CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Începe: prima rebeliune pesedista dupa apelul lui Iohannis

8 comentarii / 4039 vizualizări / 14 august 2018

A doua zi după ce Klaus Iohannis a făcut un apel public la membrii PSD să debarce actuala conducere, apare prima reacție: senatorul Ecaterina Andronescu a trimis o scrisoare deschisă către social-democrați, în care cere demisia lui Liviu Dragnea și a premierului Viorica Dăncilă, în caz contrar partidul urmînd să se confrunte ”cu un dezastru major.”

”SCRISOARE DESCHISĂ
S.O.S. PSD

”Urgența și dramatismul acestor zile fierbinți de august, când ne aflăm deja în al 12-lea ceas, când încă mai putem face ceva pentru a ne salva ca țară și ca partid de la un dezastru major, spre care ne îndreptăm vertiginos, ca membru loial al PSD, ca profesor și ca cetățean al României, fac un apel cât se poate de responsabil la toți colegii factori de decizie în acest moment ai PSD, la toți cei care odată au ocupat asemenea poziții în PSD și la Președintele actual al PSD domnul Liviu Dragnea „să nu dăm foc” țării și PSD-ului.

Ceea ce se întâmplă în acest moment în PSD și în țară nu este în regulă, s-a mers și s-a ajuns totuși prea departe, iar noi, cei din PSD, ca partid de guvernare, ne place sau nu, va trebui la un moment dat să decontăm absolut toate facturile acestei situații critice.
Nu ne putem ascunde tot timpul de responsabilitate și să dăm vina pe alții.

Noi am fost votați să guvernăm, nu să ne plângem și să dăm vina pe alții, avem obligația față de țară și față de toți membrii PSD să fim un partid responsabil și să nu îi dezamăgim.

Dragi colegi din PSD, vă rog să fim obiectivi și realiști. Nu întâmplător am ajuns în această situație. De când există partidul acesta, noi am avut cele mai profesioniste guverne, iar în componența lor au făcut parte cei mai buni experți și profesioniști din țară.

Partidul a avut și are resurse umane de foarte mare calitate și specialiști adevărați, dar din nefericire componența actualului guvern nu este expresia PSD-ului și nu reprezintă nivelul și capacitatea profesioniștilor din partidul nostru.

Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Văcăroiu, Năstase sau Ponta? Nu, în niciun caz. Acest guvern nu mă reprezintă nici pe mine, nici pe dumneavoastră, dragi colegi, nici PSD-ul, nici România. Acest guvern este expresia unei singure persoane, ceea ce nu este în regulă.

În acest moment dăm motive și ocazii gratuite opoziției și adversarilor noștri politici să ne atace și, ce este și mai dureros, dăm motive solide poporului să se alieze cu adversarii noștri politici și să se ridice împotriva noastră.

Este momentul să ne trezim și să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredințat-o poporul: SĂ GUVERNĂM ȚARA. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi cei din PSD trebuie să facem urgent două lucruri:

1. Să venim în cel mai scurt timp cu un Prim-ministru și un guvern PSD de super profesioniști și să guvernăm țara, iar partidul are suficienți specialiști pentru un asemenea guvern.
2. Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le știm cu toții și nu le voi expune acum.

Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru, iar în locul unui guvern PSD de profesioniști, pe care am putea să îl avem, ne vom trezi iar cu un guvern de amatori, cum am mai avut, iar țara, în an de Centenar, se va duce și ea înspre prăpastie, spre disperarea noastră și bucuria multora care nu ne vor puternici, uniți și consolidați în slujba României.

Dragi colegi PSD-iști de bună credință, bine intenționați, responsabili și iubitori de țară și de neam, ACUM este momentul testului nostru de maturitate!

Avem obligația și datoria să lăsăm copiilor și copiilor copiilor noștri o țară frumoasă, prosperă, sigură, democratică și puternică.
Dumnezeu să binecuvânteze România!
Cu toată prețuirea,

Ecaterina Andronescu”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Pai când v-am zis si eu același lucru ieri ați început cu vrăjeală psd-ista obișnuită… E evident ca PSD-ul se va face țăndări. Băieții deștepți se reorientează deja, retarzii si spălații pe creier lupta in continuare in tranșee :))))))

  • USR e deja la 70%. Atât ești de prost.

   • Eu nu te-am jignit. Constat doar ca fiu’ lu’ ma-ta e cam retard.

    • Te jignești singur, USR e deja la 70%. Atât ești de prost.

 2. Ea, cea care a contribuit la distrugerea invatamantului romanesc, se considera profesionista? Cati ani are Cati? Nu ar trebui sa fie deja la pensie cu copiii copiilor ei in parc? Daca are…..De ce mai este rector? Sau rectorii mor in picioare precum copacii?

 3. Garantat Vanghelie. Trade mark. Aşa a reuşit distinsa în politică. Dacă era mai tânără avea alte argumente. Poate că ar fi trebuit să nu mai candideze pe listele acestui partid, şi să fie corectă cum au fost cei care au defectat la partidul epavei Ponta. Oricum, cariera doamnei s-a terminat penibil.
  Cum nu pricep contestatarii că totul a fost pregătit de OMV plus trădătorii gen Johannis, Helvig în momentul promulgării legii offshore. Restul, gargară pt naivi ( proşti ).

 4. Cat a supt aceasta cotoroanta la madularul lui Daddy a fost buna pentru PSD. Nicio seara la A3 sau RomTV fara Abramburica. Acuma au descoperit brusc ca era garantata de Vanghelie. De parca nu tot PSD e garantat de Vanghelie si de altii ca el.

  • Faptele din dosarul Microsoft s-au prescris pentru Microsoft. D-na încă mai poate fi premiată pentru semnăturile unor trepăduși mafioți din minister.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998