CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Iohannis: ”Daca as fi candidat la Presedintie as refuza mitingurile electorale din cauza gripei noi”

4 comentarii / 2487 vizualizări / 23 septembrie 2021

12 noiembrie 2009 – Mediafax:

”Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că, dacă ar fi candidat la Preşedinţie, ar refuza mitingurile electorale din cauza gripei noi, adăugând că la acestea sunt „sute de oameni înghesuiţi în autobuze şi căraţi dintr-o parte în alta”, riscul îmbolnăvirii fiind mare.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, de către jurnalişti, ce crede despre mitingul electoral organizat, duminică, de PDL, în Piaţa Mare din Sibiu, pentru susţinerea lui Traian Băsescu, în contextul existenţei pericolului infectării cu virusul AH1N1, primarul Sibiului a declarat că acesta reprezintă „un risc mare”, transmite corespondentul Mediafax.

„Dacă aş fi candidat în cursa prezidenţială aş refuza mitingurile electorale, dar nu sunt candidat aşa că nu mă pronunţ. La mitingurile electorale sunt sute de oameni înghesuiţi în autobuze şi căraţi dintr-o parte în alta, stau ore în şir să îl aştepte pe acel cineva şi mi se pare un risc mare”, a spus Iohannis.

În plus, Iohannis s-a arătat îngrijorat de faptul că cel puţin două cazuri de gripă nouă sunt confirmate săptămânal, în Sibiu.

„Nu cred că este cazul să ne panicăm, dar nu pot spune că sunt bucuros că apar tot timpul cazuri noi. Şi în cadrul Primăriei Sibiu am luat măsuri de prevenire a îmbolnăvirii şi am pornit procedurile pentru achiziţionarea de măşti pentru personal. Se pare, însă, că este destul de dificil să mai găseşti măşti de protecţie în această perioadă”, a afirmat Klaus Iohannis.

Preşedintele Traian Băsescu va participa, duminică, la un miting electoral la Sibiu, care va avea loc în Piaţa Mare, la eveniment fiind aşteptaţi peste zece mii de sibieni.”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Mai du-te ba ghiolban tradator in pilda ma-tii !

  2. KWI nu se referea la Congresul sau de sâmbătă…
    Acolo au toți imunitate și îi doare la basca…
    Pooolimea intra oricum in trepidație când aude de Covid…așa că toate sunt aranjate…

  3. El nu a refuzat alegerile locale din septembrie anul trecut, le-a impus! A spus, ”veniti la vot, ca sunteti in siguranta”, pentru ca se ascundea rata reala de incidenta si numarul deceselor, pe care le-a transferat pentru declarare in 2021. Si anul trecut nu exista un vaccin. Acum se preface ingrijorat, dar ingrijorarea reala ar trebui sa vina din faptul ca vaccinarea impusa de el si de ei, mareste numarul de imbolnaviri. Pe el, de fapt, nu il ingrijoreaza nimic.

  4. Dar concertele cu zeci de mii de participanti, vaccinati, nu le-a refuzat. Si nici plimbarile in strainatate.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998