CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis, luat la bani marunti in Parlament pentru rapitul din Burkina

0 comentarii / 1783 vizualizări / 3 iunie 2015

Deputatul Marian Cristinel îi cere socoteală președintelui Klaus Iohannis, într-o declarație politică în Parlament, vizavi de soarta românului răpit în aprilie în Burkina Faso, despre care nu se mai aude nimic de multă vreme.

”În prezent, din celula de criză fac parte reprezentanţi ai MAE, SIE, SRI, MApN şi ai Administraţiei Prezidenţiale, iar „fiecare instituţie acţionează cu instrumentele şi metodele specifice pentru fiecare problemă, conform competenţelor stabilite prin CSAT”. Ce înseamnă aceste instrumente şi metode specifice, domnule preşedinte al României, Klaus Iohannis? De câteva zile nu a ieşit nimeni pe post să comunice ce se întâmplă cu acest cetăţean care este răpit de o grupare jihadistă” afirmă deputatul PPDD.

”Firesc era ca celula de criză să iasă cu comunicate de presă sau pe posturi de televiziune şi să informeze populaţia României despre situaţia românului răpit în Burkina Faso. Sincer, ca membru în Parlamentul României, cât şi ca cetăţean român, sunt profund indignat şi îngrijorat, deoarece nu văd nicio soluţie şi nicio reacţie din partea autorităţilor române care să ne arate că sunt interesate de soarta acestui biet român. Eu nu vreau să mă gândesc că acest cetăţean român, Iulian Gherguţ, va fi ucis, iar atunci vom trimite o aeronavă militară care să aducă corpul neînsufleţit al dânsului în ţară” conchide deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998