că a luat acestă decizie deoarece ar fi fost „ciuruit” de Vasile Blaga, preşedintele Senatului şi că, în următoarele zile, îşi va depune inclusiv demisia din funcţia de preşedinte al PDL Giurgiu. „Vreau să vă anunţ că nu mai candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu. Mă pot bate cu adversarii politici, dar nu cu oamenii din partidul meu. Am fost ciuruit de domnul Vasile Blaga. Sunt la dispoziţia partidului care cred că are opţiuni serioase pentru Consiliul Judeţean Giurgiu”, a anunţat, cu lacrimi în ochi, Marin Anton. El s-a plâns ziariștilor de la Giurgiuveanul că Blaga nu l-ar avea la suflet pentru că a câştigat şefia PDL Giurgiu şi că l-a votat pe Boc la congresul partidului. Întrebat dacă ia în calcul o eventuală demisie de la şefia PDL Giurgiu, Marin Anton a răspuns că acest lucru se va produce în următoarele zile, şi că va renunţa la tot ce înseamnă PDL.
Marin Anton este un politician care a ținut afișul ani de-a rîndul prin tot felul de scandaluri, de la administrarea RAFO Onești la afacerile cu fonduri europene ale soției, și este venit în PDL prin intermediul lui Stolojan, al cărui sponsor a fost o lungă perioadă de timp. În urmă cu cîteva săptămîni, el anunțase public că va premia cu cîte un Mercedes primii trei candidați locali ai PDL Giurgiu, în ordinea voturilor obținute. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998