CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Iohannis, pulverizat de carturarul Andrei Marga: Prostul ales in functie de prosti

74 comentarii / 209498 vizualizări / 2 mai 2020

Fostul ministru al Externelor și al Educației, Andrei Marga, îl desființează, pur și simplu, pe președintele României, Klaus Iohannis, pe care îl evaluează intelectual într-un amplu material din Cotidianul, iar concluzia analizei e nemiloasă: țara a ajuns o ”prostocrație” condusă de un prost și un neisprăvit, ales de niște incapabili, în beneficiul altor neisprăviți.

”Că cineva spune prostii, ține de cât îl duce capul, dar că îi ia de fraieri pe alții este chestiunea fiecăruia cât acceptă. Cum ziariștii au observat, insul promite că nu se va ieși din localitate nici după 15 mai a.c., dar el face naveta pe Valea Oltului, ignorând ceea ce semnează! Frizeriile fiind închise sub semnătura sa, el răspunde senin jurnaliștilor că s-a tuns acasă. Cu și fără probe, românii trec uneori drept mincinoși. Acum se vede bine de unde începe molima” scrie Marga.

Neisprăvitul care lipește etichete

”Neisprăviții nu au răspunsuri la probleme, dar scot etichete. Cetățenii calificați, care spun lucrurilor pe nume, sunt ba „penali”, ba „securiști”, ba „informatori”, ba „neromâni și vânduți”, ba ar ține de „guvernări proaste”, ba „vând Ardealul”. Mai durează încă aruncarea vinei pe „niște”. De la „niște evrei” s-a trecut la „niște psd-iști”, mai nou la „niște zilieri”, în ultimele zile la “niște străini”! Se debitează prostii, ca și cum se poate trăi din atacarea competenței și a civismului!(…)
Unde este meritocrație, pluralismul este viu, spiritul pulsează, bogăția este prezentă. Unde nu este, vedem ceea ce avem în față – nedreptăți fără sfârșit, pervertirea a orice și, mai nou, vânzarea de oameni. După vânzarea sașilor, a venit vânzarea de copii și de tinere, acum este vânzarea pentru munci ocolite de alții(…)

Altceva mi se pare, însă, esențial. Anume, există ceva mai grav decât mediocrația. Este vorba de prostocrație, care constituie veritabilul antonim al meritocrației.
România actuală se afundă în mediocrație și, mai ales, în prostocrație. În multe locuri din lume sunt erori și exagerări, poate gafe, dar mai puțină prostie. Poate și pentru că funcționează pluralismul și controlul cetățenesc. În România actuală, avem ziua și prostia.

Prostul ajuns să decidă care se sustrage Justiției

Foarte mulți concetățeni spun că „este vorba de niște proști ajunși să decidă și asta este!”. Numai că au fost în istorie proști care nu au împiedicat dezvoltarea. De aceea, nu aș înlătura explicația că este vorba și de un efort de sustragere durabilă de la justiție – de la justiția justă. Cum s-a spus în pătrunzătoarea presă germană, ar fi fost cazul ca „președintele” să ceară să se examineze faptele de care l-au legat cei cărora le-a cerut votul din România: averea obținută, contiguitatea cu comerțul cu oameni, lipsa de reacție la devalizări de păduri, scindarea societății în interes personal, încălcarea repetată a Constituției etc. Iar, acum, se adaugă abuzurile ce au favorizat extinderea covit-19.

Inși incapabili se agită și „aleg” un ins depășit de funcție, care dă funcții neisprăviților

Desigur, ce face un ins ține de capul lui. Sistemul poate fi, în principiu, altul. Numai că, în România actuală, s-a intrat într-un cerc vicios: inși incapabili se agită și „aleg” un ins depășit de funcție, care, la rândul său, abuzează de Constituție și de instituții și dă funcții neisprăviților, care trompetează cât de „bun guvern” sunt, în vreme ce țara nu a realizat cu ei decât pierderi! Din nefericire, la această oră, aici prostocrația a ajuns sistem.
În joc este oricum mai mult decât „diletantul”, „confuzionarul” și „necivilizatul”, semnalați de presa internațională. Iar la orizont se anunță costuri enorme, pe care le vor plăti nu alții decât cetățenii României” mai punctează filosoful. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

