CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iniţiativa România Liberală va boicota referendumul privind revizuirea Constituţiei

0 comentarii / 1323 vizualizări / 20 iunie 2013

Preşedintele Consiliului Director al Iniţiativei România Liberală, Vlad Moisescu, a criticat azi raportul întocmit de Comisia de revizuire a Constituţiei, punctând că în situaţia în care modificările la Legea fundamentală vor fi adoptate de Parlament, IRL va face apel la boicotarea referendumului dedicat acestui subiect.

„Ne găsim în faţa unui raport prost de revizuire a Constituţiei, care va urma calea legală de a merge la Curtea Constituţională, dar se aşteaptă şi părerea Comisiei de la Veneţia şi a Comisiei Europene. (…) În situaţia în care aceste prevederi – avem încă speranţa că CCR se va apleca asupra neconstituţionalităţii multor din articolele produse de dl Antonescu – vor fi adoptate în plenul Parlamentului, IRL va face apel la toţi românii să boicoteze referendumul de revizuire a Constituţiei”, a anunţat Vlad Moisescu, într-o conferinţă de presă. El a spus că IRL consideră procesul de revizuire a Constituţiei şi raportul rezultat din Comisia de modificare a Legii fundamentale drept „o glumă proastă şi o bătaie de joc la adresa cetăţenilor acestei ţări”.
„Modul în care s-au desfăşurat lucrările comisiei probează neseriozitate, superficialitate, incompetenţă şi dezinteres faţă de proiectarea deficienţelor care îi afectează pe cetăţeni. Aceasta nu este o Constituţie pentru români, ci o Constituţie pentru politruci cu probleme penale adăpostiţi în Parlament”, a afirmat, conform Agerpres, Moisescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998