CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Intra si Catarama in cursa prezidentiala: ”Socialismul trebuie trimis in istorie”

6 comentarii / 2612 vizualizări / 31 august 2019

Primul Congres al partidului politic Dreapta Liberala, intrunit la Botoșani, l-a desemnat azi pe Viorel Cataramă drept candidat la președinția României. Candidatura va fi sub sloganul „Visul Românesc – Siguranță și Prosperitate.

Într-un comunicat remis presei, Cataramă a declarat că ”numai o forta politica noua, fara nicio legatura cu institutiile si structurile publice actuale, cu un program clar asumat pentru un stat mai suplu si un sector privat puternic, promovand in functii de conducere numai persoane competente, poate schimba radical situatia.
De aceea, in fruntea partidului politic Dreapta Liberala, am decis sa candidez la Presedintia Romaniei, angajandu-ma sa indeplinesc urmatoarele obiective:
I. Declararea urmatoarelor domenii ca parti componente ale Strategiei de Siguranta si Securitate Nationala, :
1. Siguranta cetatenilor.
2. Nivelul de trai.
3. Invatamantul.
4. Sanatatea.
5. Diaspora.
6. Relatiile cu vecinii din flancul Nord-Est
II. Monitorizarea permanenta, in CSAT, a modului in care autoritatile pun in aplicare strategia sus-mentionata si adoptarea masurilor ce se impun in cazul deficientelor constatate.
III. Intarirea si consolidarea relatiilor de colaborare cu partenerii din NATO si UE.
Socialismul trebuie trimis in istorie!
Romania trebuie sa-si protejeze in egala masura toti cetatenii, sa puna bazele unui stat suplu care sa sustina setorul privat, productia si exporturile, asigurand conditiile pentru revenirea in tara a compatriotilor care astazi traiesc si lucreaza in strainatate”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Nu cred ca există un papagal mai mare decat Viorel! Pardon e asd! Daca Viorel se viseaza un Donald(Duck) Trump al României, si asd se viseaza un analist fin al realității românești! #safreclagaozpefraier!

  2. Veorel presidente!!!!!!
    :)

  3. Este necesar ca un adevarat liberal sa ia conducerea acestei tari si sa o scoata din aceasta mocirla. Felicitari d-le Catarama si succes!

  4. Cam nastrujnica ideea trimiterii in istorie a Socialismului ca tip de organizare a societatii. Ideea cataramista tradeaza ori o necunoastere a socialismului (in care individul a crescut, a devenit inginer pe banii statului necapitalist !?) ori sufera de… „privatita orgoliossa” (ii zic unii) – boala a setei de inavutire oricum, cu orice pret (dar mai mic decat profitul).V-il imaginati pe tip, bunaoara, infiintand, din profitul lui, o retea nationala de camine pentru batrani, handuicapati, sau de scoli profesionalizante pentru nefericitii oraselor de prin subsoluri, haznale, de pe strazi. Vorbe, vorbe, vorbe… Vorba aceea: sunt atatea cingatori, ce ne mai trebuie o catarama in plus?

  5. Asta nu e inginer e economist la baza scolit pe vrenea Detestatilui:-)

  6. Stirea este incredibila. Niciun psihiatru, niciun coleg de unitate sau camarad de rand nu poate intelege ce anume l-a determinat pe dl Catarama sa ia aceasta decizie, pe cat de costisitoare, pe atat de inutila.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998