CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Intrebare-cheie: vaccinatii fara a treia doza vor deveni ”nevaccinati”?

11 comentarii / 4125 vizualizări / 27 august 2021

Medicul chirurg Lucian Duță lansează cîteva întrebări grele în spațiul public legate de vaccinare, la loc de cinste figurînd statutul pe care ar urma să-l dețină românii vaccinați cu două doze, dar nu și o a treia, eventual a patra: își vor păstra statutul actual de vaccinați sau vor fi decăzuți la ”nevaccinați”?

”Dacă nu te vaccinezi riști să ajungi un fel de paria: nu te mai primim nicăieri, nu ai voie să călătorești și mai nou vei rămâne și fără slujbă” scrie fostul șef al CNAS pe Facebook.
”Pfizer e cel mai tare. Celălalte sunt cam nașpa. Au efecte adverse.
Cam așa a decurs campania de vaccinare până acum. Împărțindu-ne -pentru a câta oară?-în buni și răi, deștepți și proști, vaccinați și nevaccinați, responsabili și iresponsabili.
Între timp virusul pare ca e mai deștept decât vaccinul. Își schimbă structura. De vreo patru ori în șase luni. Nu contează, au spus unii. Mutațiile nu au importanță: bagă vaccinul, că sigur e bun și îți promitem că va fi bine. Mai suntem câțiva care întreabă timid dacă totuși nu ar fi logic ca pentru diferite tulpini ale virusului să fie produse vaccinuri specifice. Sau dacă se știu efectele secundare pe termen mediu și lung. Sau dacă nu cumva este o greșeală să vaccinezi oameni care deja au făcut boala. Suntem repede reduși la tăcere și stigmatizați că suntem proști și iresponsabili (deși unii erau chiar laureați ai premiului Nobel).
Cert este că vaccinarea părea că a avut succes, mai ales în unele state – chiar 70% pe alocuri. Ca medic, m-aș fi bucurat să se termine. Oamenii să revină la viața lor și totul să fie dat uitării. Iar cârcotașii vaccinării să fie făcuți de râs. Stigmatizați, izolați, puși la stâlpul infamiei!
Și a venit vara mult așteptată. Oamenii flămânzi după vacanțe au dat buzna, fluturând cu mândrie certificatele de vaccinare. Că doar sunt imuni, nu-i așa? Și li s-a promis libertatea mult visată împreună cu familiile și prietenii.
Deodată, din întunericul universului apare o nouă variantă. Și ce dacă, au spus oamenii vaccinați!Noi suntem imuni, iar proștii nevaccinați vor plăti prețul acum. Dar ce să vezi? Nu e așa. Se comunică că trebuie și a treia doză că, vezi doamne, primele două nu sunt de ajuns în noua situație.
Brusc vaccinații devin nevaccinați (pentru că au doar două doze administrate). Adică din nou toți suntem proști. În noul scenariu vom avea așa: niște deștepți responsabili care au în ei trei doze, niște proști pe jumătate (au doar două doze) și niște paria ciudați (fără nici o doză). Probabil că la următoarea mutație a virusului va fi nevoie de a patra doză pentru a dovedi că ești un cetățean responsabil.
Toate astea se întâmplă în condițiile în care propaganda oficială a statului nu suflă o vorbă despre noile terapii cu anticorpi monoclonali care au dublu efect: sunt curative (adică vindecă boala) dar și profilactice (deci previn boala) pentru TOATE variantele de virus. Cu alte cuvinte există soluții eficiente și dacă nu te vaccinezi. Dar oare ce am mai face cu cele 120 de milioane de doze de vaccin care trebuiesc plătite musai, cu toate că începe să fie evident că devin inutile în fața unui virus atât de bine făcut!” conchide Duță. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Așadar, „a treia doză” intră în „linie dreaptă”. Apoi a patra, a cincea… Și tot așa.
  S-a ajuns cu „vaccinarea” asta, cam ca ITP-ul la mașini. Periodic, și ori de câte ori „e nevoie”,
  musai să-ți reînnoiești / upgradezi „anticorpii din dotare”, deoarece – ce să vezi?!, pârdalnicul de
  virus „nu stă locului” și se tot transformă ! (că asta o știau până și copiii, e bașca…)
  Iar de nu te supui „regulamentului”, nu mai ai dreptul de a „circula” în spațiul public: „ruginești” în
  casă așteptând „radierea”, deoarece ești declarat un „pericol pentru omenire”.
  Că, pe acest drum, se va ajunge la degenerarea – poate ireversibilă – a speciei umane, iarăși
  nu spune nimeni, nimic. Deși, personal, cred că „autorii” au prevăzut, cumva, și asta…
  Și uite-așa, „pe nebăgate de seamă”, s-a ajuns unde-am ajuns.
  … Se îndoia cineva, că așa va fi?

