CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis a decis: viitorul premier al guvernului PNL va fi Catalin Predoiu

7 comentarii / 6004 vizualizări / 3 octombrie 2019

6 septembrie 2014: ”Candidatul ACL la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, in cadrul reuniunii Ligii alesilor locali ai PNL si PDL, ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale pentru a aduce la conducerea tarii o guvernare de dreapta care sa faca din Romania o tara prospera. El a mai spus ca il va numi pe pe Catalin Predoiu in functia de prim-ministru, relateaza Agerpres.

„Noi ne dorim sa fim forta politica care conduce Romania in urmatorul deceniu si schimbarea va incepe foarte repede. Nici sase luni nu a guvernat PSD practic singur si ce s-a vazut e ca nu s-a schimbat mai nimic, ca si-a pastrat vechile metehne, ca noi, opozitia, suntem in situatia sa protestam aproape saptamanal fata de acte normative care incalca democratie, sa protestam impotriva unor acte normative care vin sa creeze un avantaj net pentru candidatii celor de la putere. Eu va spun ca este nevoie de schimbarea guvernului si imediat dupa castigarea alegerilor prezidentiale abia astept sa am ocazia sa il numesc pe Catalin Predoiu prim-ministru”, a declarat Klaus Iohannis”.

Ocazia pe care de abia o așteaptă președintele, de cinci ani încoace, se conturează a veni săptămîna viitoare. Cum e greu de imaginat că un neamț serios precum Klaus Iohannis își va călca angajamentul de onoare, liderul PNL, Ludovic Orban, își face iluzii degeaba. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Oooo! Domnu’ ,,Perdoiu” va ocupa in sfarsit o demnitate publica importanta, dupa ce la localele din 2016 reusea sa obtina mai putine voturi decat scorul minuscul al PNL. Sa traiti bine!

  2. D le Presedinte dvs sinteti opozitia?De cind Presedintele Ro este im opozitie ,a cui politica o faceti,nu sunteti echidistant fata de partide?

    • Infractorul Klaus Iohannis ocupa fraudulos Palatul Cotroceni, nu este presedintele tuturor romanilor, ci doar al tradatorilor de tara si a progenturilor stalinist securiste din USR,PNL,PMP.

  3. Nu a fost niciodata echidistant.Iar numirea a primit-o in plic de la neoSecuristi.

  4. @ Apeciați că președintele Iohannis urmărește să își diminueze procentele ce le-ar putea obține la alegeri cu nominalizarea lui Cătălin Predoiu, ?

  5. Păi tocmai pe Cătălin Predoiu care a fost marginalizat și în PNL să îi propună președintele Iohannis, ?

  6. Își dă cu stângul în dreptul! Orbane ești nimeni!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998