CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Incredibil: Hartuitorul intelectualilor revine in forta dupa citeva zile de ”penitenta”

5 comentarii / 2703 vizualizări / 24 iulie 2020

Mircea Morariu, criticul de teatru care a recuoscut public că hărțuiește o serie de intelectuali români de cîțiva ani, prilej pentru anchetă a poliției și parchetului, revine în forță pe pretențiosul site intelectual contributors.ro după fix 9 zile de penitență.

Mircea Morariu – 9 iulie 2020:

”În legătură cu acuzațiile la adresa mea, formulate de d-na Marta Petreu și de dl. Ion Vartic ,în articole publicate în cel mai recent număr al revistei „Apostrof”, admit că, în cea mai mare parte, sunt adevărate. Nu pun la socoteală elementele de subiectivitate din textul doamnei Petreu. Le înțeleg. În consecință, asumându-mi greșeala, am decis, de comun acord cu editorul publicației „contributors.ro”, ca, cel puțin o vreme, să îmi suspend colaborarea cu această platformă. Țin să îi mulțumesc în mod deosebit redactorului șef, dl. Lucian Popescu, pentru înțelegerea și delicatețea cu care a gestionat această situație de criză”.

Azi, Mircea Morariu revine la treabă după doar cîteva zile, ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat, semnînd articolul ”Avantajul finalurilor deschise”. Comentariile – nu atît pe seama lui Morariu cît pe a siteului moralist cu pretenții înalte contributors.ro – sunt, credem noi, de prisos. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Tot Franklin poate face mai multe precizări. Din colaborarea cu site-ul moralist bagă fifty bucks în buzunar, de ajuns pentru câteva ieșiri la mec, jobul de bază, profesor universitar la stâna din Bihor, asigură plata utilităților, prostitul securist pe net e damblaua lui, iar hărțuitul intelectualilor pe telefon este cealaltă dambla.

  2. Acolo e securistu Cr Tudor Popescu. Cioară la cioară nu-și scoate ochii, Niște balegi umane.

  3. Unde sunt nespălații din mișcările protestante ce sug de la țâță lui Soros?( stiti la ce ma refer!)
    Tac precum rahatul in păpușoi! Dacă era de-a lui Dragnea sigur acum erau cu telefoanele cu cartela in piață?
    P.S dnul BTI ne confirmați dacă soțul lui madam Birchall este pe lista celor care au beneficiat de prietenia cu pedofilul Epstein? Nu de alta dar sa stiu cum sa o blestem pe curva!

    • Securistul Franklin ne-a asigura că sugacea Birchall va fi un bun Ministru al Justiției. Și așa a fost pentru SRI. Pe termen lung, o muie clasificată mută munții.

  4. Cretin la cretini trage. Cum îi cheamă pe cei acre îltipăresc pe Morariu? Soros și cercopitecii lui

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998