  (…) Sub ochii noștri, Președinți, Guverne (chiar și cei/cele ale unor State „solide”), Organizații și
  Instituții Mondiale, trusturi Media, „toți și toate” tremură în fața unei „puteri obscure”, care a reu-
  șit, iată, mult visatul „control total”; și care, acum, a început să „modelaze lumea” după imagina-
  țiea / voința „unora”.
  Și nu se vor opri doar la atât. „Tot ce-i vom lăsa să ne facă, ne vor face”.
  Șapte sau opt miliarde de oameni, și câteva milenii de civilizație, ajunse pe mâinile unor „atotpu-
  ternici” ce singuri, nu se vor mai putea opri: „atotputernicii”, se cred adevărați Zei.
  …Mă tem că, în scurt timp, va trebui să ne re_amintim chemări ca: „Osândiți din toate țările, uni-
  ți-vă !”, „Noi nu mai avem ce pierde …” sau, de ce nu, „În noi e și număr și putere”…

  • :) Frumos comentariu

 2. STRAMOSII VOSTRI AU MURIT IN TRANSEE SI IN INCHISORI SI VOI VA PUNETI MASTI CA SA NU MURITI DE RACEALA SI DE FRICA MINCIUNILOR POPONAUTULUI DE ARAFAT!!! ROMANI DE RAHAT …FRICOSII ORICUM SUNT CETATENI INFERIORI CARE INCURCA LUMEA! BAGATI 2 MASTI IN LOC DE O PALINCA….CE BARBATI!!!

  • Bărbații adevărați se protejează. Ceilalți fac labă.

   • Se ”protejaza” impotriva a ce , idiotule labagiu ?

    • Bacteriile și virusurile nu sunt tocmai prietenii bărbaților, oricât de jegos ești.

  • Hai sa o luam si invers. Cam asa vad eu lucrurile:

   Stramosii nostri au murit in transee pt a isi apara familia si tara. Voi nu sunteti in stare sa purtati o carpa pe bot ca nu puteti respira. La naiba cu batranii, bolnavii cronici, cei cu imunitate scazuta etc. Ce, e treaba ta sa iti protejezi tara si neamul?? Iti dai seama ? Probabil ca nu, tu nu esti in stare sa porti o carpa pt a iti proteja familia , ca doar cu o moarte suntem toti datori,nu? De ce sa ne chinuim sa prevenim moartea sau suferinta.

   Inaintasii nostri mureau cu arma in mana luptand cu inamici. Voi muriti doar la gandul ca vi se va face o intepatura in brat. Moartea prin vaccin (nu prea exista) nu mai e aceasi moarte cu care suntem toti datori.

   Ipocritii si lasii vorbesc despre curajul stramosilor.

   Bai, tie ti-e frica de o carpa si un vaccin
   Halal curajosi!

   Du-te si te vaccibeaza, spala-te pe maini, asigura-te ca ai o igiena coresponzatoare . Educa-ti copii in acelasi stil. Nu mai suntem in anul 500. Suntem in 2021 in pana mea si unii fug de vaccin ca le baga careva cipuri microscopice in fund

   Nu mai fi oaie si nu te mai lua dupa antivaxxeri, aia nu iti vor binele, vor sa fii bolnavi ca sa iti vanda apoi uleiuri esentiale, medicamente din frunze de ienupar , terapii cu cristale, nmg si alte balarii.

 3. Cine mai are timp sa citeasca ce scrie „eminentul” pe fb …
  Si oricum, inca nu are timp si nici inspiratie. Nu-i momentul acum! O sa-l citim dupa sentinta definitiva, „la rece”.

  • Acest comentariu reprezintă o amenințare directă, venită din partea SRI.

 4. Frumoasa propaganda provaccin.Intrebarea este cine e oaia:unul care doreste sa fie liber ,stapan pe propriul corp si pe propria gandire ,nu inchis ca un animal,sau unul care pune botul la tot ce ii spun Arafat si Digi 24?Si de unde teorema ca toti nevaccinatii sunt bolnavi?Asta va spune Pharma cand va baga banii pe card?Deci care e oaia pana la urma?

 5. […] Intrebare-cheie: vaccinatii fara a treia doza vor deveni ”nevaccinati”? […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998