CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Întrebare tulburătoare: Ucraina forțează atacarea NATO de către Rusia pe mîna României?

39 comentarii / 7838 vizualizări / 4 septembrie 2023

Evenimente ciudate și neliniștitoare, astăzi. Evenimente care ridică serios întrebarea dacă nu cumva prietenii și aliații noștri ucraineni forțează introducerea NATO în război cu Rusia pe mîna României.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Ucrainei, Oleg Nikolenko, a anunțat azi că drone rusești ar fi căzut și explodat tot azi pe teritoriul României în timpul unui atac asupra infrastructurii portuare ucrainene de pe fluviul Dunărea.
Aproape imediat, Ministerul Apărării de la București a infirmat informațiile. La fel a făcut-o și MAE, prin ministra Luminița Odobescu: nicio dronă rusească nu a afectat România.

Ar fi trebuit să fie case closed.
Dar nu e.

La scurtă vreme după dezmințirile oficiale și categorice ale României, ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a ieșit la rampă anunțînd că Ucraina are dovezi fotografice clare care dovedesc că dronele rusești au lovit teritoriul României.
La rîndul său, purtătorul de cuvînt al ministerului, Oleg Nikolenko a scris, pe Facebook„Potrivit serviciului de frontieră de stat al Ucrainei, aseară, în timpul unui atac masiv rusesc în apropierea portului Izmail, drone rusești au căzut și au explodat pe teritoriul României. Aceasta este încă o confirmare a faptului că teroarea Rusiei reprezintă o amenințare uriașă nu numai pentru securitatea Ucrainei, ci și pentru securitatea țărilor vecine, inclusiv a statelor membre NATO”.

Ucraina pretinde, România dezminte, Ucraina nu se lasă.
Avem de a face în primul rînd cu o atitudine cel puțin bizară și neelegantă a Ucrainei față de România, scoasă, efectiv, de mincinoasă la nivel oficial. La urma-urmei, e treaba unei țări să-și gestioneze problemele cu terți.
De ce insistă Ucraina cu atacurile rusești asupra României?
O explicație terifiantă ar fi pentru că România e în NATO. Iar atacurile rusești, voite sau nu, contra unui membru NATO ar trebui, în principiu, să ducă la activarea articolului 5 și la intrarea NATO în conflict direct cu Rusia. O explicație susținută de însuși mesajul pe Facebook al lui Nikolenko.
Dorește, oare, Ucraina, să acopere eșecul așa-zisei contraofensive prin declanșarea unui al treilea război mondial? (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

39 Comentarii

 1. -unii confunda ww3 cu Apocalipsa
  ce le va aduce salvarea
  („mantuirea”,
  vezi ” de veghe in lanul de secara” ,
  in principiu toti neo-protestantii america si restu de p-acolo)

  mantuire la COLECTIV
  nu este in Biblie!

 2. ….’ întrebarea dacă nu cumva prietenii și aliații noștri ucraineni ‘…
  D-le BTI,de cand au ajuns ucrainienii sa ne fie prieteni si aliati?
  Ma opresc, altfel nu stiu cum as rabufni…

