CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca un scandal in USL: liberalii dau atacul la fuziunea PSD-UNPR

0 comentarii / 1416 vizualizări / 24 martie 2013

Tensiunile se țin lanț în interiorul USL: după ce pesediștii au criticat la scenă deschisă importul imoral de pedeliști practicat de partenerii liberali, a venit rîndul PNL să contraatace, lovind într-un punct sensibil, recte fuziunea PSD-UNPR.

Astfel, într-o declarație politică susținută în parlament, deputatul PNL Dorinel Ursărescu avertizează că fuziunea dintre partidele lui Ponta și al lui Gabriel Oprea ar putea duce la tensionarea alianței în anumite zone, precum Neamț.
”Aş vrea să semnalez, colegial, un posibil focar de conflict care ar putea genera un mare deficit de imagine” afirmă liberalul în declarație.

”Se ştie, în luna aprilie, va avea loc absorbţia, prin comasare a UNPR de către PSD. În judeţul Neamţ există însă o problemă pe care liderii de la centru ai PSD trebuie să o trateze cu foarte multă atenţie. Problema se cheamă… Culiţă Tărâţă, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ. Şi nu sunt singurul care afirmă acest lucru. Îl mai spune şi presa, îl mai spun cei neutri şi îl spun, mai direct sau mai voalat, şi foarte mulţi social-democraţi nemţeni(…)Sunt unele probleme deosebite care privesc persoana domnului Culiţă Tărâţă, pe care liderii de la centru trebuie să le rezolve” mai spune deputatul PNL, care îl acuză, totodată, pe baronul pesedist că ar fi pus umărul pentru alegerea Elenei Udrea în parlament și că, în general, ”nu agreează PNL”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998