CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Începe? Primul parlamentar liberal care cere demisiile lui Ciucă și Bode

4 comentarii / 2903 vizualizări / 11 ianuarie 2023

Deputatul PNL Dan Vîlceanu, este primul parlamentar liberal care le cere, într-o postare pe Facebook, lui Lucian Bode şi Nicolae Ciucă să demisioneze din funcţiile pe care le deţin, în urma acuzaţiilor de plagiat apărute în cazul amândurora.

”Minima moralitate implică demisia. La începutul lunii aprilie 2022 mi-am dat demisia din funcția de secretar general al PNL și din funcția de ministru considerând că minima moralitate mă obligă să fiu solidar cu președintele partidului, care de asemenea demisiona, ca urmare a puciului organizat de Nicolae Ciuca și Lucian Bode. Și eu, și Florin Cîțu am considerat că e mai bine să plecăm noi decât să alimentăm un scandal care ar fi afectat grav PNL. Doi colegi de partid au demisionat din funcția de ministru în urma unor subiecte de presă privind acuzații de plagiat pentru a nu face rău partidului. Există în schimb și colegi care se agață de funcții indiferent cât de mult rău fac PNL. Mă refer, evident, la Nicolae Ciucă și Lucian Bode. De peste un an sunt subiectul unor acuzații de plagiat. Au avut timp suficient să facă toate demersurile de clarificare necesare. Astăzi a apărut si o poziție oficială a UBB în legătură cu domnul Bode. Eu cred că este momentul ca domnii Bode si Ciucă să se gândească și la partid și să demisioneze” a scris Vîlceanu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Mda, e corect…. mai ales ca nu doar astia-s plagiatori, dar si Kovesi, Gabi „Interesul National” Oprea (culmea, si conducator de doctorate!!!) si multi altii…. Dar astia si aia n-au „deranjat”, ba dimpotriva… – a trebuit demis doar Ponta….
    Unde mai e acum dom’ Iohannis care zicea prin 2015 ca trebuie exclusi din politica, etc, etc ? – nu mai vorbim ca la un moment dat in trecut. Ponta si Antonescu mai era putin si se luau de git cu Basescu sa-l puna pe Iohannis premier !!!! / alta chestie care-i arata „caracterul” marelui Presedinte-profesoras de Agnita….

  2. @ Aveți părerea că „intelectualii militanți” și politicienii umblă după popularitatea lui Mircea Lucescu, care în prezent lucrează cu, „bimotorul Pahonțu-Bode”, ?

  3. & E sezon de transferuri la fotbal, analizează , ăștia, „doctori în fotbal” și „academicieni” și cote de piață, evoluții , parametri, accidentări ,probe, doping, etc., ?

  4. @ Care dintre componentele cercetărilor avansate sunt mai dăunătoare, căpușante, pentru populație și generațiile tinere, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998