 3. ,,Colonelul Douglas MacGregor a fost un susținător de multă vreme al lui Donald Trump, care acum își dă seama că nu este omul care să salveze SUA. „Oamenii greșesc dacă cred că dacă îl alegem, el ne va salva”, spune el. Cu Congres, sistemul judiciar este compromis, iar a fi „ales” președinte în sistemul actual este lipsit de sens. Ei navighează cu nava statului în cea mai mare furtună din istorie. Această clasă conducătoare din Washington trebuie să dispară, întrebarea este cum scapi de ei? Asta trebuie făcut. Poporul american trebuie să înțeleagă că sistemul bipartid este o iluzie. Bancherii cred că vom deveni iobagi fericiți în plantațiile lor. https://ourcountryourchoice.com/
  Cei care se îndreaptă spre războiul civil sunt susținătorii candidaților din establishment precum Donald Trump și avatarul lui Obama „Joe Biden”. Strângerea lor cu noroi și respectarea legii unul împotriva celuilalt domină ciclul știrilor corporative. Acum este evident că doar războiul civil va rezolva situația dacă oamenii nu se trezesc cu faptul că toți sunt actori care lucrează pentru KM. Un război civil ar transforma SUA într-o mega Ucraina și ar ajuta la înrobirea poporului american în continuare.
  Mafia khazariană împinge o serie de „urgențe” fabricate, cum ar fi un război civil, în încercarea de a speria oamenii să se supună în stilul animalelor de fermă. Aceste urgențe includ o nouă „pandemie”, „schimbări climatice”, război nuclear total și o „invazie extraterestră”. Dacă niciuna dintre aceste forțe nu prevalează, atunci anarhia și colapsul social sunt sigure în SUA și în cea mai mare parte a Occidentului. Aceasta ar fi cea mai proastă alternativă posibilă. În orice caz, mai multe evenimente arată că lucrurile se apropie rapid de sfarsit. Cel mai mare a fost eșecul unei ultime încercări a familiei Rockefeller etc, de a rămâne la putere cu o mită de 500 de miliarde de dolari. Iată cum descrie situația o sursă CIA din America de Nord;
  „Mulți oameni din statul profund așteptau bani de la Rockefeller astăzi [1 septembrie], dar NIMENI nu a primit un ban – au mers în toată lumea la diferite bănci și au aflat că conturile lor fie nu erau acolo, fie erau epuizate de fonduri % din banii IRS. colectarea ar trebui să meargă la băncile lui Rocky, dar nu mai – asta este singura modalitate în acest moment în care SUA abia plutește – foarte multe bărci mari s-ar putea scufunda în următorul timp. Un alt eveniment uriaș și sub-raportat a fost o divizare între India și China la ultima întâlnire BRICS privind controlul sistemului financiar global. Un semn vizibil este că președintele chinez Xi Jinping nu merge la reuniunea G20 din India. KM l-a supărat pe prim-ministrul indian Narendra Modi oferindu-i o mulțime de promisiuni, inclusiv conducerea G20 controlată de KM. Chinezii spun că G20 a fost înlocuit de BRICS 11 și, prin urmare, nu are rost să participi la reuniunile G20 controlate de Occident. Rușii sunt de acord. De aceea, avatarul lor prezidențial Vladimir Putin va sări peste eveniment.
  Lucrurile sunt de așteptat să ajungă la sfarsit pe 18 și 19 septembrie, când Adunarea Generală a ONU se întrunește într-un impuls KM de ultim moment pentru a folosi „Agenda 2030” pentru a crea un guvern mondial totalitar controlat de ei. Eșecul încercării de mită de 500 de miliarde de dolari a lui Rockefeller înseamnă că această agendă este aproape sigur condamnată acum. Faptul este că ONU este o organizație privată, nealeasă și majoritatea așa-zișilor lideri care participă la evenimentele lor sunt marionete mituite și șantajate, notează surse din societatea secretă din Asia. Acesta este motivul pentru care au întrerupt finanțarea pentru ONU, BRI, FMI, Banca Mondială și alte instituții controlate de KM.
  Lipsa banilor elimină actorii din deep-state care au încercat să rămână ascunși până acum.’’

  • de cand s-a stins „patriarhul” familiei, David Rockefeller (1915-2017):
   https://en.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller
   Esti doar o Zoaie cretina care spurca spatiul public, preluand fake-rile bolnave ale altora

   • ,,Patriarhul”, adica Reptila batrana Rockefeler a binevoit sa se duca la Dracu’ dar are urmasi printre care pe reptila David Rockefeller si Hilary Crinton Rochefeler.
    Afacerile familiei de reptile inseamna FMI, BM, ONU, Rezerva Federala si altele.
    Daca s-au retras din afaceri ale cui sunt acum toate acestea ?
    Daca nu mai sunt in afaceri atunci nu au de ce sa se planga de falimentul iminent.
    Cand nu o sa va primiti firfireii de la sclavii Rochefeler pentru ca luat tzeapa de la seful David Reptila, atunci veti manca kk gratis si nu o sa va convina.
    Atunci o sa recunoasteti in sinea voastra ca sunteti niste kghazari paduchisi idioti.

    • Zoaie murdara care urasti pe toata lumea.
     Boule cretin, Zoaie Mui-iai, tocmai ti s-a arata, idiotule, ca David Rockefeller e mort din 2017, da continui sa mananci acelasi cacat.
     https://ro.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller
     David Rockefeller Jr. (nascut in 1941) e un navigator sportiv si filantrop (toaca banii familiei), cretinule. E un pigmeu, zoaie ce esti.
     Doar pizda ma-tii e o kghazara paduchioasa, nu pe cine tot injuri tu, turbatule cu spume la cap.
     Jigodia dracului ce esti, bolnava de diversionism de cacat, pentru prosti.

