CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9681 RON UP | 1 USD = 4.6029 RON UP | 1 GBP = 5.8001 RON UP

Interviu delirant: vitejiile lui Macovei la munte, la mare si pe front

5 comentarii / 22327 vizualizări / 8 iulie 2016

Europarlamentarul Monica Macovei a acordat recent un interviu publicației life.ro, din care vă prezentăm cîteva fragmente și care, fără exagerare, poate fi etichetat drept delirant. În el, fostul ministru al Justiției relatează cum a înotat șase ore în mare, cum a sărit cu schiurile la -30 de grade de pe trambulinele olimpice, în Norvegia și, mai ales, cum au explodat cîțiva colegi în fața sa, călcînd pe mine anti-personal.

Vitejii pe munte

”Schiez, îmi iau revanşa, scot energia din mine, schiez pe pârtii negre, sar la trambulină… În 2014, după alegerile prezindenţiale, câţiva prieteni români din Norvegia m-au sunat şi mi-au zis „ok, acum s-a terminat, vino pe la noi, mergem la o cabană”. Am mers într-o zonă în care s-a ţinut şi Olimpiada.
Erau -30 de grade, aveam cagulă specială, costum de schi, era incredibil de frig. Am văzut trambulinele de sărituri. M-am strecurat până la ele şi am sărit. Aceste trambuline sunt perfect tăiate, nu au nici măcar 3 cm la capăt în care să te poţi răzgândi, să iei decizia să te opreşti. Am căzut de câteva ori, dar nu mi-am rupt nimic”.

Vitejii pe mare.

”Pot înota şi 4 ore. Odată mi s-a întâmplat, la mare la noi, când am înotat vreo 6 ore. La un moment dat am trăit fenomenul de Fata Morgana. Mi se părea că văd ţărmul, dar nu-l vedeam. Şi atunci vreo două ore din acelea 6, am înotat încercând diverse direcţii până cînd l-am văzut. Atunci am intrat până şi eu în panică… Şi când am ajuns pe ţărm într-un târziu, cineva m-a întrebat uluit: „Ştiţi că sunteţi de 6 ore în apă? Sunteţi Monica Macovei?” „Da”, am zis. „Nu-mi imaginam… Vă votez”, mi-a zis omul entuziasmat, dar şi puţin uimit…”.

Vitejii în junglă.

”Aş vrea să merg undeva în Africa într-o misiune de menţinere a păcii într-o ţară în care există un conflict. Eu am mai fost în Kosovo şi în Bosnia Herţegovina şi am nişte poveşti incredibile de acolo, asta apropo de ce poţi să faci sau ce ajungi să faci… Am fost desemnată să fac parte din grupul care asista la deschiderea gropilor comune în Bosnia Herţegovina. Ştiţi că se împuşca câte un sat întreg. Şi stăteam pe margine cu familiile care aşteptau să-şi recunoască morţii. Şi erau doctori şi psihologi gata să ofere ajutor… Şi familiile astea aveau două aşteptări: să descopere vreun indiciu care să le ajute să identifice cadavrul (un fir roşu de la pulover sau mai ştiu eu ce) sau să nu găsească nimic şi atunci să mai spere, deşi… Vă daţi seama ce se întâmpla când identificau vreun cadavru. Plângeau, unii se aruncau în gropă. Ei bine, noi nu aveam voie să plângem, pentru că eram acolo să-i ajutăm pe ei, nu să plângem noi. Oamenii aceia sufereau, noi trebuia să îi ţinem în braţe, să le alinăm suferinţa”.

Vitejii pe front.

”Adaug la asta experienţa din Kosovo unde călcam printre mine, exista posibilitatea să sar oricând în aer. Am avut colegi care au sărit în aer în faţa mea!”.

Vitejii anti-rusești.

”Am primit ameninţări. Ştiţi cum trec pe lângă urechile mele? Uite-aşa… Le uit instantaneu! Am fost ameninţată şi acum câteva luni în biroul acesta, când mi s-a spus ce păţesc dacă mai vorbesc de rău Federaţia Rusă!”.

Întrebată ce dorințe are, europarlamentarul a răspuns: ”Să văd America de Sud, să merg în Asia, să lucrez în Africa”.

Vă dați sema cîte noi vitejii o mai așteaptă? (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. intr-o noapte de iarna pe minus 30 Celsius nimfa Macovei sarea de la trambulina olimpica norvegiana de rupea zapada, noroc ca dimineata se trezi din vis, intr-o zi intra nimfa narcisista Macovei in apa marii inotand in nestire, pe mal un barbat supraveghind isprava, ori din pura admiratie (la tehnica sirenei nifomane) ori din sarcina de servicii, cand ajunse la mal salvamarul supraveghetor care o resuscita dupa 10 minute i-a spus:eu va votez si moarta,, dar in Kosovo a fost cel mai tare cu colegii sarind in aer ca sa-i faca partie nimfei de Bruxelles, a nu se confunda cu Plescoi, noroc ca erau doar jocuri de artificii, asemenea fapte de vitejie duc la cohorte de admiratori, multi intrati in guvernul de tehno.., da la un guvern de vis merge un mentor de talia lui Macovei!

  2. Orice psiholog sau psihiatru recunoaste o persoana care are dependente de lichide si prafuri in exces si in ce perioada este intre doua doze. Dupa ce a declarat este un „pic”in sevraj . Aceleasi simptome le manifesta si schizofrenicii care au fantezii si deliruri despre sine ca eroi de poveste ..desi ei sunt erori ..de comportament din motive si de vicii . Dar se pare ca sunt „cei mai buni” – vedeti si altii , pusi sefi de servicii cand dau interviuri , gestica, mimica si faptele antinationale , membrii in ong-uri internationale , alesi de dl. Soros…sa ii sustina in planurile sale de hegemonie ..usor manipulabili .. prin dependente . Grav este …ca din Romania , oamenii normali si profesionisti reali nu ii opresc in tara …undeva ..la odihna . Si consecintele aberatiilor lor, le platim tot noi oamenii obisnuiti. Chiar s-au terminat romanii profesionisti sanatosi fizic si mental ?

  3. Ai sa-mi bag plm!

  4. Aceasta aratare , fosila stalinsita nu merita nici macar o secunda de atentie, in schimb Uniunea Europeana este demna de dispret atat timp cat o tolereaza in cadrul ei.

  5. toate jegurile,loazele taranimii proletare ca:Basescu,Macovei,Iohannis,Coldea,Kovesi,Stanciu,Orban ,Lazar,….etc,Vanghelie,Bogdan,Becali,EBA,IBA au ajuns mari democrati,hoti,praduitori,…………….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998