CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Intrebare-cheie: va ancheta Laura Kovesi dubioasa afacere a vaccinurilor Pfizer-Biontech?

8 comentarii / 4095 vizualizări / 19 februarie 2021

”Sa curgă banii. La 54,08 euro pe doză, vaccinul anti-COVID al Pfizer şi Biontech ar fi de 20 de ori mai scump decât serul dezvoltat de AstraZeneca împreună cu Universitatea Oxford” remarcă fostul președinte al CNAS, dr.Lucian Duță, într-o postare pe Facebook. Tot aici, el ridică o întrebare-cheie: va ancheta Procurorul European Laura Kovesi cea mai scumpă vaccinare din istoria omenirii, despre care Wolf Dieter Ludwig, preşedintele Comisiei pentru medicament din cadrul Colegiului medicilor din Germania, spune: „Cred că preţul este dubios. Consider că oferta lor este un mod de a face profit care nu se justifică în actualul context pandemic”?

”Având in vedere că este “imperios” necesară și a doua doză, rezultă că plătim 110 euro. Iar asta fără să luăm în considerare costurile secundare aferente procesului de vaccinare propriu -zis.
Astfel, Pfizer şi Biontech ar fi încasat 27 de miliarde de euro pentru suficient de multe vaccinuri pentru a imuniza jumătate din populaţia Uniunii Europene. Mai mult, reprezentanţii celor două companii au dat asigurări că preţul includea „o reducere substanţială”.
Cea mai scumpă “vaccinare” din istoria omenirii și cea mai mare mare operațiune de propagandă înregistrată vreodată.
Te pomenești că Procurorul European începe vreo anchetă pentru a afla dacă cineva a comis infracțiunea de abuz în serviciu!?Nu de alta dar parcă e puțin ciudat să plătești pentru produse similare ca efect un preț de 20 de ori mai mare.Ah,dar stai că lucrurile astea le-au făcut oficialii de la Bruxelles iar Pfizer e o firmă americană din Big Pharma .Și sigur totul a fost făcut în interesul public și niciodată pentru profit!” mai scrie Duță. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Kovesi va începe de Luni să-și caute o pereche de hamleți cu dungi orizontale.

 2. Duta tot cu mintea la furat. El crede ca daca un vaccin e scump, e pentru parandarat. Atata il duce capul pe el. Pacat ca nu mai ne este introdus cu formula „eminentul medic chirurg” Dr. Lucian Duta si am ratat o mare distractie de inceput de weekend.

  • Mai zi-ne cu economia de piață, cum funcționează pârghiile și optimizează tot cap-coadă până când e OK să cumperi două seruri fiziologice cu diferență de preț de peste 20. :))))))))))

 3. Gaura Kurvuta Kobeshita nu poate sa faca astfel de lucrari grandioase.

  Creierul ei de bivolita rinocer cap de porc e limitat doar la „Dragniiiiaaaaa”

  In plus n-o lasa blesleaga imputita soros. O fi scroafa asta cocosata dar nu de la responsabilitati, ci de la cit a lins, ba clante de ambasada, ba zgirciul lui Colpulea.

  Sa nu mai zic de Shlomo Ghesheftel din Tribul Oy Vey care a pus la cale escrocheria asta cu Covrigu.
  Acu’ ca a aparut si vaxinu produs de companiile lui Shlomo (care peste putin timp va mai rari din goymy), cum sa se puna rau Kurvutza cu „stapinii universului”?

 4. Inainte de a-i da crezare propagandistului Lucian Duta, sa ne uitam la preturile vaccinurilor negociate de UE. Lista cu prețurile vaccinurilor publicată de Eva De Bleeker:

  Oxford – AstraZeneca: 1,78 Euro
  Johnson & Johnson: 8,50 Dolari
  Sanofi-GSK: 7,56 Euro
  CureVac: 10 Euro
  Pfizer – BioNTech: 12 Euro
  Moderna: 18 Dolari
  Cel mai scump vaccin este Moderna, nu Pfizer ! De ce ne uitam in gura lui Duta si de ce o amestecam pe Kovesi, ca si cum ar fi un caz de mare coruptie? Faceti presa sau agitatie?

  • Hahahaha, vaccinuri administrate populației aproape concomitent, achiziționate din faza de cercetare, nu se califică la mare corupție, hahaha, rar am văzut așa proastă!!! :)))))))))

 5. @ Observaţi şi că ăştia nu folosesc expresia „Primiţi cu vaccinul ,?” , ci „Pimiţi vaccinul , !” , ? Sunteţi de părere că şi-au propus să fie percepuţi şi ca „duhovnici ai vaccinului”, ?

 6. […] ”Având in vedere că este “imperios” necesară și a doua doză, rezultă că plătim 110 euro. Iar asta fără să luăm în considerare costurile secundare aferente procesului de vaccinare propriu -zis.Astfel, Pfizer şi Biontech ar fi încasat 27 de miliarde de euro pentru suficient de multe vaccinuri pentru a imuniza jumătate din populaţia Uniunii Europene. Mai mult, reprezentanţii celor două companii au dat asigurări că preţul includea „o reducere substanţială”.Cea mai scumpă “vaccinare” din istoria omenirii și cea mai mare mare operațiune de propagandă înregistrată vreodată.Te pomenești că Procurorul European începe vreo anchetă pentru a afla dacă cineva a comis infracțiunea de abuz în serviciu!?Nu de alta dar parcă e puțin ciudat să plătești pentru produse similare ca efect un preț de 20 de ori mai mare.Ah,dar stai că lucrurile astea le-au făcut oficialii de la Bruxelles iar Pfizer e o firmă americană din Big Pharma .Și sigur totul a fost făcut în interesul public și niciodată pentru profit!” mai scrie inPolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998