CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Incredibil: Act sinucigas in Parlament, in timpul discursului lui Boc

0 comentarii / 1573 vizualizări / 23 decembrie 2010

Un bărbat s-a aruncat, azi dimineaţa, din loja Camerei Deputaţilor, în semn de protest, în timp ce premierul Emil Boc îşi susţinea discursul la dezbaterea moţiunii de cenzură asupra legii-cadru a salarizării bugetarilor.

Un eveniment fără precedent s-a petrecut azi dimineață, cînd, în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, un bărbat s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii. În timpul intervenţiilor în plenul Parlamentului, bărbatul, angajat la TVR, s-a urcat la unul din balcoanele sălii de plen, de unde a strigat „Boc, aţi luat drepturile copiilor”. El purta un tricou pe care scria „”Ne-aţi ciuruit, ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri, ne-aţi vândut” și avea în mînă o bilă portocalie cu nr.13.
În cădere, bărbatul a rupt un pupitru, și-a fracturat cîteva oase și s-a lovit sever la cap, dar a supraviețuit. Primul-ministru a coborât de la tribuna Parlamentului pentru a vedea ce s-a întâmplat, în timp ce bărbatului i se acorda primul ajutor.
Senatorul PNL Emilian Frâncu susţine că bărbatul ar fi strigat, înainte de a se arunca, „Aţi luat pâinea de la gura copiilor mei”. El a fost transportat la Spitalul Universitar de echipajul SMURD care a sosit la Palatul Parlamentului.
Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat că acestuia i-a fost acordat primul ajutor de către asistenţa medicală SMURD, omul era conştient în momentul în care a fost preluat şi dus la Spitalul Universitar.

Imediat după incident, PSD, prin Victor Ponta, a anunțat că se retrage din sală, și s-a pus chiar problema amînării ședinței, dar finalmente, spre stupoarea generală, reprezentanții Puterii au decis să continuie fără probleme ședința. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998