CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Începutul sfîrșitului: Presa americană dezvăluie că Nord Stream a fost distrus de armata lui Zelenski

18 comentarii / 3798 vizualizări / 11 noiembrie 2023

Un ofițer ucrainean de rang înalt cu legături cu serviciile de informații a coordonat atacul de sabotaj asupra gazoductelor Nord Stream de anul trecut, au relatat azi The Washington Post și Der Spiegel, citând oficiali ucraineni și europeni anonimi, precum și alte persoane familiare cu operațiunea.

Moscova și aliații occidentali ai Kievului s-au acuzat reciproc cu privire la exploziile submarine care au distrus Nord Streams 1 și 2 – gazdocutele dintre Rusia și Europa prin Marea Baltică – la șapte luni de la invazia Rusiei în Ucraina.

Rolul ofițerului oferă cea mai directă dovadă de până acum care leagă conducerea militară și de securitate a Ucrainei de misteriosul atac din 2022, din septembrie, scrie The Washington Post.

Colonelul Roman Chervinsky, în vârstă de 48 de ani, care a servit în cadrul Forțelor pentru Operațiuni Speciale din Ucraina, a fost „coordonatorul” operațiunii Nord Stream, a declarat The Washington Post, citând persoane care cunosc rolul său.
Chervinsky ar fi gestionat logistica și sprijinul pentru o echipă de șase persoane care a închiriat o barcă cu pânze sub identități false și a folosit echipamente de scufundări la mare adâncime pentru a plasa încărcături explozive pe conductele de gaz.

Potrivit Washington Post, Chervinsky a primit ordine de la oficiali ucraineni mai înalți, care la rândul lor îi raportau generalului Valery Zaluzhny, șeful armatei ucrainene.

Chervinsky a negat, prin intermediul avocatului său, că ar fi avut vreun rol, iar purtătorii de cuvânt ai guvernului ucrainean nu au răspuns la întrebările legate de participarea lui Chervinsky. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

 1. Oficialii români vor continua să slăvească valorile iudeo-occidentale. Această dezvăluire va rămâne la fel de neimportantă ca și decesele celor care s-au vaccinat cu Pfizer. Importantă este reconstruirea Templului, după dărâmarea moscheei Al Aqsa. Mesia trebuie să vină iar iudeo-occidentalii se roagă în cor: „Fă bine, Doamne, întru bunăvoirea Ta Sionului și să se zidească zidurile Ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptății, prinosul și arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău viței.„

  • eşti un bou cretin, care cânţi aceleaşi lălăieli de răspopit tâmpit, bun de şters la fund cu ele. Dormi prin canale?

   • Băi sugătorule de scule simionice, taci dracului din gură. Jidocul rătăcitor, Ilan Laufer, salvatorul patrihotilor alături de bronzatul Simion?

    • doar cacat ai in cap

    • Amesteci cacatul tau cu Sionul, de il mesteci peste tot ca un obsedat idiot de ani de zile, ca esti tu un teolog ratat si prost de la natura, cu afacerea Ilan Laufer, care este cu adevarat o mare mizerie a lui George Simion.
     Tu esti pupator de cacati, nu de moaste?

     • si se pretinde ceea ce nu e

     • Tot ceea ce se intampla in spatiul iudeo-occidental are legatura cu refacerea Sionului si cu tendinta de suprematie a poporului iudeu asupra tuturor popoarelor, potrivit promisiunii biblice din cartea lui Isaia. Referitor la Polul suveranist al bronzatului George Simion cu romanizatul Ilan Laufer.
      https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/presa-din-israel-ilan-laufer-nu-s-a-nascut-la-polizu-s-a-nascut-aici-1035860

     • Esti un bou cu cacaturi mistice la capul stricat de raspopit cretin

 2. Ucrainenii n-ar fi putut singuri,sa fim seriosi.Presa americana ,cum o numiti,face pe proasta.

 3. UasintonPost este portavocea cia…pompeo: „mintim pacalim si furam”…deci fake

 4. Cine rede minciuna asta ? Americanii impreuna cu englezii au facut magaria,
  nicidecum ucrainienii pentru ca nu puteau !

  • Foarte bine ca au făcut-o. Trebuiau să termine toată afacerea nu să o lase pe jumătate.

   • fa Muuuuuuuuuuuuuuuu

 5. American journalist Seymour Hersh accuses US Navy of Nord Stream pipeline attack
  https://www.rfi.fr/en/international/20230211-american-journalist-accuses-us-navy-of-nord-stream-pipeline-attack

 6. Sa si credem?

 7. Una dintre personale de pe „barca” avea un pasaport romanesc fals! DW are o ancheta despre treaba asta…

 8. Măgăria detonării gazoductelor cu toată cerneala scursă de după dpmdv este o afacere a sioniștilor ce dirijează america.În definitiv e vorba doar de piștari,foarte mulți piștari! Teatrul ieftin dat pe goarnă acum de răspândacii oficial ai C.I.A. seamănă al dracului de bine cu operațiuna. ,Tocănița” a MI5 britanic înaintea de debarcarea în Sicilia.

 9. […] Un ofițer ucrainean de rang înalt cu legături cu serviciile de informații a coordonat atacul de sabotaj asupra gazoductelor Nord Stream de anul trecut, au relatat azi The Washington Post și Der Spiegel, citând oficiali ucraineni și europeni anonimi, precum și alte persoane familiare cu operațiunea. Moscova și aliații occidentali ai Kievului s-au acuzat reciproc cu privire la exploziile submarine care au distrus Nord Streams 1 și 2 – gazdocutele dintre Rusia și Europa prin Marea Baltică – la șapte luni de la invazia Rusiei în Ucraina.Rolul ofițerului oferă cea mai directă dovadă de până acum care leagă conducerea militară și de securitate a Ucrainei de misteriosul atac din 2022, din septembrie, scrie The Washington Post.Colonelul Roman Chervinsky, în vârstă de 48 de ani, care a servit în cadrul Forțelor pentru Operațiuni Speciale din Ucraina, a fost „coordonatorul” operațiunii Nord Stream, a declarat The Washington Post, citând persoane care cunosc rolul său.Chervinsky ar fi gestionat logistica și sprijinul pentru o echipă de șase persoane care a închiriat o barcă cu pânze sub identități false și a folosit echipamente de scufundări la mare adâncime pentru a plasa încărcături explozive pe conductele de gaz.Potrivit Washington Post, Chervinsky a primit ordine de la oficiali ucraineni mai înalți, care la rândul lor îi raportau generalului Valery Zaluzhny, șeful armatei ucrainene.Chervinsky a negat, prin intermediul avocatului său, că ar fi avut vreun rol, iar purtătorii de cuvânt ai guvernului ucrainean nu au răspuns la întrebările legate de participarea lui Chervinsky. (B.T.I.)Sursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998