CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Inedit: SRI, sesizat că liderii USR-PLUS ar fi agenti straini

9 comentarii / 8331 vizualizări / 26 noiembrie 2020

SRI a fost sesizat oficial de către un politician candidat independent în alegerile parlamentare că o serie de lideri ai USR-PLUS ar trebui verificați sub bănuiala că sunt agenți ai unor puteri străine.

Sesizarea a fost făcută de Cătălin Stochiță, care anunță, într-un comunicat de presă:
”Am transmis o sesizare directorului SRI, Eduard Raul Hellvig, pentru a verifica informațiile vehiculate despre faptul ca o parte din liderii USR agenți de influență/agenți secreți/spioni ai unor servicii secrete: DGSE (Franța), BND (Germania), BVT (Austria).
Din analiza informațiilor prezentate în mass-media și în social media de către o serie de jurnaliști, politicieni și analiști politici (mai mult sau mai puțin independenți) rezultă că o parte dintre liderii USR-PLUS au fost „racolați” de diverse servicii/structuri secrete în perioada în care au fost la studii în străinătate sau au activat în cadrul unor firme multinaționale ori în cadrul unor organizații internaționale: Dan Nicușor Daniel, Armand Clotilde Marie Brigitte, Cioloș Julien Dacian, Fritz Dominic, Năsui Claudiu, Voiculescu Vlad, Seidler Cristian, Barna Ilie Dan.
De asemenea, întrucât este deja de notorietate faptul ca USR-PLUS este considerat „partidul lui Coldea” am solicitat directorului SRI să verifice și să dispună măsurile legale privind următoarele informații:

1.Generalul (r) Coldea Florian a contribuit în calitate de Director adjunct al Serviciului Român de Informații (Director Operativ) sau ca persoana fizică la înființarea, constituirea și dezvoltarea structurilor politice USR și PLUS (în mod indirect prin intermediul Generalului Ardelean Virgil – zis “Vulpea”) precum și la susținerea campaniilor electorale prin intermediul ofițerilor acoperiți din mass-media și din diverse alte entități publice: procurori, polițiști, militari, funcționari publici din instituții centrale sau locale sau entități private: asociații, fundații, firme având capital majoritar străin.

2.Generalii (r) Coldea Florian și Ardelean Virgil zis „Vulpea” au fost implicați în finanțarea partidelor politice USR si PLUS prin șantajarea persoanelor fizice și persoanelor juridice în baza informațiilor aflate în perioada exercitării atribuțiilor de serviciu” mai scrie Stochiță. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Intrebarile sunt foarte bune si la obiect. ma indoiesc insa ca va primi vreun raspuns. Sau daca va primi, (parca este o lege in acest sens) va fi unul echivoc. Daca sunt , SRI prin fisa postului ar trebui sa stie, si sa-i fi impiedecat sa candideze. dar SRI are alte treburi, mai importante…

 2. Iohannis a trecut la represalii și l-a pus pe Hellvig SRI să îi strângă de koaie pe Useriști dacă mișca în front și nu vor guvern PNL-USR !

 3. Si totusi ce incredere poti sa ai intr-o fituica ca asta care are la pagina de contact o adresa de gmail. Este cel putin dubios

  • Fghkkjkldd

   „Si totusi ce incredere poti sa ai intr-o fituica ca asta care are la pagina de contact o adresa de gmail. Este cel putin dubios”
   Dar in „ specialistii ” lui Johanis … in grupulde comunicare „ stratejica ” al lui Manciu … dar in vicele ORNISS … Bularca fara bac ?
   Dar in seful de sala , sau directorul de pompe funebre inscaunati directori de spital ?

  • Fițuica nu poarte fi decât o glumă penibilă. Singura entitate care se poate deranja pentru un control al SRI este CIA.

   Structura bolșevică Securitate nu răspunde în fața cetățenilor pe care îi oprimează de la venirea intelectualilor pulii pe tancurile lui Stalin.

 4. ha,ha ,glumeti indivizi populeaza politica romaneasca…despre militeni nimic….?? ei sunt personajele din alba ca zapada!!!!!!

  • Ai impresia că în SRI sunt academicieni? Milițienii frustrați din ’90 au umplut spațiul liber lăsat de securiștii ceaușiști, care avea să se apuce de mari afaceri cu logistica asigurată, de cine crezi, proasto, da, exact de către muilițienii din SRI.

 5. Politicianul ”independent” si care nu si-a dat numele daca ar vea coloana vertebrala ar face -o ) sa fie tov George Simion de la AUR, sustinut si de forte pro Kremlin.? Cat despre SRI, astia se toarna intre ei, se mananca intrei, sun tabere si grupulete, ce fac jocuri duble care nu au nimic de a face cu interesul tarii.Vai de dl Hellvigh , acesta nestiind pe ce lume traiestesi de ce naparci este inconjurat.!Haos, manipulare si multa mizerie umana.Asa a ajuns R(r)omania de azi.

  • Bai necapabilule, habar nu ai ce se intampla in tara in care traiesti, si ai tupeul sa o calomniezi cu apelative de genul „Rromania”?. Pai tu de unde ai mai venit, ai fost adus pe lume cu barza?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998