74 Comentarii

 1. Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul ! Si politician, prim-ministru, presedinte, ministru, deputat, senator, director, consilier etc Si escroc, infractor, corupt, penal etc

 2. … Ne-au năpădit proștii. Dar, din păcate, cred că vremea simplelor constatări, a trecut.
  Proștii au atras după ei, mereu alți proști (după chipul și asemănarea lor) și s-a ajuns, iată, că
  s-a depășit „masa critică”, prag dincolo de care, mecanismele „Democrației Libere” sunt total
  neputincioase. Capacitatea de autoreglare „Democratică” a Societății este compromisă.
  Cum, și de ce, s-a ajuns aici?

  Ca și un organism invadat de „viruși” tot așa și Societatea: nu vom putea construi niciodată
  nimic, dacă nu vom ști să devenim „imuni” la „proștii buni de gură”, sau la „proștii cu putere”,
  acești adevărați „viruși sociali” cu care Țara ne-a fost „infectată”, începând chiar cu acel ‘89.
  Cu granițele deschise și cu „jos” oricine și orice, strigat deavalma, în stradă, de „tot omul liber”,
  atunci, în acele zile, s-a decalnșat prăbușirea și „africanizarea” României!!
  Azi vedem doar consecințele…
  Oricine se opunea, sau încerca numai să schițeze vreo formă de atenționare, era strivit de
  „opinia publică”, bine susținută de „presa liberă”, de ”intelectualii fără de prihană” și de alți
  „vectori”, răsăriți așa, din senin. Mulți chiar, urmași ai „Comuniștilor dintâi”, cei veniți în ’45, pe
  „tancurile Sovietice”, și deveniți, pe dată, „mari Democrați”.
  Dar nimeni nu vedea, căci „gloata nu gândește”…
  …………….

 3. As fi apreciat articolul dlui Marga daca, in incercarea de a-si sustine parerile, nu ar fi facut uz de invective si s-ar fi limitat la argumente.

  • Până la urmă când vorbești de proști cât poți să eviți termenii care descriu subiectul?

   • Du-te si trage apa. Esti sub câine.

  • Nu sînt invective, sînt realități.

  • pentru ca nu e articolul integral…
   https://www.cotidianul.ro/trecerea-la-prostocratie/

 4. la tzara de kkt …. oameni de tot kktul conducarori emanati din kkt

 5. „Intelectualii” sistemului securist ignoră modestia intelectuală a președintelui în funcție. Atât timp cât cizmarul citește de pe prompter ce deliberează sistemul securist din spatele lor, „intelectualii” îl acompaniază melodic.

  Cum s-a ajuns în situația în care Prof. Marga vorbește direct despre prostocrație?!? Abia aici pare că lipsește subiectul. Iohannis este doar emanația sistemului securist prostocratic.

  Nevoia SRI-ului de a controla tot ce mișcă în România pentru profit direct și eliminare concurență din fașă ne-a pricopsit cu această prostocrație. Musai, cei pe care-i controlează, președinte, politicieni, „intelectuali” nu aveau voie să depășească IQ 10 pentru a nu pune în pericol structurile de control populate cu securiști ai căror IQ nu depășește valoarea 11, aceștia fiind ei înșiși recrutați de securiștii americani cu IQ de 12 (furtuna judiciară pornită în cadrul Securității americane este elocventă!)

  În ultimele două decenii cetățenii au cam optat pentru prostovanul cel mai bine marketat de SRI.

 6. Procentul mediu de oameni infectați cu virusul prostiei in lumea larga este cam același ( după unii cca 80 la suta). Ce ne deosebește de alte nații este lipsa filtrelor , astfel încât cei infectați ajung sa ne conduca.

  • Prezența filtrelor SRI face posibilă alternativa prost SRI civil vs prost SRI militar. Nimeni altcineva nu trece de filtru.

