CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Inpolitics a avut dreptate: Dragnea a clocit o lege pe gustul evreilor

7 comentarii / 5184 vizualizări / 10 februarie 2016

Pe 2 februarie, scriam, într-un material, că președintele PSD se află în plină campanie de captare a bunăvoinței evreilor, după ce a dat un chix răsunător în relația cu chinezii, și că, în respectiva campanie se înscrie și controversatul proiect de lege anti-defăimare, lansat anul trecut și care se află foarte aproape de votare în parlament. La fel cum se înscrie decorarea lui Dragnea, pentru fapte neștiute oficial, la recentul Congres Evreiesc European, condus de evreul rus Moshe Kantor, apropiat al lui Putin.

Dovada că așa stau lucrurile e prezentată azi de siteul coalitiaromanilor.org, care relatează că Liviu Dragnea a încercat să înșele opinia publică de la noi, susținînd că respectivul proiect de lege e inspirat de o așa zisă convenție-cadru europeană:

”Propunerea legislativa vine in completarea legislatiei comunitare in materie, fiind inspirata de «Conventia Cadru Europeana pentru Promovarea Tolerantei si Combaterea Intolerantei», propusa ca model pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, de catre Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii” se arată în expunerea de motive a legii lui Dragnea.

Numai că, scriu cei de la coalitiaromanilor.org, Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii nu e un organism oficial european, ci un ONG creat în octombrie 2008 de fostul președinte al Poloniei, Aleksander Kwasniewski, și de Moshe Kantor. Adică exact cel care l-a decorat zilele trecute pe Liviu Dragnea cu ”Busola Ierusalimului”, pesedistul fiind primul român beneficiar al acestei distincții. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Daca va trece legea ar fi bine ca PSDul sa fie boicotat in alegeri. SA se invete minte Dragnea de a mai face pe desteptul.Memrii PSD au fost inconstienti cind l-au ales pe Dragne apresedinte? Nu stiau ca are dosar penal si va fi usor de santajat si manipulat.
  Asta nu mai democratie.

 2. In spatele fiecarui om mare e o FEMEIE.Dar ca sa coninue a fi mare, acest om trebuie sa isi protejeze gaina (o fi cu ceva antecedente de izra-ileana?) care face ouale de aur.Fratilor,a trebuit Dumnealui sa dea lege urgent pana nu e de-fa-i-mata ( ori deflorata) saraca de bombonica( de pe coliva).De ce lumea nu intelege? Dl Draqnea inteleptu a vazut ca era so o dea in bara(cand a pierdut alegerile psdului), cat pe ce sa fie dat afara din psd. Dar cu asa sursa de putere ,ca o adevarata Iron Pussy el a rezistat.Si dvstra cititorilor,daca ati fi in situatia asta ati apela de urgenta la legi dure si naziste,chiar daca ar trebui ajutor si de la Consiliu de Securitate al ONU, de la Parlamentul Izraleilor, din Fundul Iadului..

  • E una care la 23-24 de ani era parlamentar…Aia e,nu bomboana aia amara din Teleorman. Aia e iron pussy fatala cu ambitiile politice si care separe ca a inceput cu viselede marire pe cand sugea la biberon. Data naibii de muiere..Saracu DlDraq-nea e scorpion ca Base-dar mai putin norocos si viclean. Si ca de obicei, acest domn a profitat multilateral prin judani care viseaza icontinuu la legi naziste, dupa sufletelul lor distrugator de animale de prada.A fost sfatuit de Preaonoratu (psdistu nr. 1) tzigan Iliescu cu muierea ovreica,sa de alegea asta? Stie careva?

 3. dragnea rusofil? era de asteptat

 4. […] Inpolitics a avut dreptate: Dragnea a clocit o lege pe gustul evreilor […]

 5. Nu vad ce legatura se poate face intre borfasii PSD care vor sa ne inchida gura si … evrei! E o absurditate!

  • Dacă nu vezi tu… asta nu înseamnă că nu există aceea legătură.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998