CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Iohannis: Ponta si Oprea sa prezinte imediat lamuriri

5 comentarii / 3074 vizualizări / 25 octombrie 2015

Președintele Klaus Iohannis a declarat azi, la Arad, că este ”inadmisibil” că Guvernul nu a transmis o poziție oficială privind accidentul în care a murit polițistul Bogdan Cosmin Gigină, la cinci zile după eveniment, adăugând că îi poftește „de urgență” pe premierul Victor Ponta și ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, să prezinte ”lămuririle așteptate de opinia publică”.

„În legătură cu acest eveniment am un singur comentariu de făcut: iată, suntem în a cincea zi și nu avem o luare de poziție oficială din partea Guvernului. Așa ceva este inadmisibil! Opinia publică așteaptă lămuriri și îi poftesc de urgență în fața microfoanelor pe domnii Oprea și Ponta să dea acestelămuriri. Și nu mă refer doar la partea penală a accidentului în care din nefericire a murit un polițist care a fost în timpul serviciului, ci mă refer la latura politică și la lămuriri de ordin general”, a afirmat președintele Iohannis, conform Agerpres, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor după ceremonia dedicată Zilei Armatei Române desfășurată la Arad.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Iohannis, zi „Doamane-fereste”. Sa nu ti se intample si tie la fel cu coloana oficiala sau, si mai grav, lui Carmen. „Gropa lui Dorel” este egala cu toata lumea, nu iarta pe nimeni.

  Iohannis are lacune mari, totusi. Ce treaba are Ponta cu un accident de munca sau de circulatie? Dupa ce s-a produs fapta, este numai si numai problema parchetului. Daca Iohannis are vre-o nelamurire cu instrumentarea cazului de omor din culpa, sa se adreseze la parchet, asa cum prevede legea.

  Iohannis, de fapt, face politica, si inca politica mica, damboviteana. N-are de unde-l apuca pe Ponta si s-a gandit ca acum poate folosi moartea unui om in meschinul sau interes politic.

  Este penibil pentru presedintele in functie ca a luat locul Alinei Gorghiu.

  • kaghebistule prorus, oprea se ducea de la carciuma acasa cu masina cu coloana oficiala desi nu avea dreptul. asta inseamna ciocoism, comunistule! oprea e autorul moral al mortii politistului!

 2. La inceput, l-am luat in serios pe Iohannis, ce se tanguia de grija motociclistului la Arad, tocmai de ziua Armatei romane.

  Urmarind evenimentele si jocul propagandei, m-am prins ca totul este o smecherie damboviteana gandita cu creierul mic de unul cu capu mare.

  PNL-Cotroceni au inventat „mortu lui Oprea”.

  Mass-media a pus botu, poate ca nu dezinteresat, arucand petarde emotionale sau grave, ca la un eveniment de rascruce.

  Propaganda uitase complet ca totul se invartea, in realitate, in jurul „gropii lui Dorel”.

  Culmea ridicolului a fost „mitingul”: jumate jandarmi, jumate mitingistii Monicai Macovei, ca liberalii, comozi, au lipsit.

  In concluzie, un nou partz national organizat sub „inaltul patronaj” al cuiva care incalca constitutia prin implicarea vadit partizana de partea Noului PNL.

 3. Plina de savoare postarea bisilabica de mai sus : neconvenindu-i notarea anterioara,omul e sigur..kagebist Apoi,calificarea de ciocoism,care,la urma urmelor,e corecta ! Parca ar fi singurul ! Ploua cu ei ! Daca s-ar lua in seama toti,ar fi o nenorocire ! In fine apoteoza cu comunistii;greu de asociat comunistii cu accidentul !Ramane Ponta : ce-are el cu treaba asta ? Dupa mine,singura raspundere autentica e a celor care n-au asigurat intretinerea cailor de circulatie.Dovada e faptul ca daca ar fi murit un cetatean oarecare,unde mai erau raspunderile vituperate de bisilabic ? Cat despre Oprea si raspunderea lui morala,Doamne ce departe suntem de valoarea ei,apropo de casa din Mihaileanu..

 4. Mai prostovane ,ce legatura are Ponta cu accidentul ? De ce nu dai tu lamuriri opiniei publice ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998