CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Iohannis, declaratii halucinante la Cotroceni

10 comentarii / 4454 vizualizări / 19 octombrie 2020

Președintele României a lansat azi afirmații cel puțin confuze, dacă nu halucinante de-a dreptul, atunci cînd a fost întrebat în conferință de presă cum comentează gestul PNL de a continua racolări de traseiști, cu probleme penale încă, de la alte partide spre a-i pune pe propriile liste. Lui Iohannis i s-a oferit cazul concret al fostului ministru pesedist Viorel Ilie, candidat acum pe listele PNL.

Replica președintelui a fost că racolarea s-a terminat de acum 3-4 luni și că listele sunt făcute cu oameni din PNL:

”Mesajul meu a fost mesajul politicianului Klaus Iohannis și al președintelui României și a rămas același, nu mi-am schimbat opinia. Și noi am discutat, cred că exact dumneavoastră ați pus întrebarea cu traseismul, acum vreo trei sau patru luni, și la un moment dat v-am promis că s-a cam terminat cu racolarea și s-a terminat, după cum am văzut cu toții. Deci, nu au mai existat racolări, nu au mai existat cooperări și asta este un fapt. Deci, am spus, am avertizat, lucrurile s-au oprit atunci când a fost nevoie. Mai departe, cu siguranță, veți putea să aflați de la PNL foarte în detaliu cum s-au făcut listele, fiindcă listele s-au făcut cu oameni din PNL și candidații sunt membri în PNL”.

Contrat de același jurnalist cu observația ”că unii dintre ei provin din alte partide”, președintele a răbufnit: ”Vă rog să luați datele de la sursa principală, de la PNL”. Altfel spus, pentru Iohannis nu e nicio problemă cu traseiștii atît timp cît sunt puși pe liste avînd calitatea de membri PNL, uitînd că fără ea, oricum, nu ar putea exista respectivele candidaturi. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Totul pentru PNL, totul pentru tara! În rest, ciocul mic și joc de glezna. C-asa-i pe la noi când apar întrebări incomode.

  • Despre care tara este vorba?

 2. Aichiu’ul e mic.

  Îi spui prostovanului că-i prost, prostul zâmbește și te’ntoarce la prima pătrățică, iar și iar, nu degeaba-i prost.

 3. Jurnalistii care sunt jurnalisti ar trebui sa-l ignore pe klaun si sa nu mai participe la simulacrul de conferinta de presa. Se stie dinainte ce va raspunde indiferent de intrebare: PeeeSeeeDeee, ciuma galbena, adica guwernerul meu si-a facut bine treaba, poporul este de vina.

 4. Asta e primar intr-o comuna sasesca din judetul Sibiu? Cam asta e nivelul.

 5. INTREBARE, CAND E POLITICIAN, PARDON POLITRUC kLAUS iOHANNIS PRIMESTE SI SALAR DE LA CONTRIBUABILII ROMANI CA IMPOSTOR PRESEDINTE DE TARA? Nerusinarea acestui individ este nemasurata si atenteaza la siguranta publica si nationala a tarii, dar si contribuie la distrugerea democratiei romanesti. Cat va mai fi suportat acest neica nimeni, nazist/saș in palatul Cotroceni?

  • Substantivul corect este „sas”, nu „sash”. Dar oricum, bine-ati revenit aici, multora ne era dor de postarile dumneavostra.

   • Treci și tu peste, las’ că Iohannis se va mai căca cu stropi și te vei putea adăpa în continuare.

 6. Daca aveti halucinatii poa sa fie de la temperatura.
  Presedintele mai are inca patru ani de mandat, ORICE s-ar intampla, rastimp in care ciolacii, puiemontistii, basistii si tarricenistii vor privi meciurile de pe margine, de la galerie.

  • Statisticile genocidului și prăbușirea economică trebuie corelate cu securiștii responsabili, cu ultimii cretini ai planetei, dibaci conducători de țară pe la țară. :))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998