    • Esti un cacat bolnav in drum, plin de ura de oameni, caci el e un avorton si doar spurcand intreaga lume se mai simte „valoros”.

  • Khazarul Ben Fulford (de origini „evreu polonez”) vorbeşte tot timpul diversionist despre „Rockefeller”, indicând fals spre un clan care nu mai activează în culisele globale, ca să ascundă realitatea că Rothschildzii, co-etnici cu Ben Fulford, fac jocurile acum.
   Sursa delirului:
   https://benjaminfulford.net/2023/09/04/end-game-approaches-as-500-billion-dollar-rockefeller-bribe-attempt-fails/
   „Mihai” este un prost descreierat, agresiv si grafoman compulsiv.
   Singurul Rockefeller important care mai traieste, John D. Rockefeller IV (cunoscut ca Jay Rockefeller), nu e implicat in afaceri si e retras din politica din 2015.

  • Colonelul Macgregor e un gigant !

 4. Alergia la ADEVAR se trateaza gratuit cu STREANGUROL si LOPATIN. Sapunul vi-l aduceti de acasa.

  ,,PREȘEDINTELE CHINEZ XINGPING: DACĂ CINEVA ÎNDRĂZNEȘTE SĂ ATACE RUSIA, AMERICA SE VA SCUFUNDA ÎN MARE!!!!

  Să jucăm cu cărțile pe masă. Să fim sinceri!
  Alianța BRICS, din care noi, China și Rusia, facem parte, sperie America și Alianța (NATO).
  Ei o văd ca pe o amenințare, dar noi nu amenințăm lumea. Lumea este amenințată doar de America și de Alianță (NATO). Alianța (NATO) a fost creată pentru a distruge Rusia și pentru a lua de la alte țări. Este timpul ca America și Alianța să își schimbe politicile și să nu invadeze țări străine ca hienele pentru a fura și a căuta pradă.
  Lumea s-a săturat de dominația lor, lumea s-a săturat ca ei să se creadă stăpânii lumii.
  Ajunge cu democrația voastră care ruinează omenirea. Dacă scopul Americii și al Alianței este ca statele membre ale Europei și ale Alianței să intre în război cu Rusia și ca America să intre în război cu China pentru ca noi să nu vă amenințăm economia, atunci aș spune că sunteți pe o cale complet greșită, iar noi deținem cele mai importante cărți cu Rusia. Și nu vă amenințăm economia. America și alianța (NATO) nu pot conduce lumea la nesfârșit și nu pot face ce vor. Este timpul ca America să înceteze să mai intre în țări străine și să-și schimbe politicile, iar Alianța (NATO) să înceteze să mai existe în lume, pentru că a voastră nu este altceva decât distrugere. Noi nu suntem o amenințare pentru economiile voastre. În loc să se uite la alte țări, America ar trebui să muncească și să producă în propria țară pentru a-și plăti datoriile și pentru a-i scoate de pe străzi pe cei fără adăpost care mor de foame. America este o țară falimentară și este timpul ca America să se gândească doar la America și la poporul său. Este timpul ca America să înceteze să mai amenințe țările.
  Să fim sinceri! Un al treilea război mondial nu vă va face niciun bine, iar o alianță între China și Rusia în cel de-al treilea război mondial ar putea însemna sfârșitul Americii și al alianței. Rusia are o mulțime de arme sub apele voastre care, dacă sunt activate, ar putea transforma SUA într-un ocean. Dacă Rusia este atacată, armele de sub oceanele voastre vor fi activate automat și vor scufunda America complet. De ce avem nevoie de un al treilea război mondial? Un al treilea război mondial în care toate țările vor pierde oameni, economie, totul. Putem să ne unim, toate țările se pot înțelege și să avem pace în lume.
  America poate doar să se retragă și să nu mai invadeze țări străine, doar să aibă grijă de țara ta, de statele tale, de oamenii tăi. Faceți Ucraina să negocieze și să nu mai furnizeze arme pentru a continua războiul, oamenii mor. Iar Zelensky ar trebui să nu mai cerșească arme în toată lumea și să vină la masa negocierilor pentru binele lumii. China și Rusia nu sunt o amenințare pentru lume. Economia unei țări nu ne interesează pe noi ca țară, economia noastră ne este suficientă, iar dacă va exista un al treilea război mondial în lume, economia este ultimul lucru care mă interesează. America și Europa și Alianța (NATO), vă distrugeți singuri, nu ne săpați un mormânt, ieșiți din mormintele voastre și gândiți-vă doar la țările și națiunile voastre !’’

