CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Independentii au partid: UNPR a primit binecuvintarea tribunalului

0 comentarii / 1708 vizualizări / 20 aprilie 2010

Tribunalul Bucureşti a admis, azi, cererea grupului parlamentarilor independenţi de înscriere a partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), coordonat de Gabriel Oprea.

Grupul parlamentarilor independenţi a depus, în martie, actele pentru înscrierea partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României.
Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, azi, cererea parlamentarilor independenţi de înregistrare a Uniunii, deşi iniţial programase dezbaterile pentru luna mai.
Uniunea „Românilor Sinceri” a făcut o cerere de intervenţie în acest proces, însă instanţa a respins-o. Pentru înscrierea acestui partid au fost strânse peste 120.000 de semnături. Liderul independenţilor din Senat, senatorul Liviu Câmpanu, afirma, în 11 martie, că urma să se înregistreze la OSIM sigla UNPR, care conţine „prescurtarea denumirii, pe un scut aflat în faţa unei acvile ce ţine în cioc o cruce”.
Noul partid, constituit din grupul parlamentarilor independenţi, i-ar putea avea ca preşedinte pe Marian Sârbu, ca preşedinte executiv pe Gabriel Oprea şi ca preşedinte de onoare pe Cristian Diaconescu, declarau, pentru Mediafax, surse parlamentare.
Liderul Grupului Independenţilor, Gabriel Oprea, a anunţat, vineri, la Buzău, că postul de vicepreşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României va fi ocupat de deputatul de Buzău Adrian Mocanu, plecat recent din PSD.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998