 7. Domnul Marga e din sfatul celor batrani! Jos palaria!

 8. Nu ma asteptam la asemenea limbaj din partea unuia dintre cei mai cunoscuti Profesori Universitari din Romania care se presupun ca traieste in Lumea intelectual a si nu la marginea societatii, conform limbajului folosit si argumentelor expuse. Vad o ura personala pe norocul sasului si o oftica a profesorului cate nu a mai fost promovat…
  In primul rand Iohannis nu se compara cu Basescu care voia sa ne-o „bage” pe gat pe UDREA si care la origin pana in 89 era un contrabandist notoriu care facea comert illegal cu produse, mana in mana cu securistii portului CONSTANTA…
  Iar Marga daca imi amintesc era ministrul invatamantului cand Basescu-Petrov era „pe cai mari” cu PD-ul in Conventia Democratica…
  Dl. Marga putea sa se refere la greselile pe care le face PNL-prin numirile pe criterii politice si fara concurs in functii publice ale unor incompetenti fata de care Iohannis vedem ca nu ia atitudinea si putea sa enumere mai „la concret ” derapajele sau greselile lui Iohannis, nu sa jigneasca 6 milioane de romani care l-au ales pe Iohannis, nu uitati : prima data in lupta cu Ponta si a doua oara in lupta cu Veorica (Prostanica)…

  • Dar limbajul cu m*ie, pe care însuși d-l kwj îl legitimiza, nu te-a deranjat?

 9. De acord cu ce ati scris. Desi este un ton vehement, banuiesc ca ati ajuns la limita rabdarii. Trebuie sa intelegeti ca asa nu mai merge. Dumneavoastra, dl presedinte al Academiei Romane, IA Pop, dl academician Zamfir si alti reprezentanti ai elitei romanesti trebuie sa intre in lupta, in prima linie. Doar voi puteti salva tara.
  PS1 Vad ca sunt o multimede sustinatori kwj. Dupa discursul de acum doua zile nu cred ca se mai poate gasi o scuza. Un individ complexat, un profesoras de la o scoala de provincie, promovat nu se stie cum in aceasta inalta functie.
  PS2 Nu mai promovti ineptia cu vanzarea sasilor. Nu a fost vandut nimeni. Sasi, evrei etc atunci cand au ales sa paraseasca tara au platit cheltuielile de scolarizare, formare etc. Asa e corect. La fel ar trebui si acum

 10. D-le Marga, inafara de invective si acuze neargumentate n-ati spus nimic.Nimic,nimic…noroc ca mai demult descoperisera-ti ca noi, bravul popor roman (atunci nu eram prosti?) am inventat caloriferul…Halal profesor universitar,fie el si de istorie (era sa zic isterie…)

  • Profesorul de filosofie și logică, Andrei Marga, a pus punctul pe i, sasul este prost. S-a luat notă în timpul mandatului.

   • Sa nu citim doar ce ne convine…Dupa acest ilustru profesor si parinte al caloriferului,cei care l-au votat pe iohanis,romanii in ultima instanta,sunt niste ‘insi incapabili”,asta spune …nu numai ca sasul e prost. Asa ca, parca e cam jos…

    • Alegerile nu pot fi fraudate dacă nu faci valuri de emoție cu o muie de 4 clase.

     Adrisanții sunt maxim la nivelul MUIEPSD!

  • „Prost” este adjectiv, nu invectiv, stimabile Mue!

 11. Faptul ca ati ramas in ” gasca” lui Nistorescu la Cotidianul, va descalifica! Comentariile sunt de prisos…..Nici nu am mai citit articolul.

  • Dar tu in ce gasca esti, mitocane ? Cu Baseku ? Esti un liicheanu ? Hai Sictir !

 12. Vai de pălăria voastră!
  A venit cineva co propunere concretă?
  Hai sa ii dam la o parte, sta la indemana noastră, strângem semnaturi si terminăm treaba.

 13. Niciodata profesorul Marga nu ar fi folosit un asemenea limbaj primitiv….sunt niste minciuni tot ceea ce ati scris
  RUSINE ! RUSINE!
  In ce priveste pe profesorul Johannis este o mandrie pt toti romanii.Va ramae in istorie ca un aparator al romanilor…….oare cum ar fi fost cu puscariasul Dragnea,cu SPAGARA-Pintea,cu Carmen Gaz sau cu Veorica? vai de noi si vai de voi celor care vi s-a urat cu binele.Rugati-va sa va ierte Dumnezeu pt derapajele voastre in gandire si constiinta..

