CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis are concurenta: inca un presedinte care n-ar sta in Romania

4 comentarii / 2787 vizualizări / 28 septembrie 2019

Klaus Iohannis, președintele degrabă plimbăreț pe alte meleaguri, cînd e și cînd nu e cazul, are concurență serioasă: avem oficial un candidat prezidențial care nu vrea să audă de statul în România.

Întrebat acum doi ani într-un interviu dacă s-ar întoarce spre a se stabili în România, candidatul româno-american John Banu, emigrat din țară în 1985 și stabilit în Florida, a răspuns nonșalant:

”Nu. De ce m-aş întoarce? Viața mea e acum în Florida, acolo mi-am făcut rosturile. În Florida «îmi voi mânca pensia», cum se spune, deși îmi place să rămân o persoană activă. E greu să părăsești o lume care a ajuns la un nivel ridicat pentru o alta aflată mult mai jos. Patriotismul nu are nicio legătură cu ţara în care trăiești”.

Acum, el se va lupta pentru președinția țării aflate foarte jos, dar are, din fericire, soluții de ieșire din impas:

”Să știți că a deține arme nu e rău, cum cred încă mulți români. Dacă aș avea putere de decizie, le-aş da oamenilor dreptul să deţină arme și în România. Trebuie să te poți apăra, dacă ești în pericol. Eu am cinci arme, acasă, în Florida. Nu umblăm cu ele la vedere, nu facem paradă, dar știm că ne putem baza pe ele, la nevoie“. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Ce idiot infatuat! F.uck you …

  2. Moarte cacanarilor de pretutindeni!

  3. Un control psihiatric se impune, tuturor celor care detin, sau vor sa detina o functie publica, inainte de a ajunge acolo.

  4. Asta cu armele ar fi cea mai buna selectie naturala! Ar mai cere vreun doctor spaga pt a-ti opera copilul, stiind ca poate un dobitoc are pistol? Nu cred! Vreun procuror ar mai lua cu japca copilul fara sa aiba dreptul stiind ca un dobitoc are pistolul? Nu cred! Sfat, provizii, saci de nisip la geam si arme la liber! O luna doar! Si previziunea lui Brucan s-ar indeplini!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998