CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9686 RON DOWN | 1 USD = 4.5785 RON DOWN | 1 GBP = 5.8072 RON DOWN

Inedit: Hrebenciuc dezvaluie de ce Becali are probleme in puscarie

0 comentarii / 2798 vizualizări / 19 septembrie 2013

Deputatul Viorel Hrebenciuc lansează pe piaţă o teorie spectaculoasă în cazul Becali, explicând, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Sursa Zilei, de ce îi sunt respinse finanțatorului echipei Steaua, una după alta, toate solicitările oficiale la adresa conducerii Administraţiei Penitenciarelor.

Creditat de mulţi cu „înfiinţarea” lui Becali ca politician, ba chiar ca patron de club, eminenţa cenuşie a PSD, cum e supranumit Viorel Hrebenciuc, explică, într-o declaraţie pentru Sursa Zilei, care este marea eroare – sau marele ghinion – al latifundiarului din Pipera, motivul pentru care acesta nu reuşeşte să obţină aprobări pentru niciuna dintre cererile oficiale adresate pînă acum conducerii penitenciarului.

Astfel, potrivit lui Hrebenciuc, roata s-a întors dramatic în cazul afaceristului Gigi Becali, iar ceea ce l-a făcut celebru joacă acum împotriva lui: mediatizarea extremă.

”El a cerut lucruri care i se cuvin, potrivit legislaţiei în vigoare – să aibă o zi liberă de ziua lui, de exemplu. Dar când ai un personaj precum Gigi Becali, pentru care televiziunile se instalează de la ora 9 în faţă la Jilava şi toată lumea aşteaptă să vadă cine intră, cine iese, avocaţii merg să dea interviuri din faţa închisorii şi așa mai departe, acest lucru e de natură să îi streseze puternic pe cei care sunt în funcţii la penitenciar. Deci, prea multă mediatizare, de data aceasta, irită pe toată lumea şi lui îi face rău. Tocmai pentru că a început să înţeleagă acest pericol, de altfel, domnul Becali a făcut numeroase intervenţii, în ultima vreme, să fie menajat de către ziarişti, dar presa este presă, devoratoare de ştiri. El a fost creat de către presă, dar acum aceeaşi presă îl devorează” susține deputatul PSD.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998