  • Zoaie de cacat imputit care imprastii fake-uri. Acesta nu este un discurs autenti al presedintelui Chinei, ci inventii pentru cretini ca tine, numai buni de trata cu STREANGUROL si LOPATIN.

  • Zoaie zombi clona de reptilian sifilitic ce esti

  • sau celalat decreierat de unde copiezi ca un grafoman compulsiv si idiot.
   XINGPING e o localitate:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Xingping

   • Platitilor Paduchiosi si retardati, invatati sa cititi: textul este intre ghilimele – cautati pe Google ce inseamna ghilimele.
    Asadar, nu eu i-am inventat numele si oricum nu conteaza care este numele lui, ci doar faptul ca China si Rusia le spun reptilelor si jidanilor din Republica Comunista America ,,Mai ushor cu pianul pe scari !”, ca sa inteleaga si americanii idioti ca tara lor este intr-un pericol mai mare decat dezmembrarea ei in patru dupa falimentul iminent.
    Dupa ce ca sunteti prosti mai sunteti si idioti, paduchiosilor !

    • Stirea e falsa, numele e fals, tu esti idiot si nu ceilalti sunt „paduchiosi”, „zoaie” etc., doar pentru ca tu esti total disfunctional. Cretinule.

    • E „între ghilimele”, „Zoaie” Mui-iai, deci e adevărat?
     Marş jigodia dracului bolnavă!
     Marş, oligofrenule demento-schizoid.

 5. Esti un cretin care nu e capabil sa verifice nici o informatie si vantura ca atare numai cacaturi a la Benjamin Fulford, khazarul de la care iar ai copiat sa spurci locul cu diaree mentala.
  KM nu e Khazar Mafia a lui BEN Fulford care iti fute creierii, e Kuru Ma-tii de unde ai iesit murdar in lume, cum esti si acum, Zoaie spurcata.

 6. Cand a fost Ucraina eleganta? Noi suntem niste slugi proaste care ascultam orbeste de toti si ne ploconim la toti.

 7. România trebuie să-și vadă de interesele ei, noi românii trebuie să votăm în 2024 politicieni care s-au opus în mod constant ideilor woke și neocon venite dinspre „vestul” din ce în ce mai aiurit și decadent. Rușii fără să și-o dorească ne fac un bine nouă românilor: cu cât Ucraina va fi mai distrusă și cu o populație mai apropiată ca număr de cea a României, cu atât problemele ce se vor ivi între noi și ei vor fi mai ușor de rezolvat. Este real-politik și doar atât: nu i-am băgat noi în război nu e treaba noastră să interferăm în prostia lor. Să îmi spună și mie cineva CÂND vreodată Ucraina a făcut un gest de prietenie față de România …

 8. acum 1 an nu credeam ca am sa vad din zona Braila-Galati fumul exploziilor de la atacurile rusesti de la Reni, asa ca sa nu va mire ca la anul pe timpul asta vom vedea explozii ale minelor marine de pe litoralul romanesc,inchiderea centralei de la Cernavoda si a aeroportului Kogalniceanu datorita alarmei aeriene si chiar o mobilizare partiala a Tinerilor Frumosi si Liberi (TFL-isti)

 9. Cruciada antirusă e aproape. României îi este sortit un rol eminent.
  Vor fi ani de sacrificiu și de suferință. Sudoare, sânge și lacrimi. Mulți eroi ai neamului își vor da viața pentru Țară.
  Iar la sfârșit, Gloria și un mare Viitor!

  • romanii sunt sub jugul haholilor lui Zelensky

 10. Romanii cum a spus Tutea „e”un popr de idioti ” ptr. care nu merita sa faca puscarie. „Prietenii si aliatii”lui Onanis,ucrainieninii sunt niste jigodii de ultima speta,care vor cu orice chip sa implice NATO in razboiul lor cu rusii.Revin,nu romanii ci politicienii de rahat in frunte cu presedintele merita calificativul de rahat.Si totusi si romanii care au votat jegurile de la conducerea tarii.Sa va ia dracu pe toti.

  • Nu l-a dus capul la nimic, a trăit 90 de ani degeaba.
   Și n-a făcut pușcărie pentru “neam“. S-a băgat să fie ștab sub boul de Antonescu și după război i-a ieșit pe nas. Doar tâmpiții îl mai cred “mare“. E la fel de mare ca Marinică Munteanu.

   • Si tu-mi esti tras pe ula mea neagra.

