CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Iohannis la C.E. – gafa diplomatica ori jocuri rusesti?

7 comentarii / 3388 vizualizări / 5 octombrie 2020

”Consiliul European a condamnat tentativa de asasinare a lui Alexei Navalnîi, prin folosirea unui agent chimic cu caracter militar. Liderii au solicitat Federației Ruse să coopereze deplin cu Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice pentru asigurarea unei investigații internaționale imparțiale.
În cadrul discuțiilor, Preşedintele Klaus Iohannis a arătat că otrăvirea lui Alexei Navalnîi reprezintă o încălcare flagrantă a dreptului internațional, susținând demararea de îndată, de către Federația Rusă, a unei anchete imparțiale, ample şi transparente în vederea aducerii în fața justiției a celor responsabili” se arată într-un comunicat oficial al Președinției României, după reuniunea extraordinară a Consiliului European din 1-2 octombrie.

De aici un mare semn de întrebare: de ce Consiliul European vrea o anchetă internațională asupra cazului Navalnîi, în timp ce Klaus Iohannis vrea doar o anchetă internă a Rusiei? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. A deschis el gura si a spus ceva de capul lui, fara sa astepte sa i se spuna ce are voie sa cuvante? Minune! De unde rezulta ca a spus altceva decat mUE?

 2. Din tablia fruntii intaiului calcator de Constitutie, penalul kwj.

 3. Atata poate scoate din putinul creier pe care il detine. Lipsa de coordonare cu cei din UE, tine tot de centrul lui de comanda din acel creier mititel ! Cine naiba sa tina cont de parerile lui ? Putin ? Hai sa fim seriosi !

 4. Ce gluma buna.
  Din toata planeta asta, cine mama dk credeti voi ca ar fi in stare sa faca o ancheta in Rusia? Bah ati baut gaz? Ce aia ancheta internationala la Moscova?
  Nu e cazul de fata insa dintre dizidentii rusi jumatate sunt sprijiniti de occident iar cealalta jumatate sunt oamnenii lor (ai FSB).
  In cazul de fata, omul fie a fost otravit fara voia lui, fie nu. In primul caz, a putut sa fie otravit si de unii si de catre ceilalti. Daca nu a fost otravit nu ramane decat varianta sinuciderii asu a simularii. Exclusa ar ramane doar varianta unui accident.
  Cum v-ati gandit voi ca se desfasoara o ancheta internationala la Tomsk? Cine face reconstituirea? Il cheama pe ala care a pus substanta, pe cine a dat ordinul si pe cel care a aprobat? Bah da multi prosti au ajuns sa bantuie pe aici

  Navalnii

  • Parpanghele, securist prostovan, liderii CE au cerut investigație internațională imparțială.

   Numai retardatul Iohannis a făcut notă discordantă, el fiind prostul proștilor.

   Prost mai ești, securiste!

 5. Cata ipocrizie din partea stalinist/nazistului (OSCE/2009) klaus Iohannis cand Romania este un imens lagar de exterminare umana PNList/iohannista? Tot atat de bine Alexei Navalnîi putea fi otravit si de complciii lui Klaus Iohannis asasinii in lege exsovietici. Doar Iohannis este cel care vrea dispatia social democratiei romanesti ,acuzand-o cu ura nazist/stalisnita de ciuma rosie? https://www.bursa.ro/un-asasin-in-lege-in-coasta-lui-iohannis-pe-axa-moscova-chisinau-bucuresti-25455526

 6. -Cuuuuum ?! Intern şi Internațional nu sunt acelaşi lucru ?! Peeee-Seeee-Deeeee e de vină că au schimbat înțelesul. Şi în plus , Intern e mai comod de spus , decât Internațiónal , prea lung , prea obositor pentru mine.
  Dragi(canci!) Români , vă rog să votați cum trebe ca să eliminez Peeee-Seeee-Deeee-ul şi să pot modifica Constituțea şi definițea lu’ Intern să fie ca la Internațiónal , altfel mă dezbrac iar de palton

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998