CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Incendiar: Rapirea ziaristilor, operatiune de finantare mascata a politiei irakiene?

0 comentarii / 1888 vizualizări / 12 aprilie 2010

Cătălin Voicu aruncă o bombă de proporții: el a declarat, azi, la ICCJ, că „un singur om” îl vrea arestat şi nu înţelege de ce procurorii nu anchetează cum în cazul răpirii din Irak „zeci de milioane euro au plecat din România în Irak şi au ajuns în conturile poliţiei irakiene, doar puţin peste un milion de euro în conturile răpitorilor”.

În ultimul cuvânt în faţa judecătorului Înaltei Curţi de Casaţie şiJustiţie (ICCJ), Cătălin Voicu a arătat, conform Mediafax, că, în calitatea sa de membru al Comisiei de Apărare, s-a străduit mai mult de trei luni de zile să audieze persoane implicate în cazul răpirii din Irak a celor trei jurnalişti români, precizând că rezultatul final a fost „unul sumbru”.

„Zeci de milioane de euro au plecat din România în Irak şi au ajuns în conturile poliţiei irakiene şi doar puţin peste un milion de euro în conturile răpitorilor”, a susţinut Voicu.

El a precizat că nu înţelege de ce procurorii nu investighează şi acest fenomen.

„Un singur om mă vrea în arest şi nu m-a vrut la Interne, iar DNA îl reprezintă, nu eu vorbesc la Palatul Cotroceni pe telefoane”, a conchis, scurt, Voicu, fără a spune la cine face referire.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998