CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Inpolitics vă urează tuturor un Crăciun de poveste!

3 comentarii / 3234 vizualizări / 24 decembrie 2020

— Nu ştiu ce să fac! strigă Scrooge, râzând şi plângând în acelaşi timp şi înfăşurându-se cu ciorapii precum Laocoon cu şerpii. Mă simt uşor ca o pană, fericit ca un înger, vesel ca un şcolar. Sunt ameţit ca un beţivan. Un Crăciun fericit tuturor! Un An Nou bun întregii lumi! Salut! Hei, voi toţi! Salut!
O zbughi în salon, dar acolo nu stătu locului, se învârtea tot timpul.
— Uite cratiţa cu terci! strigă Scrooge, ţâşnind din nou şi dând roată căminului. Uite uşa pe care a intrat fantoma lui Jacob Marley! Uite colţul unde s-a aşezat Fantoma Crăciunului Prezent! Uite fereastra de unde am văzut duhurile rătăcitoare! Totul e în bună rânduială, totul e adevărat, toate s-au întâmplat. Ha, ha, ha!
Pentru un om care nu mai râsese de atâţia ani de zile, era cu adevărat un râs splendid, un râs absolut fantastic! Era tatăl unui lung, lung şir de râsete nemaipomenite! (Un colind de Crăciun – Charles Dickens)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Sarbatori fericite tuturor! Mai usor, totusi, cu colindele…nu ca ar dauna „zadarnicirii bolilor”, doar ca eu nu mai inteleg de ce colindele de Nasterea Domnului sunt la fel de jeluitoare ca alea din Sambata Pastilor, cand Iisus era mort…chiar nu deranjeaza pe nimeni, din marii artisti care asteapta stipendii de la stat sa-si sustina geniul?! Bine ca Iisus n-a fost roman, n-ar fi avut nicio speraanta, de la nastere pana la rastignire…tot un bocet…

  2. Sarbatori Fericite si La Multi Ani tuturor!

  3. Mulțumim….
    La multi ani tuturor…
    Să fim optimiști…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998