  • Bată-te Dumnezeu numai în gură, dar cum îți imaginezi tu România condusă de un escroc imobiliar care ar numi în funcția de premier un bețivan fiu de securist, protejat de Securitate după rapturi de la Ministerul Transporturilor?

   • Mihaela fata! Du-te si fa actele de tutela pemtru copiii tai, ca daca mori si ai bulanul6sa nimerești un profesor bun CA Klaus, vine si ti-l vinde instant! In rest exista vibratoare daca bărbatul tau este ca idolul tau! Adică impotent!

  • Mihaela Popa e cumva una Carmen din Sibiu ? Asa pare…

 14. Nu ma pot adresa cu domnule, lui Andrei Matga ! A excelat prin gafe si incompetenta in toate functiile inalte in care a fost propulsat de comunistii lui ! Analiza si limbajul lui sunt demne de un tractorist iar nu de mare scula ce se tine ! Mi-e scarba si sa-i citesc numele, dar sa-i mai vad si mutra primitiva , in concordanta deplina cu caracterul !

 15. Ma intreb? Oare scopul celor care de 30 de ani ne afunda tot mai mult in mocirla,fara a fi partinic cu unii sau altii,nu a fost si este acela dr a ne balacarii unii pr altii,cum vad mai sus,si mai mult sa ne invrajbim unii cu altii:romani cu romani,pensionari cu salariati,bugetari cu privati,romani cu maghiari …….?Daca este asa suntem jalnici si daca asta este democratia mult ravnita cu ” de rigoare atunci nu-mi place.Pacat,vreau sa cred ca romanii nu sunt asa.

 16. Marga are sarcina pe uniate.Urmeaza alte cedari din partea PSD-ului.Serban Nicolae aviz favorabil pentru limba maghiara.

 17. @adrian: TU te auzi ce spui? Tocmai că au fost vanduti precum sclavii,iar banii au intrat în conturile securității care negocia prețul! Sunt dintr-un oraș-Arad,unde sașii,șvabii și evreii au lasat ceva in urma lor, pe lângă casele gata numai să fie ocupate de către țigani și moldoveni! După „chiriași „,în 89 era prăpăd, nici porțile nu erau capabili să le întrețină, dar atunci casele! După comm cu siguranță ești vreun pui de securist,de peste munți! Din bucale!
  Iar despre ce spune ăsta … multe plăcuțe suedeze!

 18. @ Opinați că domnul Andrei Marga ar putea încerca să convingă că degeaba a fost Ministru al Educației Naționale și ministru al diplomaților de la Ministerul Afacerilor Externe, ?

 19. Citind comentariile anterioare stai si te intrebi,ce minti retrograde,nerducate,de slugi fata de straini,pot avea acesti oameni care n au inteles nimic din cele spuse de Dl Profesor,dar in schimb il pupa in fund pe acest hitlerist,cu intelect de profesoras mefiocru,dar un mare tradator de tara de neam prin tot ce gandeste si face.Priviti numai aceasta smecherie cu plecarea in germania a romanilor pe perioada pandemiei.Nu l intereseaza soarta romanului sau a Romaniei,.Il intereseaza evonomia germaniei..Trezitiva fratilor si multumiti unuia ca Dl Prof Universitar,care spune afevarul adevarat.Altii si multi nu spun,nu iau atitudine!!!

 20. Nu intentionez sa polemizez nici cu skrim si de fapt cu nimeni. Da sunt din Bucuresti, idiotule si nu este nici o rusine. Si faptul ca tu esti din Arad nu iti pune nici o decoratie pe umeri. Pupat-l in fund pe kwj cat vreti
  E liber. Nu are nici o legatura plecare unor romani in alte tari cu plata despagubirilor. Nu i-a gonit nimeni. A fost decizia lor de a opta pentru o noua sansa. Faptul ca au ramas niste case prost administrate este adevatat. Statul nu este cel mai bun administrstor. Voi primitivii considerati ca daca alti oameni au pareri diferite nu au dreptul sa traiasca, sunt srcuristi etc. As dori sa fi tras tu de pevurma scuristilor cat am tras eu.