 11. Ce dracu e asa tulburator ,bai ,cretini de presa ,ati ramas orbi de la banii cu care va plateste regimul,ne tot plimbati prin fata ochilor prostii astia care conduc colonia nu care cumva sa ii uite lumea?Auzi ,Luminita Odobescu ,cine dracului e matracuca asta ,se pise pe ea Lavrov cu bolta.

 12. Pe tine cat te duce capul ,dobitocule,de judeci un om care a insemnat ceva pentru tara asta?Dute si linge in cur pe Gheboasa ca ala e pentru voi ,jigodiile care faceti umbra pamantului de pomana.Il invidiezi pe Tutea ca a trait 90 de ani tu ce ai facut in viata ta de cacat ,ai produs ceva ,ai creat ceva ?Imputitul dracului.

 13. Dovada ca sfarsitul jidanilor se apropie repede este ca Platitii se tureaza tot mai tare si injura ca niste idioti paduchiosi ce sunt, tot mai mult, pe oricine spune un adevar care desigur ca le sta in gat ca p…a.
  Cei peste un milion de jidani veniti in Romania pe shest, in speranta ca Romania va fi inghitita de kakazaria paduchioasa mare Ucraina Poponarului Zelensky, si de Bozgorimea Mare ( neam de jidani si ei ), sa-si faca bagajul si sa fuga pe alta planeta pentru ca dupa ce CRIMINALII TRADATORI si JEFUITORI in frunte cu IDIOTUL Cretinoid Zoianus Clonatul Negustor de copii pentru ADRENOCROM, vor fi spanzurati, romanii vor face curatenie in Romania plina de GUNOAIE criminale si paduchioase, asa cum intreaga omenire va curata planeta de reptilieni si de jidanimea imputzita.
  Inceputul l-au facut evreii adevarati din Israel care s-au saturat de jidanii paduchiosi care isi spun evrei, si de 8 luni le-o trag paganilor antici cum se autodenumesc jidanii, de le merg fulgii.
  Deratizarea a inceput-o populatia evreiasca adevarata in Israel si va continua toata planeta.
  Sclavii Rockefeller au luat-o prin guritza si asta se va vedea clar in scurt timp, cand se vor intoarce impotriva stapanilor Rockefeller si Rothschild pe care ii vor vana sa-i dea pe mana Curtii Martiale Internationale. Credeti ca va fi cvreun sclav care sa nu vrea sa-i vanda pe stapanii perversi ?
  Scena seamana cu un film cu Mel Gibson ,,Rascumpararea”.Familiei i se cerea 10 milioane de dolari pentru a rascumpara copilul rapit.Cand a vazut ca rapitorul principal umbla cu cioara vopsita, tatal a anuntat public ca pune recompensa cele 10 milioane de dolari pe capul rapitorului principal.
  Atunci toti l-au tradat pe rapitor si gasca s-a spart.
  Asa se va intampla cu reptilienii Rockefeller si Rotshchild.
  Va fi o placere sa-i vezi cum isi iau gatul unul altuia.

  • Esti idiot, amice

  • Te plăteşte Satan doar în cenţi sau centime de prostie, in mărunţiş.

 14. dovezi sunt numai ca tu esti cretin si zoaie

 15. Aveți căcat în loc de creier și un pisoar în loc de gură.

  • un cacat pisat.

