CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Iohannis: ”Presedintele Romaniei sa aiba decenta sa nu se implice fatis in campanie”

7 comentarii / 3092 vizualizări / 6 octombrie 2020

”Spuneam, în primele zile ale lui octombrie, că se anunţă o campanie infernală. Şi chiar aşa a fost. Estimasem corect, aşadar nu m-a uimit prea mult: nu a fost mai urâtă decât am apreciat atunci. Indicii existaseră de la început; imediat după ce mi-am anunţat intenţia de a candida, nu a durat mult până când să înceapă show-urile televizate şi avalanşa zilnică de presupoziţii derutante, ca să nu le spun de-a dreptul minciuni, lansate dinspre tabăra adversă.

Nu doar Victor Ponta, ci inclusiv fostul preşedinte Traian Băsescu a emis despre mine afirmaţii care nu îl onorează, după cum, în general în timpul campaniei, a lansat afirmaţii care nu erau în niciun fel compatibile cu funcţia pe care o deţinea.

Nici în al doisprezecelea ceas nu a înţeles care este rolul unui preşedinte în funcţie. În mod cu totul neaşteptat pentru o campanie în care preşedintele în exerciţiu nu trebuia să se implice, Traian Băsescu a emis tot felul de aluzii care au adus în prim-plan diferite scandaluri, unele dintre ele implicând serviciile secrete. El nu trebuia să facă nimic în campanie, fiindcă nu el a candidat, ci doar a vrut să sprijine o candidată. Trebuia să aibă decenţa să se abţină de la a face făţiş campanie electorală. Întreaga abordare mi s-a părut nepotrivită”. (Klaus Iohannis – ”Pas cu pas”)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. pai, da
  pentru Udrea, Basescu a fost in stare sa provoace insasi mania Germaniei
  si ce i-a dat Udrea la schimb?
  un copil cu altul si o mandrete de fuga in Costa Rica

  • Ești analfabet funcțional.

 2. Observatii pertinente, decente si cu bun simt.
  Numai pesedeaua, puiemonteza si mumia ALDE incearca sa sugereze ca exista vreo asemanare intre cei doi presedinti, baseaua si peneleaua.

  • Observația este pertinentă, Băsescu Petrov este un bețiv securist infect care folosea securiștii și atunci când se ștergea la cur cu ei, în timp ce Klaus Iohannis este un escroc retardat folosit de către SRI pe post de marionetă.

 3. Bre bazilică îndoiosu’ , dă-ți jos ochelarii de cal că poate din cauza lor nu vezi tot spectacolu’ lu’ koianis. Cum adică , între bețiv şi dulap nu ezicstă potriveli ? Pfoai , vere , zici că-s frați , au supt de la acelaşi ma(ta)tă ( ca să nu avem probleme cu identitatea de gen ). Koianis chiar vrea să-l depăşească pe bețiv în ceea ce priveşte manifestările anticonstituționale. O fi vreun concurs?

 4. & Ludovic Orban ,”Mitică Dăscălescu” , Lantul slabiciunilor
  de Ion Luca Caragiale , ?

 5. & Păi, e și primul prim-ministru, al „democrației”, căruia CCR i-a stabilit că e constituțional să îi zică parlamentul când să facă alegeri, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998