CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Incep audierile in dosarul lui Orban de la DNA

1 comentariu / 4797 vizualizări / 17 septembrie 2018

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a fost audiat, azi, la DNA după plângerea pe care a depus-o împotriva lui Ludovic Orban şi a 15 liberali, pe motiv că au încercat excluderea sa din partid şi au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL.

„Am fost audiat în calitate de martor pentru plângerea penală pe care am făcut-o împotriva lui Ludovic Orban şi a 15 membri din PNL datorită unor infracţiuni pe care le-au comis şi pe care le-am menţionat într-un interviu pe care vi l-am dat acum ceva timp. Le-am spus procurorilor că s-a folosit influenţa pentru a obţine avantaje necuvenite pentru nişte persoane în favoarea altora”, a declarat Viorel Cataramă, la ieşirea din sediul DNA.

„În partidul meu, astăzi, competenţa este strivită, persoanele care nu aderă necondiţionat la sistem sunt, sau se încearcă sa fie, eliminate! Eu mă găsesc într-o astfel de situaţie: pentru a fi împiedicat să ajung în funcţii de conducere în partid sau în administraţia publică s-a încălcat Constituţia, legile ţării şi Statutul, s-au comis infracţiuni; a fost fraudat votul si s-a falsificat rezultatul unor alegeri, s-a folosit influenţa pentru obţinerea de foloase necuvenite”, a mai spus Cataramă, pentru Mediafax.
La începutul lunii august, Cataramă anunţa că depune plângere penală împotriva lui Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Laurenţiu Leoreanu, Ben-Oni Ardelean, Florin Cîţu, Adrian Oros, Virgil Guran, Ioan Bălan, Vlad Nistor, Costel Alexe, Viorel Badea, Adrian Miuţescu, Nicolae Giugea şi George Şişcu, pentru „ilegalităţile comise în şedinţa Biroului Executiv din data de 9 iulie, când, încălcând 8 articole din statut, 3 din regulamentul Comisiei de Arbitraj, precum şi prevederile L78/2000, au votat excluderea mea din partid pentru a mă împiedica să candidez la Primăria Capitalei”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Puiutz de sekurist ? Liberal ? Bratian de vita veche ? Ca si fratele tau ? Fire-ati ai dracului de derbedei !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998