CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

Iohannis ne da vestea: Vom purta obligatoriu masti pina la anul

10 comentarii / 3381 vizualizări / 22 aprilie 2020

”Am decis astăzi că după data de 15 mai toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun. Această măsură nu este limitată în timp și vom putea să renunțăm la purtarea măștii poate la anul, atunci când această pandemie va fi sub control și nu mai există riscul infectării” a anunțat azi, la Cotroceni, președintele Klaus Iohannis, în premieră cu mască de protecție pe față.

După 19 secunde, el și-a dat masca jos. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. pana se termina importurile……ce sa faca cu stocul….

 2. Ce cabotin de două parale. A reabilitat ăsta toți fanarioții. A reușit să fie mai imbecil și mai puturos decât toți.

 3. Iohannis pune botnite.

 4. Nu inteleg de ce conducerea Romania are alta agenda in chestiunea coranovirus decat ce-a a lui Donald Trump, care lupta prin toate mijloacele, inclusiv demonstratii publice, pentru revenirea la normalitate.

 5. Acest robot, teleghidat de agenda altora tari și interese străine neamului asta! Din pacate, ese o problema și o vina majoritara( cum a reușit sa inspire încredere populației? Cum? Ne meritam soarta, noi ca neam! Nu facem nimic sa schimbam, noi ca oameni! Nu ne dorim binele decât la nivel declarativ! Însă, tineretul ce vine din urma, avem o problema cu el! Este lipsit de identitate, valoare spirituala( vezi, USR-ul, extremiști). Problema este a noastra a tuturor! Efect de turma, manipulare prin orice mijloc, presa aservita! Specialiști, cei care nu aplica același discurs cu agenda companiilor, nu o sa i vedeti la știri, nu o sa citiți opinii ale lor! “Luam lumina de la Cercel, Rafila și Arafat( cu respect pt el) însă, doar ăștia sunt! Neamul asta doar atât poate! Serviciile, cele care ar trebui sa ne protejeze, ăștia ne vand pe bucăți! Avem un robot teleghidat ca și leader, asa ca: roboti o sa fim și noi!

 6. Era de preferat pentru Iohannis sa ramana plictisitorul Romanie, si nu nesuferitul Romaniei.

 7. Dumnezeu iarta, dar nu uita.

  Sa-i urmarim pe Victor Rebenciuc, Oana Pellea, Ion Caramitru, Marius Manole, Tudor Chirila s.a cum isi vor sustine rolurile pe scena cu masca pe figura.

  Minunat, nici ca se putea ceva mai frumos!

 8. @Și femeile arabe purtătoare de burqa sunt mai tot timpul protejate de expirația celorlalți , etc., ? Opinați că ideea ar putea fi a lui Arafat, ?

 9. Sa intelegem ca, daca firmele lor isi faceau si stocuri de izolete, era obligatoriu, pentru tot romanul, sa-si achizitioneze, eventual in lessing, un sicriu din ala si sa se preumble cu el prin oras?! Doamne, ce ridicol! Cum l-au convins sa-si traga masca pe mecla aia inghetata, i-au spus ca se transforma intr-o interfata (Merkel-Romania) mai prietenoasa?! Cred ca era neras si i s-a parut ca se si asorteaza la cravata…Asta, indiferent cata tragedie asterne peste tzara, tot ca o pretioasa ridicola va ramane in istorie!

 10. „AM DECIS ASTAZI …” vai, draga, Domnul Doctor in Stiinte Medicale, premiul Nobel in furturi de case, isi umple gura cu placerea de a rosti aceste cuvinte. Acest smintit nerusinat e bolnav de dorinza de putere. Si , da, e adevarat ca PNL face „totul pentru presedinte”, adica ii da coarda pentru a -si spala pacatele, dand vina pe altii pentru decizii pe care el insusi le cunostea dar de care se dezice fara rusine.
  Daca tot suntem manipulati cu de toate, cititi, va rog pe facebook niste noi informatii de la LOREDANA TACHE , ca sa vedeti de ce nu va trebui sa purtati masti cum zice tembelul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998