CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Iohannis despre PSD: Criminali, corupți, iresponsabili, needucați, comuniști, penali, cinici. Îl desemnez pe dl.Ciolacu premier!

22 comentarii / 5575 vizualizări / 13 iunie 2023

Klaus Iohannis, înainte de 13 iunie 2023:

”Azi-dimineață la 6 și ceva am primit un mesaj cutremurător. Între Urziceni și Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic cu 10 morți și aproape 10 răniți grav. Această nepăsare criminală a PSD-iștilor costă vieți de români. PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României”

”Pesediștii au încercat să se răzbune pe români. Fizic, nu la figurat, la propriu. Vă amintiți într-o zi de august, în 10 august, români pașnici, cu familii, cu copii, s-au dus în Piața Victoriei să își strige nemulțumirea. Și au fost întâmpinați de jandarmi echipați pentru război urban și au tratați cu bâte și cu gaze lacrimogene. Și pesediștii au spus că nu ei, că ei au fost plecați în provincie. Așa au încercat pesediștii să înăbușe nemulțumirile românilor”.

”PSD rămâne un adversar puternic, cu care trebuie să ne luptăm în numele românilor de bună-credință. PSD este puternic înșurubat în instituțiile statului, consilii locale, primării, în consilii județene. Nu subestimați acest adversar, ar fi cea mai mare greșeală.”

”Dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acesta se numește PSD, De ce suntem noi în război cu PSD-ul? Fiindcă noi, voi liberalii și cu mine, suntem oameni ai păcii, ai construcției, noi suntem oameni care dorescă să dezvolte România”.

”Guvernarea PSD ne-a oferit constant doar fantasmagorii! Vom pune un guvern care să lucreze pentru români, nu împotriva românilor, cum a făcut PSD”

”Suntem în război împotriva PSD care a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme. PSD nu a atacat doar statul, doar marile sisteme publice, PSD nu a atacat doar democrația românească, PSD i-a atacat pe români. Pentru asta cineva trebuia să ia partea românilor, asta am făcut eu împreună cu voi. Dar parcă așa un iz de comunism tot mai simțim când vorbim de PSD. PSD sunt o forță politică care din păcate a inhibat în perioade importante dezvoltarea României. Fără PSD am fi fost mult mai departe”

”Vedem că abia acum începem să scăpăm de comunism și vedem că, de fapt, ce ne-a ținut în urmă, ce ne-a ținut ca și cum am fi avut o piatră de moară legată de gât este PSD. PSD este cauza principală pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult”

”Pesediștii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. Le e frică și se agață cu disperare de fiecare zi, cât mai rămân la putere. O disperare urâtă! Acești pesediști se agață de putere, doar-doar încă o zi în care mai pot da ceva din banii românilor baronilor roșii, doar-doar mai prind o zi o zi în care să mai angajeze niște neamuri, niște rude, niște incompetenți să mai strice ce a mai rămas din marile sisteme publice din România. Rușine PSD. O s-o încasați”

”Motivul pentru care România nu a scăpat de comunism se numește PSD”

”Este cazul să reparăm ce au stricat pesediștii, este cazul să refacem încrederea partenerilor noștri în România, în politica externă a României”.

”PSD-iștii, înainte de plecare, au golit finanțele publice și acum suntem în situația să vedem cum putem acoperi plățile scadente”.

”Mă bucur că s-a terminat și ultimul capitol din cartea neagră a guvernării PSD”

”Le cer românilor maximă vigilență când vine vorba de PSD.”

„Dragi români, Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România.”

”Regret că n-am reușit să terminăm mai repede faza PSD-istă, pentru că România cu PSD la guvernare a pierdut nenumărate oportunități”

„A pus pe unii din echipa de acolo de la PSD să spună lucruri foarte ciudate, cum că eu mi-aș dori să adun PSD-iștii undeva pentru reeducare. Asta nu este treaba mea și nu am de gând să fac. Și ca să reeduci pe cineva, prima dată trebuia să fie educat. De la persoane care mă atacă cu mizerii xenofobe nu pot să presupun că au beneficiat de prima etapă esențială de educație”

„PSD trebuie înlăturat din decizia statului. E modalitatea prin care noi toți putem realmente să schimbăm mersul lucrurilor în România”

„Sunt oameni care îmi spun: domn’ președinte, totuși, acuma mai lăsați-o cu PSD-ul că nu mai e chiar așa de rău ca pe vremea lui Dragnea. Știți ce? Asta este o mare capcană. Chiar dacă vouă și altora li se pare că poate PSD-ul nu mai este așa de rău, în realitate PSD-ul a schimbat de multe ori fețele, dar niciodată nu și-a schimbat năravul.”

