CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Inpolitics a avut dreptate: printul Nicolae, ”executat” pentru o femeie

3 comentarii / 6542 vizualizări / 29 noiembrie 2015

În urmă cu cîteva luni, în scandalul care a stupefiat opinia publică de la noi și a zguduit din temelii Casa Regală, Inpolitics lansa ipoteza că motivația excluderii prințului Nicolae din linia succesorală ține de o relație a acestuia cu o femeie, pe care familia Regelui ar considera-o nepotrivită. Dezvăluiri de ultimă oră confirmă că am intuit corect: principele a fost ”executat” în urma unei legături amoroase cu o tînără, care a rămas însărcinată cu vlăstarul regal.

Siteul Flux24.ro informează că ”Scandalul care a provocat furia Casei Regale, adică a Principelui Radu și a Principesei Margareta, se referă la o presupusă relație pe care Nicolae a avut-o cu una din colaboratoarele sale din România, Nicoleta Cirjan. În urmă cu o săptămână, Flux24 a contact-o pe Nicoleta Cirjan pentru a infirma sau nu informațiile noastre.

Aceasta nu a infirmat informațiile și ca atare Flux24 a decis să le facă publice.
Nicoleta a lucrat alături de Nicolae în câteva proiecte, printre care turul cu bicicleta al României inițiat de fostul Principe. Scandalul a izbucnit cândva prin lunile mai/iunie anul curent atunci când Principesa Margareta și Principele Radu au aflat de relația lui Nicolae cu Nicoleta și de sarcina acesteia. La aceea vreme, Nicoleta susținea că fătul ar fi băiat. Deja la aceea vreme erau tensiuni din ce în ce mai mari între Nicolae și mătușa și unchiul său.
Nicolae avea certuri dese cu cei doi.
De altfel, el plecase la aceea vreme de la Palatul Elisabeta și se mutase într-o locație în zona de nord a Capitalei.
Margareta și Radu au fost speriați de perspectiva ca sarcina Nicoletei să dea naștere unui băiat, care ar fi schimbat jocurile de putere din Casa Regală și, mai ales, ar fi pus sub semnul întrebării planul celor doi să conducă Casa în continuare în timp ce Regele este bolnav și exilat în continuare în Elveția, la Aubonne, undeva lângă Lausanne. Nu în ultimul rând, Principele Radu a simțit că ar putea pierde postura de lider de facto al Casei Regale, mai ales că și Principesa Margareta este bolnavă. Ca urmare, Principesa Margareta și Principele Radu au plecat de urgență în Elveția și i-au prezentat Regelui Mihai un scenariu, cel lansat pe unele surse în media din România: Nicolae e homosexual, face lucruri ciudate, trebuie îndepărtat. Iar Regele, care este bătrân și bolnav, a decis să îl dezmoștenească pe nepotul său, Nicolae.
Între timp s-a aflat că rodul presupusei relații între Nicolae și Nicoleta ar fi o fetiță, care probabil se va naște în ianuarie sau februarie anul viitor” mai relatează siteul amintit. (B.I.)

 

foto: flux24.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. „Casa Regala” nu este in cartile puterii, in Romania.

    Coana Margareta, o naiva la menopauza.

    Apropos de scenariul Nicoleta Carjan: nu poti sa nu remarci abilitatea si finetea jocului. Inteligenti, profesionisti.

  2. pe scurt: toata povestea carjan e o inventie

  3. […] Citeste continuarea pe Inpolitics […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998