CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis in zodia delirului: Pandemia a schimbat definitiv umanitatea in bine

6 comentarii / 6996 vizualizări / 17 aprilie 2020

Într-un mesaj de-a dreptul halucinant, președintele României, Klaus Iohannis, ne demonstrează că s-a transformat în Baba Vanga de la Cotroceni, anunțînd poporul că știe de pe acum efectele – extraordinar de benefice – ale pandemiei de Covid 19: umanitatea este schimbată definitiv în bine. Practic, pentru că tot suntem în preajma Sfintelor Paști, am spune că pentru Klaus Iohannis, venirea coronavirusului echivalează cu a doua venire a lui Iisus pe pămînt.

”Ne confruntăm cu o amenințare globală, care a schimbat brusc și radical existența noastră. Nimeni, nicăieri în lume, nu a fost cu adevărat pregătit pentru a face față cu bine magnitudinii și vitezei cu care se propagă epidemia. Dar, în același timp, niciodată în trecut omenirea nu a fost mai solidară și hotărâtă să iasă învingătoare dintr-o provocare teribilă cum este aceasta.

Să privim, așadar, cu multă speranță și încredere către un viitor destul de apropiat, în care ceea ce trăim astăzi cu toții nu va fi altceva decât o pagină de istorie dureroasă, care a schimbat pentru totdeauna umanitatea în bine”

a declarat președintele azi, la Cotroceni. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Zbor deasupra unui cuib de cuci…

  2. E bine ca a declarat ceva, chiar daca inutil si conventional. Sepulcralele aparitii ale personajului de la Buckingham vi se par mai incurajatoare si mai pline de miez? Britanicii, fiind un popor binecrescut, comenteaza cu respect ORICE aparitie a sefului statului. Romanii de ce trebuie sa fie intotdeauna MOFTANGII ?

    • Sunt Paștele ca ti-as fi spus ceva referitor la capul tau care e folosit ca umbrela! Sărbători Fericite!

    • Discursul reginei a acordat importanța cuvenită problematicii COVID19 în UK. Până atunci britanicii erau prin parcuri.

      Wuhannis apare zilnic, înregistrat și rearanjat la montaj cu un aer de profesoraș retardat dintr-un sătuc de munte, neracordat încă la energie electrică. După aceste îndemnuri zilnice și demonstrații de forță cu miliție și armată, vedem ce fac firmele Securității când se coace sparanghelul.

  3. As dori ca in primul avion cu sparanghelisti sa-l livram si pe KWJ . Fara posibilitate de retur

  4. De cand „mesajele de interes public” au capatat regim de publiccitate, cu bani de la guvern, toate televiziunile traiesc „revelatia” pandemiei si a necesitatii „aplicarii cu strictete a legii”…cu cat mai mare strictete, pe model „amendeaza baba cu patrunjel!”, acum, fortele de ordine vaneaza defavorizatii social, in numele unei legi faradelege, pentru ca toata insailarea aia data la ordinul („am decis!”) individului din deal….Si daca tot, de la starea de urgenta, la inflatia de ordonante ,militare ar fi fost in litera si spiritul Constitutiei, tot ar fi fost prea mult…in numele unei posibile infectari (nu cu ciuma, cu un soi de gripa, ca ne-a luminat intunecatul la debut…) oamenii traiesc adevarate tragedii…e adevarat, numai „prostii” care respecta legea, smecherii se descurca… totusi, trebuie sa ai gena de sociopat sa vezi ceva „bine” in urgia asta!
    P.S. Eu zic sa se hotarasca adulatorii Golemului, sau e „seful statului” (desi nu exista functia asta in statul roman, Iohanis ramanand cel mai mare nostalgic al lui Ceausescu, el si-a construit un „stat” in jurul sau…) si isi asuma responsabilitati, ca de „confort” vedem cu totii ca se ocupa, sau, isi vede de fisa postului, conform Constitutiei si se lasa de manelismele si cocalarelile de tzatza isterica, suparata pe sat ca nu-i lauda capotul de zenana…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998