CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Iohannis către studenți: Toleranță zero în privința plagiatului!

10 comentarii / 2238 vizualizări / 3 octombrie 2022

”Sunt convins că avem nevoie de o reformă profundă a sistemului educațional, pentru a-l adapta nevoilor secolului XXI și valorilor europene în care credem.

Una dintre aceste valori este integritatea, motiv pentru care îmi doresc o paradigmă radicală, lipsită de echivoc în garantarea integrității și eticii în viața academică.

Pentru aceasta, avem nevoie de toleranță zero în privința plagiatului, iar noile legi ale educației trebuie să includă prevederi explicite cu privire la prevenirea și sancționarea acestui fenomen toxic al mediului educațional.

Miza este însăși credibilitatea sistemului de învățământ superior și a cercetării din România, dar și viitorul nostru ca societate democratică. Trebuie să devină clar că obținerea unei diplome academice reprezintă o onoare și este condiționată exclusiv de un merit real. O Românie educată va trebui să fie o Românie corectă, fără nicio excepție”.

Klaus Iohannis, președintele României, la deschiderea anului universitar. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. În primul rând hai sictir Ghinion-7-Case. În al doilea rând participanții la discursul inept al acestei unelte probabil au fost anesteziați sau ținuți sub amenințarea armei, din moment ce acest ipocrit ordinar n-a fost huiduit și stropit cu cerneală de săracii cărora le ținea prelegeri de etică.

  Las în continuare un mesaj pe care l-am mai publicat odată:

  De când a fost Băsescu președinte, plagiatul a devenit cea mai odioasă crimă în țara asta. Dacă pe vremea aia un alcoolic, mitoman, colaborator al securității, coadă de topor, distrugător de țară își permitea să acuze imoralitatea altora pe motiv că au copiat niște cuvinte pe niște foi, n-ar trebui să mă mire că în ziua de azi tot boborul de la mic la mare, de la analfabet total la analfabet funcțional, se indignează de faptul că unii cică au plagiat.

  Toate astea în țara în care analfabetismul funcțional depășește 50% și dacă nu copiezi la școală ești luat de prost și privit ca un bizar neadaptat.

  Nu pot să nu remarc disonanța dintre realitatea cruntă (trăim într-o țară de fițuicari) cu fantezia dementă (în care fițuicarii academicieni cu toții îi critică pe alții că au copiat) și stau să mă întreb dacă toate scandalurile astea sunt de fapt artificiale și create strict în scop politic.

  Aștept cu nerăbdare ziua în care unul prins cu plagiat grosolan o să iasă în fața acuzatorilor să le zică pe față cu subiect și predicat că-l doar fix în cur de acuzele ong-iștilor și că toți îl pot pupa acolo unde-l doare.

  • Pe toata lumea o doare fix în cur de ce postezi tu (si in reluare) si o poti pupa in krrrrrrr, cioara.

   • Susținătorii dulapului sunt după chipul și asemănarea lui.

    • Doar tu iti susti PROSTIA si prostiile pe aici, nimeni pe „Dulapu”. Prostii chiar credeti ca ati deranjat pe cineva si ca sunteti si importanti. De aia sunteti niste prosti.

     • Stimabile eu am susținut un adevăr. N-am afirmat că aș fi important. Dacă eu sunt prost că nu-l ling pe neamț așa cum faci tu, spumant, cu bale și pasiune, atunci tu ești de-a dreptul un oligofren retardat.

      Înțeleg că ești prost de bubui și ții să ne delectezi zilnic cu asta etalându-ți retardul mintal și înjurând turbat la fiecare articol pe oricine ai ocazia. Partea bună e că psihozele se pot trata, partea nasoală e că vei muri la fel de prost pe cât te-a fătat mă-ta.

     • Esti absolut inutil pe lume si prost pentru ca vorbesti aiurea-n tramvai de unul singur, sa te auzi doar.

     • Încearcă să iei legătură cu mă-ta când își termină schimbul pe centură și întreab-o cum e posibil de-a fătat așa ființă proastă.

 2. „Aștept cu nerăbdare ziua în care… fix în cur… îl pot pupa acolo”.
  Din productia de creieri stricati a lui „Tulai Domne”.

 3. Păi se vede de la o poştă!

 4. & Dacă președintele Iohannis și-a folosit „telepatia” ca polițiștii să cumpere „Bem-V-uri” cu banii pe care i-a aprobat la MAI, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998