CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Informatiile Inpolitics, confirmate: Sova nu mai e purtator de cuvant al PSD

0 comentarii / 1573 vizualizări / 7 martie 2012

Inpolitics informa aseară, citînd surse pesediste, despre iminenta debarcare a lui Dan Șova din postul de purtător de cuvînt al PSD, unde abia fusese numit. Confirmarea a venit azi: senatorul Dan Şova nu mai este purtător de cuvânt al PSD şi este trimis în perioada următoare la Washington, pentru a se documenta pe problema Holocaustului, a anunţat preşedintele PSD, Victor Ponta, la Palatul Parlamentului, după ce Şova a făcut la un post tv o serie de declaraţii pe marginea cărora partidul şi-a cerut ulterior scuze.

„A făcut o mare gafă. Am exprimat punctul de vedere al PSD, care este în totală contradicţie cu ceea ce a zis Dan Şova şi mi-am cerut scuze în numele PSD şi el şi-a cerut scuze. Şi cred că trebuie să plătească pentru gafa pe care a făcut-o. L-am anunţat de azi că nu mai activează ca purtător de cuvânt al PSD până nu pleacă la Muzeul Holocaustului de la Washington, să vadă cu ochii lui ceea ce au am văzut şi eu şi ce s-a întâmplat în România cu evreii care au fost omorâţi şi în România şi în Transnistria, şi mai departe. Şi după ce se întoarce sunt convins că putem înţelege cu toţii că sunt evenimente istorice pe care trebuie să le cunoaştem şi să le recunoaştem. În rest, singura scuză pe care o are este că nu a avut niciun fel de intenţie, pur şi simplu a dat un răspuns stupid la o întrebare şi cred că deja plăteşte pentru asta”, a declarat Victor Ponta, conform Agerpres.

Nostimada e că ditamai senatorul PSD, potențial ministru al Justiției, e pedepsit de mai-marii săi exact ca pe fiul cel mic al lui Adrian Năstase, acum doi, după ce și-a desenat pe mînă o zvastică, într-o discotecă de peste hotare. În urma scandalului, fostul premier a decis să-și trimită fiul, ca să se învețe minte, tot la un stagiu de internship, la Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România ”Elie Wiesel”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998