CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Iohannis: ”Să nu-și imagineze cineva că din cauza războiului în România lucrurile merg prost. Nu, merg foarte bine!”

4 comentarii / 2534 vizualizări / 26 aprilie 2023

Aflat la Buenos Aires, președintele Klaus Iohannis a dat asigurări sud-americanilor că în contextul războiului din Ucraina, lucrurile merg foarte bine în România, adugînd că războiul amintit afectează economia argetiniană și pe celelalte de pe continent.

”Să nu-și imagineze cineva că din cauza războiului în România lucrurile merg prost. Nu, în România lucrurile merg foarte bine și pot să vă spun că România este una din economiile care, cu toate că este lângă război, crește, crește în fiecare an(…) Impactul economic al acestui război este semnificativ, foarte mare în UE, dar efectele și valurile de șoc merg peste tot, și în economia argentiniană se simte, și în celelalte state latino-americane unde am fost mi s-a relatat că se simte impactul acestui război. Deci, cu atât mai mult este o problemă globală. Nu este, cum spun unii eronat, o problemă europeană, este o problemă globală și trebuie rezolvată prin diplomație în cadrul arhitecturii internaționale recunoscute” a spus președintele în declarațiile comune cu omologul său, Alberto Fernandez. (B.T.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Am toata increderea ca Sistemul Ticalosit™ il va duce pe Petrov 2.0 in Justitie.

  2. In mintea lui înceată, probabil! ”România este una din economiile care, cu toate că este lângă război, crește, crește în fiecare an …”. Chiar așa, ce ne-ar lipsi? Avem cereale ucrainiene din belșug care ne asigură hrană infestată si contaminată, avem bombonelele Roshen pe care nu le-a afectat vreun bombardament, s-au produs singure, nu o sa mai avem benzină si motorină la rezerva de stat, electricitatea fuge si aia la moldoveni si ucrainieni, Delta Dunării – kaput!, avem ucrainieni tratați regește, pe banii noștri, televiziunile sunt ale lor, guvernul e la picioarele lor, etc. De unde o privi el ”binele”ăsta, din avion? Probabil ca a vrut sa spună ca pe ucrainieni nu ii afectează războiul. Merg si in vacanțe. Dar ce oroare de raționament, in RO economia merge bine, nu e afectată de război, dar economia argentiniană, pe care ar trebui s-o doară-n paișpe de khazari, tocmai aceea – ne spune profesorașul mediocru de fizică -, e afectată de război! Economia României crește in deficit din cauza acestui prostălău si a guvernului incompetent pe care l-a pus, in frunte cu Ciucă-slugă! Banii care se scurg către SUA & Ucraina ne vor scoate de pe orbită cat de curând.

  3. Romania lui nu e Romania mea … locul jegului asta e in fata plutonului de executie … „deci” sfoara ca glontul e prea nobil pentru cretin …

  4. […] Sursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998