 21. @ De 1 și 2 mai băștinașii erau obișnuiți să părpălească și altceva decât politicieni, ?

 22. Vorbim aici de un procent semnificativ din populație care se considera “educata”, “desteapta*, in orice caz superioară intelectual celorlalți care Votează cu “penalii”, si așa si e in buna măsura, tehnic vorbind, e vorba de oameni cu studii, nu sunt analfabeți. Si totuși cum pot niște oameni cu studii sa se comporte precum o turma lobotomizata, imbecilizata, sa fie manipulați in asemenea hal cu fiecare ocazie???
  Educați dar se pare ca nu prea le-a folosit la nimic. Pana la urma își merita președintele si guvernul.

 23. Categoria Gândită.

 24. Categoria Hoandră.

 25. Cu tot respectul dar consider ca ar fi corect sa analizati comportarea tuturor presedintilor de dupa ’90 ,a premierilor ,a ministrilor pentru a putea selecta ”elita” !!!

 26. @adrian:tot cu metehnele fanarioților și turcaleților ai rămas! Iar de pupat sau nepupat,tu sigur ai fi pupat-o pe zdrancila în _iz_ă ! DACĂ chiar ești curios în primul nici nu am mers cu el ! Chiar de bine ce le era aici,nu cred că au plecat! Și au plecat ,mai bine spus fugit foarte mulți și români/români,printre care,dacă aveam cu 3-4 ani mai mult si eu!

 27. La prima candidatură l-am votat. După ce am văzut cât de incapabil este, dimineața când mă spălam pe față, mă înjuram în oglindă: „ nenorocitule l-ai votat pe acest fascist care urăște românii!?! Și mă scuipam ! …. ..
  La a II-a candidatuă mi-a fost scârbă să merg la vot cu așa candidați, dar românii au fost niște inconștienți care l-au votat. …………….
  Credeam că odată cu preluarea întregii puteri – cu guvernul său – va înceta să acționeze împotriva românilor. Aiurea! E dușmanul românilor, pe față! Sunte de acord cu concluzia dlui prof. univ. dr. Marga : e prostănac! ……
  Trebuie suspendat cât mai repede și deschisă urmărirea penală pentru faptele comise împotriva românilor.

 28. Simplu: cu suflet si constiinta-cu capacitatea fiecaruia-idei de prosperitate si un trai bun in aceasta tara!O dorinta si viziunea de realizare!

 29. marga,numai gura e de tine ! ce interese ai?mai esti si din Cluj,orice prost din Cluj stie cum e cu udmr-ul! cat esti de destept am vazut cand ai fost ministru de externe !
  nu-mi vine sa cred ce citesc la comentarii…sunt pusi de viktor orban,ca in tara nu pot exista atati tradatori!…

 30. Oricat de ingaduitori am vrea sa fim , faptul ca la un popor de romani de 80 si…% a fost ales presedinte de tara un amarat de sas , nu poate fi acceptat ca un act de intelepciune . Deci , cei care l-au votat , nu pot fi ..intelepti !
  Cei care au trait in Ardealul ocupat de unguri stiu bine ce inseamna sa te conduca in tara ta un neam strain . De aia , celor dezorientati , cu drept de vot dupa 1947 ar trebui sa le fie cunoscuta acea perioada , pentru ca sa nu se mai repete .
  In Com Lenauheim , jud TIMIS , un primar cu studii la MIU TIMISOARA , s-a dedicat prieteniei cu un primar din Germania , in cinstea caruia organizeaza petreceri in mod frecvent , pe bani publici . Pentru anul 2020 a alocat 150000 de lei vizitei edilului neamt , peretii primariei sunt acopereiti cu poze de la desele intalniri iar in curtea primariei a ridicat un obelisc de marmora prin care comemoreaza stabilirea schwabilor in Banat , fara sa priceapa ca schwabii au venit ca ocupanti nu ca toleranti , au primit terenuririle cele mai fertile si au afisat o superioritate fata de romani. Desi sunt considerati tigani germani in tara lor , in Romania ii privim ca pe niuste arieni . Daca lasam treburile la intamplare , la mintea lingailor , maine-poimaine vom aniversa DIKTATUL de la VIENA . Bine zice D-nu MARGA , ar trebui sa ne trezim …..