 16. […] Evenimente ciudate și neliniștitoare, astăzi. Evenimente care ridică serios întrebarea dacă nu cumva prietenii și aliații noștri ucraineni forțează introducerea NATO în război cu Rusia pe mîna României. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Ucrainei, Oleg Nikolenko, a anunțat luni că drone rusești ar fi căzut și explodat tot azi pe teritoriul României în timpul unui atac asupra infrastructurii portuare ucrainene de pe fluviul Dunărea.Aproape imediat, Ministerul Apărării de la București a infirmat informațiile. La fel a făcut-o și MAE, prin ministra Luminița Odobescu: nicio dronă rusească nu a afectat România (declarație similară și din partea preș. Iohannis, n.r.).Ar fi trebuit să fie case closed.Dar nu e.La scurtă vreme după dezmințirile oficiale și categorice ale României, ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a ieșit la rampă anunțînd că Ucraina are dovezi fotografice clare care dovedesc că dronele rusești au lovit teritoriul României.La rîndul său, purtătorul de cuvînt al ministerului, Oleg Nikolenko a scris, pe Facebook că „Potrivit serviciului de frontieră de stat al Ucrainei, aseară, în timpul unui atac masiv rusesc în apropierea portului Izmail, drone rusești au căzut și au explodat pe teritoriul României. Aceasta este încă o confirmare a faptului că teroarea Rusiei reprezintă o amenințare uriașă nu numai pentru securitatea Ucrainei, ci și pentru securitatea țărilor vecine, inclusiv a statelor membre NATO”.Ucraina pretinde, România dezminte, Ucraina nu se lasă.Avem de a face în primul rînd cu o atitudine cel puțin bizară și neelegantă a Ucrainei față de România, scoasă, efectiv, de mincinoasă la nivel oficial. La urma-urmei, e treaba unei țări să-și gestioneze problemele cu terți.De ce insistă Ucraina cu atacurile rusești asupra României?O explicație terifiantă ar fi pentru că România e în NATO. Iar atacurile rusești, voite sau nu, contra unui membru NATO ar trebui, în principiu, să ducă la activarea articolului 5 și la intrarea NATO în conflict direct cu Rusia. O explicație susținută de însuși mesajul pe Facebook al lui Nikolenko.Dorește, oare, Ucraina, să acopere eșecul așa-zisei contraofensive prin declanșarea unui al treilea război mondial? Autor: Bogdan Tiberiu IacobSursa: inpolitics.ro […]

 17. Jidanii nazisti din Satania Poponarului Zelenski au incercat acest lucru de la inceput, cand o racheta ruseasca lansata de Ucraina, pentru ca ei asta foloseau pana sa le trimita jidanii din America rachete de la fier vechi, a lovit un Mig in Romania si apoi un elicopter, iar Retardatul Zoianus care inca nu era Clona ca cel de acum, a pus batista pe tzambal spunand Guvernului Criminal sa spuna ca a fost o eroare de pilotaj.
  Asta este marea diferenta intre Retardatul original Zoianus si clona actuala care este doar un robot umanizat ce executa ordinele Cabalei fara sa gandeasca.
  Atunci, Scutul de placaj din Deweselu nu a interceptat intentionat racheta ca s-o loveasca inainte de a trece granita, pentru ca incidentul sa atraga Romania in razboi. Acesta este scopul unui ,,scut antiracheta”, dar cel plantat de jidani in coasta Rusiei a fost si este doar un ghimpe care sa creeze stare conflictuala cu Rusia. Poporul roman este majoritar ORTODOX si nu poate lupta impotriva poporului rus ORTODOX, asa cum isi doresc jidanii – pagani antici cum se definesc ei, ca sa-i apere pe nazistii paduchiosi din Satania antiortodoxa si criminala care a arestat un preot si a daramat biserici cu buldozerul, inainte de pastele ortodox 2023.
  Rusia va folosi ce trebuie pentru a extermina jidanimea si nazistii din Satania, pentru ca de vorba buna nu inteleg paduchiosii nazisti.
  Daca dupa 19 septembrie cand este adunatura ONU in India, nu se rezolva situatia pe plan diplomatic, Rusia, China si Coreea de Nord vor face o mare deratizare cum trebuie si cu ce trebuie.
  Edgar Cayse care si-a prezis ziua mortii, a prezis ca America se va scufunda in ocean.
  Se stie ca sub California exista niste coloane care sustin teritoriul american de deasupra si oricand acele coloane pot ceda, mai ales daca sunt ,,deranjate” de cineva cu diverse tehnici.
  S-ar putea ca in loc de faliment, America sa primeasca o cadere libera in ocean, si Noul Babilon va disparea asa cum merita.
  Atunci jidanimea paduchioasa nu va mai avea unde sa se ascunda pe planeta Pamant, iar Satania nazista va fi spulberata la propriu.
  Daca o cauta cu lumanarea, jidanimea o s-o primeasca in scurt timp.
  Deja americanii incep sa inteleaga ca sunt dusi cu vorba si furati zi de zi.
  Ce urmeaza este un final apoteotic biblic.
  Moartea vine din Occident si Mantuirea din Rasarit !

  • Tot asa „se stie ca” ma-ta e boarfa comunala fututa de „Jidanii nazisti din Satania”.

 18. […] contraofensive prin declanșarea unui al treilea război mondial?”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob pe inpolitics.ro.>>> Dinescu i-a scris o poezie lui Iohannis: „De ce zici nein în loc de […]

 19. Brics lol niște negrotei și arăboi și alte ciori plus vârful -ulii Rusia. Una și una, favela și oameni care se caca pe strada si China care se duce in cap de atâta succes ce a acumulat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998