CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis, in viziunea UDMR: idiot, mincinos, manipulator, batjocoritor

5 comentarii / 3645 vizualizări / 13 septembrie 2020

În timp ce premierul Ludovic Orban trîmbițează alianța cu UDMR la guvernare după viitoarele alegeri parlamentare, formațiunea maghiarilor are rezerve maxime față de marele susținător al PNL, Klaus Iohannis. Într-un interviu acordat Agerpres, liderul Kelemen Hunor folosește termeni neobișnuit de duri la adresa președintelui, pe care îl acuză de idioțenie, minciună, manipulare și batjocorire la adresa maghiarilor.

Întrebat dacă a primit scuze de la președinte după celebrul scandal cu vînzarea Ardealului, liderul UDMR dezminte categoric:

”Nu, nu am avut nicio discuţie din martie. Ultima dată am vorbit cu şeful statului în luna martie. Acele declaraţii erau inacceptabile, fiindcă nu aveau nicio acoperire cu „furatul Ardealului”. Cum spunea un clasic în viaţă: „Idioţenie”. Cel care spune aşa ceva nu are dreptate, minte, manipulează. Şi a fost şi rămâne în continuare o problemă, fiindcă a venit de la acest nivel. A luat în batjocură limba maghiară, ceea ce iar este inacceptabil. Ne-a făcut pe noi, într-un fel, duşmanii României, ceea ce nu suntem. Nu vrem să furăm Ardealul, nu vrem să facem rău nimănui şi, sigur, a aruncat această sămânţă a urii într-o perioadă când nu era nevoie de aşa ceva, fiindcă lumea era şi este preocupată de altele. Până la urmă, vrei să atragi atenţia de la rezultatele „minunate” ale „guvernului tău”, pot să înţeleg, dar nu cu astfel de chestiuni. Nu poţi ca preşedinte al României, care eşti la vârful ierarhiei statului şi, dincolo de acest lucru, ai şi informaţii dacă se întâmplă ceva, eşti tu responsabil, şi nu poti să faci doar o luptă politică din astfel de teme. Şi s-a demonstrat că nu existau nici informaţii, nu a existat nici măcar o astfel de intenţie. Nu poţi să faci o astfel de declaraţie. N-am avut nicio discuţie cu preşedintele Iohannis din martie. Şi nici scuze n-am auzit” spune Hunor. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. cu tot respectul, de „idiotenie” presedintele s-a auto-acuzat, neavand proprietatea exacta a termenilor pe care-i foloseste in exprimarea ‘libera’ (adica atunci cand nu recita ca un papagal textele ‘servite’ de cei ce-l papuseaza) si nici suficienta tinere de minte a propriilor sale ‘ziceri’…
    si, sincer, cred ca nu a gresit deloc in aceasta auto-apreciere!

  2. Când ordurile pnl-iste și usr-iste îl idolatrizează pe un monstru, udmr-iștii îi dau bocanci în imagine ticălosului, coborându-l la dimensiunea mediocrității sale perfecte, multilateral dezvoltate, împlinite!

  3. De parca numai UDMR. Eu zica ca azi 80% din romani cred la fel si-si trag palme pentru ce greseala au facut anul trecut. Singurii care inca i se mai inchina sunt aripa de habotnici dreptaci hard-core si haita lui de infractori galbeni.

  4. Persistati in greseala de a ataca o tinta falsa, cum a devenit KWI. El nu mai are ce pierde, nu mai candideaza, oricum ramane seful establishmentului inca 4 ani. Aceeasi greseala am facut-o si cu Chioru, parasit chiar si de ai lui. Pesedistii nu aveau in cap decat Chioru in sus si Chioru in jos. Timp in care KWI a venit iute pe extrema si v-a dat puie monta la toti.
    Ca asa e in tenis, cu cat esti mai prost, cu atat mai usor esti de dus de nas.

    • KWI nu putea veni iute pentru că dă în gropi de prost.
      SRI a măturat PNL-ul cu Crin cu tot, l-au șantajat pe prost să danseze două săptămâni în campanie și continuă să fure România.
      Cu cât sunteți mai proști și mai săraci cu atât vă place muia mai tare. :))))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998