”Românii își doresc o Românie fără PSD în conducerea statului”

”Baronii roșii vor înapoi la banul public”

” PSD a încercat cu toată forța să distrugă legile Justiției, să pună cizma pe gâtul Justiția din România, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiți. Asta se vede acum pe străzi”

”PSD nu e doar cinic, ci și iresponsabil”.

„În cea mai dificilă perioadă pentru România din ultimii 30 de ani, PSD se luptă nu pentru binele și sănătatea cetățenilor, ci pentru a pune mâna pe putere cu orice preț. Cinismul cu care acest partid rupt total de interesele românilor își urmărește unicul scop de a ajunge din nou la resursele publice demonstrează clar că PSD este fundamental corupt de dorința de putere și nu se poate reforma, indiferent cine îl conduce”

”Sănătatea publică e amenințată de Covid, iar politica românească de PSD”

 

Klaus Iohannis, 13 iunie 2023

„După consultările pe care le-am avut astăzi, cred că nu este nicio surpriză, dar acum desemnez pentru poziția de Prim-ministru al României pe Marcel Ciolacu, pe care îl invit să formeze un guvern al Coaliției și să continue munca dedicată, serioasă, eficientă și eficate a Coaliției cu acest guvern care se va forma probabil în scurt timp. Vă doresc mult succes în negocierile pentru formarea Guvernului și vă aștept pentru depunerea jurământului”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

