CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Incredibil: cum sfideaza guvernul Orban Avocatul Poporului

4 comentarii / 2540 vizualizări / 8 septembrie 2020

Pe 14 august, Avocatul Poporului a adresat ministerului Educației o solicitare oficială privind anumite măsuri preconizate pentru începerea școlilor, cum ar fi accesul tuturor elevilor la mijloacele pentru învățămînt online, transportul, garantarea unui act educațional unitar, fără diferențieri între diferite zone ale țării etc.

Deși AP este o instituție de prim rang a statului, reglemntată prin Constituție, ministrul Monica Anisie nu a răspuns nici pînă azi, după 25 de zile, solicitării, determinînd-o pe Renate Weber să revină, ieri, cu altă solicitare identică. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Anisie reprezintă aceeași mizerie PNL – PDL .
  Plăcută suedeză ptr Werner și UE PNL !

  • PDL e foarte bun la guvernare. Tineterul puțist prost muie în stradă doar pesedeaua leșinată așa că mafia securistă poate fura fără opoziție până la alegeri, când iar sunt motivați cretinii demotivați de prea mult bine. :))))))))))

 2. sunt sigura ca, pentru corectitudine si pentru rigoare, ar trebui precizat fara echivoc faptul ca TOATE partidele reprezinta aceeasi mizerie intrucat nimic nu le deosebeste in voluptatea cu care isi aleg, isi promoveaza, isi ‘transfera’ si isi cautioneaza toate scursurile, deseurile si rebuturile umane ce nu au fost capabile sa faca nimic din, si cu viata lor inainte de „a intra in politica”…

  exceptiile (extrem de putine) nu fac decat sa confirme regula!

  • Șeful de la Spălarea Banilor, bac la 32 de ani, conferențiar la 45
   Cine este Laurențiu Baranga?
   SRI știe, mă, știe, cum să nu știe!?! :)))))))))))))))))))))

   Trompeta Maria, SRI a infiltrat partidele și le-a ciumat cu ultimii prostovani. Cel mai bun exemplu este PDL, etichetat oficial PNL, după ce a trecut DNA prin el. :)))))))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998