CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca un soc dupa Brexit: liberalii vor autostrazi chinezesti

2 comentarii / 3874 vizualizări / 28 iunie 2016

Liberalii au o revelație: în România, s-ar putea construi autostrăzi la jumătate de preț apelînd la serviciile chinezilor. Deputatul PNL Virgil Guran și-a arătat nemulțumirea în parlament, pentru faptul că țara noastră a neglijat o ofertă în acest sens a unei mari companii chinezești.

”Acum câteva zile, participând la o discuţie cu un grup de oameni de afaceri, de investitori străini, am aflat că printre altele s-a făcut şi o ofertă de construcţie de autostrăzi, din partea unei companii chineze, a doua companie ca putere economică din China, iar oferta era cam la jumătate de preţ faţă de ce se realizează acum în construcţia de autostrăzi în România sau din ce ar trebui să se realizeze, pentru că nu prea se realizează nimic. Cu forţă de muncă din România, cu materiale din România, deci exact ce ne-ar trebui pentru a realiza repede şi ieftin autostrăzile de care avem nevoie.

Mă întreb: de ce nu se poate finaliza un astfel de proiect? O fi incompetenţă? O fi prostie sau hoţie la mijloc? Pentru că în momentul în care ai o ofertă de genul acesta şi o refuzi sau o ignori înseamnă că există un dedesubt pe care deocamdată noi nu-l înţelegem” a punctat liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Nu este nevoie de autostrazi in colonia Ro. Daca am avea autostrazi, s-ar dezvolta turismul, poate si industria si stapanii nu vor asa ceva pentru scalvii romani. Sa ramanem unde suntem. De aceea tehno rahatii nu iau un cent din fonduri europene, ca sa ne imprumutam la camatarul universal FMI, sa fim robi toata viata.

  2. Yeah, that’s the tieckt, sir or ma’am

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998