22 Comentarii

 1. Cine se aseamana se aduna: PNL – CRIMINALI Satanisti si PSD – CRIMINALI bolshevici !

  Cine sunt LIBERALII patri-hoti si CRIMINALI ?
  1. CRIMINALI UCIGASI de romani :
  În februarie-martie 1907, regatul României fierbea pentru ca in SUA doi bancheri au declanshat prima criza economica mondiala despre care nu se vorbeste. Ţăranii din judeţul Botoşani au pornit o răscoală care s-a întins în toată ţara.La 12 martie 1907 a fost ales un nou guvern, liberal de această dată, condus de D.A. Sturdza. Generalul Averescu, viitorul erou al primului război mondial devenea ministru de război iar Ion I.C. Brătianu era numit ministru de interne. Averescu şi Brătianu s-au întâlnit şi au elaborat planul de înăbuşire a răscoalei. În 10 zile cea mai mare răscoală ţărănească a secolului XX a fost înăbuşită în sânge. Oameni împuşcaţi şi gospodării rase de pe faţa pământului cu tunul. Planul a fost îndeplinit fără ezitare. Noul Guvern a decretat mobilizare generală, iar trupe de infanterie şi cavalerie au fost comasate în calea ţăranilor sau trimise contra lor. Inclusiv artileria era inclusă în acest plan de acţiune. https://adevarul.ro/locale/botosani/cati-tarani-fost-ucisi-1907-adevarul-despre-inabusirea-sange-ultimei-mari-rascoale-taranesti-europa-1_5787a5c05ab6550cb8daa6a7/index.html
  http://amnr.defense.ro/app/webroot/fileslib/upload/files/Aparitii_editoriale_pdf/11_Armata_Rascoala_1907.pdf
  2. VANZATIORI DE TARA :
  …Bucuria înlăturării lui Cuza era prezentă în lumea elitelor societăţii. Pentru tarani, Cuza, era omul care le dăduse pământ, un binefăcător… Liberalii radicali au fost în stare să facă pace cu rivalii lor de moarte, conservatorii, numai pentru a-l vedea pe Cuza plecat…Monstruoasa coaliţie l-a silit pe Cuza în noaptea de 11/12 februarie 1866 să abdice, lăsând cârma guvernului în mâna unei Locotenenţe Domneşti”… http://adevarul.ro/locale/botosani/adevarul-despre-abdicarea-alexandru-ioan-cuza-complotul-monstruos-transformarea-voievodului-unirii-despot-1_5722159f5ab6550cb86cfede/index.html
  https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/lucruri-necunoscute-din-culisele-abdicarii-lui-cuza
  1. VANZATORI DE TARA BOLSHEVICILOR, IUBITORI DE COMUNISTI ( PSDisti )
  Cine se aseamana se aduna !
  ’’Corneliu Coposu: – Actul de la 23 august 1944 nu a fost o insurecţie armată, ci o lovitură de stat care a fost pregătită de multă vreme de către o conspiraţie restrânsă ca număr şi executată prin surprindere, fără forţă militară. În ajunul sărbătoririi Paştelui 1941, Dl. Dinu Brătianu (n.r. – foto jos) în numele partidului liberal, a investit (prin declaraţie verbală solemnă) pe dl. Maniu, să acţioneze în interesul superior al Naţiunii şi în numele partidului liberal:
  Dl Maniu a solicitat (ca reprezentat al opoziţiei unite – P.N.Ţ. şi P.N.L.) o întrevedere comună cu cei doi reprezentanţi diplomatici ai guvernelor englez şi American la Bucureşti (după ce tratase cu aceştia separate, în trei, respective două întrevederi). Conferinţa a avut loc în 27 aprilie 1941 la sediul legaţiei britanice, cu participarea dlui Maniu, a d-lui Reginald Hoare şi a d-lui Gunther. Cu acest prilej s-au tability toate măsurile ce urmau să fie luate după întreruperea relaţiilor diplomatice cu Anglia şi U.S.A. Astfel: Constituirea a două grupuri de legătură, între „opoziţia unită” din România şi o reprezentaţă autorizată a guvernului englez; aceste grupuri urmau să fie înzestrate cu mijloace sigure şi moderne de comunicare (emisie-recepţie) şi cu bază materială de activitate, precum şi cu cifru. Pentru acoperirea cheltuielilor legate de acţiune s-a afectat disponibilul Soc. „Unirea” de Petrol.” http://adevarul.ro/locale/zalau/adevarul-ascuns-71-ani-despre-lovitura-stat-23-august-1944-oprit-iuliu-maniu-publicare-interviu-istoric-acordat-corneliu-coposu-1_57bae25e5ab6550cb8fe2233/index.html http://www.ziaristionline.ro/2011/06/23/documentele-secrete-ale-tradarii-regelui-mihai-de-la-visinski-la-stalin-molotov-si-beria-exclusiv/

  • psihopatule descreierat.cu scame la cap.

 2. Coriolan Johănnescu :)

 3. Acest escroc german aruncă Țara în ghearele însângerate ale comuniștilor chiar în Sfânta Zi a Martirilor Neamului, 13 Iunie ! Ziua în care Marian Munteanu și ceilalți Eroi și-au dat sângele pentru izbăvirea României!
  Veșnică să-i fie osânda!

 4. Ochhi plânşi cer să te vadă!

 5. Iar aur găozarii mujiciei

  • cretinilor oligofreni de căcat (acelasi oligofren cu zeci de chipuri)