 31. DACA MARGA A SCRIS ACEST ARTICOL,CA CONFIRME…NU POT SA CRED…

 32. la carma tarii o hazna cu un …wc johannis….sef

 33. La vremuri noi, altii noi, nu „tot noi” ca de 30 de ani am asistat doar la regresul tarii indiferent de partid, culoare, studii, etc.!
  O sa merg la vot si voi acorda o sansa unui candidat care n a coexistat in aceasta mocirla!

 34. Marga prof.universitar a văzut că musca in lapte.Pacat că se mânjește cu un asemenea vocabular!

  • Var, dar ce mulți sunteți, securistule!?! :))))))))))))))

 35. Domnule Profesor,
  Dacă luăm în considerare nu PROFESORUL,ci OMUL Marga în deplinătatea sa,făcând o analiză sinceră a propriei vieți,cu suisurile si coborasurile ei,având judecător doar propria dvs. conștiință, considerați că ați procedat corect,aruncând cu piatra?

  • Am putea să-l luăm în considerare pe OMUL Klaus Wener Iohannis.

   Ne-ar pufni râsul și nu ne mai oprește nimeni!

 36. Dl. Professor Marga, înainte să fie „acid” cu Di. Președinte, ar trebui să ne lămurească de ce a fost nevoie să-l îndepărteze din învățământul românesc pe eminentul Profesor Ioan Ursu din Bacău. Astăzi, în contextul pandemiei se dovedește că Dl. Ursu a fost pionierul învățământului online romanesc, iar domnul marga ….

  • Iohannis tot prost rămâne.

 37. Dacă mai sunteți profesor este regretabil .Ați uitat, când ați fost la conducere ce prostii ați făcut.Acuma dați lecții ‍♂️

 38. Aveti dreptate domnule profesor ANDREI MARGA. In fruntea politicii romanesti sunt tot mai multi prosti, sub diverse steaguri, poate sub toate seagurile. Evident, prostii fac prostii, din ce in ce mai des si mai mari. Tot evident, sufera cel mai mult PROSTII, sau/si cinstitii chiar mai putin prosti VOTANTI, care au avut de ales intre doi prosti, unul mai prost ca altul sau/si intre doi hoti, unul mai hot ca altul. Avand in vedere ofertele avute VOTANTII NU AU GRESIT, au ales RAUL CEL MAI MIC. Acum , va rog sa raspundeti dumneavoastra: de ce au fost doar acele oferte ? De ce INTELECTUALUL adevarat Andrei Marga nu a candidat la sefia PNL ? Ati fost in politica de tanar, ati avut functii la varf, de ce nu ati luptat sa castigati conducerea PNL, sa intronati MERITOCRATIA ? Si, in mod sigur (altfel ar fi dezastrous) sunt multi oameni de valoare care stau pe marginea ploticii active si doar chibiteaza. Eu cred ca DESTEPTII CINSTITI care nu se implica sunt mai vinovati decat PROSTII care ALEG RAUL CEL MAI MIC.

 39. Problema este ca prostii nu isi dau seama ca sunt prosti, si sunt multi. „Prosti, da’ multi, Maria Ta!” In ceea ce-l priveste pe klaun, nu stiu cat e „meritul” votantilor si cat al sts-ului.

 40. Ne _spuneti si cum baieti pe care îi credeti destepti, au vandut aro, cos targoviste, romlux targoviste, cum a pus mana trita fanita pe insula mate a Brăilei, cum a fost distrusa industria tarii de romanasii nostri astia destepti si unde sunt banii din bancile devalizate? Si au fost oare condamnati pt astea, ne raspundeti ca trebuie sa stiti? Eu cred ca prostii cu adevarat inca mai cred in mincunile fostilor turnatori, securisti si neocomunistii mascati prin anumite partide.

  • Iohannis tot prost rămâne.

   • Ramane prost, dar cu multe case!

