CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

Intră în horă și PNL: Acuzații dure la adresa șefului pesedist al Protecției Constumatorului

2 comentarii / 3511 vizualizări / 13 iulie 2023

În scandalul căminelor de bătrîni intră în horă și PNL, care aduce, acuzații tăioase Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, conduse de un șef numit de PSD, și cere reformarea din temelii a instituției.

Deputatul PNL Valentin Făgărăşian acuză ANPC, într-o declarație în parlament, că ”nu îşi îndeplineşte atribuţiile. Trebuie reformată urgent”. Făgărăşian spune că activitatea ANPC este slabă, ineficientă şi reflectă mai mult o campanie de imagine a preşedintelui, în timp ce în România funcţionează centre de îngrijire ale groazei, se vând produse de slabă calitate, periculoase pentru sănătate şi la preţuri speculative, iar mii de români continuă să fie supuşi umilinţei în aeroporturi:

”Numai după ce prim-ministrul Marcel Ciolacu a dispus controale în toată ţara, am aflat şi noi că ANPC a găsit nereguli în unele centre de îngrijire a persoanelor vulnerabile şi chiar a dispus sancţionarea sau închiderea unora. Oare, înainte de producerea acestor fapte inimaginabile, ANPC nu ştia cu ce se ocupă? De ce se fac controale numai după ce se produc evenimente nefericite?” spune liberalul, care anunță, totodată, că va propune modificări legislative pentru ca ”ANPC să nu mai aibă scuze că nu are pârghii legale să îşi realizeze atribuţiile conferite de lege”. (B.I.)

foto: facebook

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Asta ne-ar mai trebui: mai multa putere pt. comuistul Horia Cohn!

  2. Va salut. Sper ca nu este cazul sa suprapunem instituția cu interlopul Horia!
    Nici nu știu ce cauta o asemenea inteligență în fruntea acestei instituții, care instituție, nici nu știe care sunt atribuțiile ei,cu excepția abuzurilor, excesului de zelsau a filmărilor excesive și căcatul în picioare ale altor colegi de la siguranță alimentelor, sau a sănătății publice!!
    Eu cred ca aceasta protecție trebuie sa fie împotriva preturilor , a gunoaielor care întra în tara, a unor mărfuri industriale gen aur, argint, dar și jucării care pot pune în pericol copii mai mici!
    În rest , doar bani cheltuiți de la buget pentru salariile lor babane, mașini, birouri, aer conditionat, etc!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998