 6. La multi ani! d -le IOHANNIS KLAUS WEBER

 7. Johannis e complice cu PSD la vânzarea Ardealului!

 8. Cam cu cat timp inainte de 13 iunie 2023? Ca nu a fost ieri sau acum cateva zile! Sunt cativa ani, adica inainte de a se forma aceasta Coalitie păguboasă, contra României si contra intereselor cetatenilor letargici. Cică ”…să continue munca dedicată, serioasă, eficientă și eficate a Coaliției”, care o fi aia, ca poporul nu a simtit altceva decat un jug si o aservire străină, nemaivăzută până acum. Dincolo de cuvintele aberante si fara substanta, Ciolacu nu ar fi fost desemnat daca nu ar fi existat indicii ca va face exact ca Ciucă! Adică sluj. O vom duce la fel de rău. Acum cativa ani, Ciolacu&Firea&Stănescu l-au mazilit pe Dragnea. Atunci Ciolacu ne enunța triumfător ca s-a încheiat epoca ”tătucilor” din PSD. Dar PSD a inceput sa se inchine unui nou tătuk, unul globalist, soroșist, american, UE-ist, care a pus laba cu totul pe biata Românie si pentru care PSD ar face orice ca sa ii facă pe plac. Un personaj mai insignifiant decat acest Ciolacu nu cred ca a mai vazut PSD, care tinde sa devina un partid obscur. Johannis nu i-a facut un bine azi, din contră, il ajută sa fie in cădere liberă. Dar Ciucă, nu ar trebui sa aiba cale bătută spre vreo pușcărie? DNA nu ii cerceteaza nici un contract de armament, de golire a rezervei de stat, vreo ordonanță din sertare?

 9. E mutarea perfectă pentru a-i asigura Generalului locul la Cotroceni în 2024.
  Nu uitați, români: PNL și CIUCĂ !

  • dobitocule

  • Pe cat pariezi ca in 2024 o sa le duci flori la morminte daca nu-i incinereaza fratii lor cu shortzulet, dupa ce vor fi judecati si spanzurati de Curtea Martiala ?

   Politicienii romani si multi romani traiesc intr-o lume paralela fara sa inteleaga nimic din ceea ce se intampla de 3,5 incoace. La cati s-au vaccinat nu ma mira ca Prostia este arma de nimicire in masa.

   ,,Pe fauna cuvântătoare apasă greu osândă grea:
   Prostia e molipsitoare, pe când înţelepciunea ba.’’

   ,,Caligula Imperator afăcut din cal, senator,
   PNLiştii, mai siniştri, au făcut din boi, miniştri’’

   ,,Din Craiova pân’ la Iaşi se resimte lipsa sării,
   Fi’ndcă cei mai mulţi ocnaşi au ajuns la cârma ţării.’’

 10. bti a trecut la vandalism!

 11. Cu Dumnezeu și cu Generalul Ciucă.

 12. Președintele face ce e bine pentru Țară.

 13. ,,Generalul Albert Pike, mason de grad 33 fondator și reformator al Ritului Scotin Antic și Acceptat, deținând funcția de Mare Comandor al Francmasoneriei Americane din anul 1859 pana in data mortii sale 1891. In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK), i-a trimis lui Giusseppe Mazzini pe 15.08.1871 faimoasa sa scrisoare, act expus la British Museum, Londra, copiat de William Guy Carr, fost spion Intelligence Officer din Marina Regală Canadiană, traducerea fiind a redacţiei Curierului Conservator.
  “ ….Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Iluminaţilor să răstoarne puterea Ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Iluminaţi între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile…’’
  …. Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze Creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.
  …Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică…/…/ Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii.Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Albert_Pike http://www.curierulconservator.com/htm/secrete_publice.htm

  • şi nu ai capacitatea de a vedea ce sunt scorneli şi ce este adevăr
   sau eşti o scârbă diversionistă care tot bagi înadins, întruna, aceleaşi căcaturi bolnave.
   „Zoaie” „Clonată” şi „Plătit“ ce eşti (ce tot spui tu de alţii, şobolane murdar),
   dobitocul dracului compulsiv.

  • Dobitocule de cacat imputi ce esti.
   E numai boala si minciuna ce iese din tine.

 14. Nu e nimic de comentat.Dupa atatea mizerii proferate de Onanis ieri Ciolacu dadea asigurari despre calea ce urmeaza a fi parcursa de guvernul pe care-l va forma,avea o fata umila de pupicurist tragator de limbi pidosnice incat aproape am vomitat.Vezi Caragiale „pupat piata independentei”Ne maritam soarta cu asemenea conducatori,urmeaza alegerii in 2024 ëu cu cine votez”?

 15. Important este ca la Finante Iohannis si-a pus om sa ii deconteze vacantele de lux si palatele zburatoare pe banii slugilor de romani.
  Slava ! Ghinion !

 16. […] Sursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998