 41. […] Iohannis, pulverizat de carturarul Andrei Marga: Prostul ales in functie de prosti – inpolitics.ro 96681 Facebook interactions […]

 42. Acest Presedinte…Un Prost..Incompetent..in functiune..La fel sint cei care l-au sustinut iar Tara plinge si trebue sa supporte aceste capodopere urite ce au distrus totul..,Ala sa piece la Sibiu in multiple le case nu la Cotroceni???Nu is ajuns cei 5 ani nefacut nimic numai in vacanta cu Iapa lui …AjungeFoamne ajuta fa o minune

 43. Domnule profesor, este greu sa va faceți înțeles de către prosti, mai ales când aceștia sunt și mulți.

 44. @Skrim. Cat ai primit pentru postare in total 70 sau 100 de ron ca vreau sa imi negociez si eu contractul:)))))

 45. Felicitari Domnule ANDREI MARGA Sa ne traiti mult inainte.Ma bucur ca mai exista cineva care spune lucrurilor pe nume Sa iesiti mai des poate vor invata ceva .OAMENI de valoarea dv.trebuie sa aiba un cuvint de spus.Inca odata felicitari Domnule MARGA.

 46. Domnule MISU chiar va place cum este condusa tara,daca da suntem terminati NU CREDEAM CA MAI SUNT IN TARA ACEASTA OAMENI CU ASEMENEA GINDIRE Cred ca sunteti bolnav si mai cred ca bine nu va mai faceti.

 47. Toți cei care au dorit să plece în străinătate în vremea lui Ceaușescu și au absolvit o școală de orice fel , profesională, tehnică , facultate, învățământul în România fiind gratuit, au fost obligați să restituie statului român, sumele cheltuite cu educația acestora. Nu credeți că ar fi fost nedrept ca străini să beneficieze de cunoștințele acumulate, gratuit, în România de cei care au dorit să plece? Nu uitați că în occident învățământul nu a fost și nu este gratuit.?

 48. Afară cu javrele din tara !!! Și în primul rând cu javra idioata,criminala , traficanta de copii în tinereță și de salahori la bătrânețeinstalata vremelnic la Palat de o gloata amorfă,inodora și incolora de prosti spălători de cururi italienești,nemțești și iberice care l-au ales.
  Olteanul Patriot Mishu Ionescu urmașul lui lui Mișu Bravu

 49. Nu te umfla in pene Marga!Am vazut ce ai facut si tu ca ministru de externe…la invatamant ai mai facut ceva,dar nu grozav!

 50. Faptul ca acest personaj din frageda pruncie pana astazi „slujeste” tara alaturi de tov. iliescusi pcr,fsn,psd si alte derivate da mult de gandit ! Conform raportului publicat în data de 21 februarie 2014 de către CNSAS, Andrei Marga a fost împreună cu soția sa Delia, informatori ai Securității Statului. !

  • SIcaloriferul unde l-ai uitat BATRANE COLHOZNIC?

 51. Daca Marga a scris aceasta caracterizare a d-lui Iohannis,acuma inteleg de ce a fost destituit din functia de ministru al invatamantului

 52. Da, domnule profesor, analiza e excelenta ! Ma revolta insa tacerea vinovata, minciuna prin omisiune a unor intelectuali precum cei din Academia Romana. Prea putini reactioneaza iar aceasta inactiune este vinovata, ma gandesc la generatiile de intelectuali si patrioti care au infaptuit marile idealuri ale romanilor. Oare acestia, care si-au sacrificat familiile, averile, chiar viata, nu constituie pentru noi un exemplu mobilizator ? Nu e datoria celor ce pot invata poporul si a-i lumina mintea sa iasa din indiferenta si din propriile interese si sa se pronunte ferm pentru a insanatosi compatriotii ?

 53. Domnul profesor, care foloseste un astfel de limbaj de cea ma joasa speta, care vede astfel lucrurile si ceea ce se intampla azi nu poate fi credibil, nu poate fi un exemplu. Sigur, tot ce vede d-lui, se datoreaza faptului ca nu mai sunt la cirma psd-istii, un psd-ist fiind si d-lui. Rusine pentru vocabularul folosit.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998