CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Incep concedierile colective in TVR

0 comentarii / 1514 vizualizări / 4 septembrie 2012

Conducerea SRTv va solicita, miercuri, deschiderea dialogului cu partenerii sociali, consultările urmând să vizeze „diminuarea consecinţelor concedierilor colective şi stabilirea echitabilă a criteriilor de selecţie” a personalului necesar funcţionării TVR în noua structură organizatorică.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, conducerea executivă a Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a stabilit, luni, primele acţiuni din calendarul de punere în aplicare a Programului de redresare economică a TVR. Acesta a fost aprobat de Consiliul de Administraţie (CA) al Televiziunii Române în data de 28 august şi a stat la baza memorandumului adoptat în şedinţa Guvernului din data de 1 septembrie.

Astfel, în data de 5 septembrie, conducerea SRTv va solicita deschiderea dialogului cu partenerii sociali. Consultările vor viza diminuarea consecinţelor concedierilor colective şi stabilirea echitabilă a criteriilor de selecţie a personalului necesar funcţionării SRTv în noua structură organizatorică, se spune în comunicat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998