CURS VALUTAR
1 EUR = 4.8922 RON UP | 1 USD = 4.4928 RON UP | 1 GBP = 5.5612 RON UP

Iohannis, nemulţumit de cotele de refugiaţi pentru România

1 comentariu / 1847 vizualizări / 10 septembrie 2015

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat azi că mandatul României va fi să nu accepte cote obligatorii de refugiaţi, adăugând că nu este oportun şi nu este o soluţie să fie stablite astfel de cote şi că este nemulţumit de anunţul Comisiei Europene.

„Am luat act cu oarece nemulţumire de anunţul Comisiei Europene”, a spus preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a precizat că a discutat azi cu ministrul de interne care va participa la JAI, iar „mandatul lui este să nu declare adeziunea noastră pentru cotele obligatorii”. Iohannis a mai spus că decizia CE nu va duce la rezolvarea situaţiei. „Nu considerăm că este oportun să vorbim despre cote obligatorii, calculate într-un mod foarte birocratic, contabiliceşte, aş putea spune, fără a consulta statele membre”, a mai spus, conform Mediafax, Iohannis.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. dar nu ar fi mai bine sa profitam de ocazie si sa ne retragem din uniunea europeana;care are tot felul de pretentii;iote elvetia,ce bine o duc,si nu au petrolul nostru,nu are padurile noastre,nu ara iesire la mare?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998