CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis sageteaza PSD in calcaiul lui Ahile: ”Mai sunt bani de pensii?”

8 comentarii / 3187 vizualizări / 22 mai 2018

Președintele Klaus Iohannis a aruncat o veritabilă dinamită în ograda PSD, care îl poate afecta grav atît politic, cît și electoral, pentru că e vorba de o temă de maximă importanță pentru votanții social-democrați și constituie, deci, o mare vulnerabilitate pentru partid. Concret, președintele a sugerat diabolic, prin intermediul unei întrebări publice aparent nevinovate, că nu mai sunt bani de pensii.

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, astfel, într-o ieșire la rampă la Cotroceni, la orele serii, Guvernului şi PSD să precizeze „clar, răspicat, cu argumente” ce au de gând cu Pilonul II de pensii şi dacă mai există bani pentru bani şi salarii până la finalul anului.
„Ei trebuie să ne dea un răspuns. În acest sens, cred că Guvernul şi PSD trebuie să răspundă public, clar, documentat la două întrebări: Ce aveţi de gând cu Pilonul II de pensii? Clar, răspicat, cu argumente, iar întrebarea a doua pentru Guvern este următoarea: Mai aveţi bani pentru pensii şi salarii până la sfârşitul anului?”, a spus Iohannis. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Au bani doar pentru leafa ta, mofturile tale, plimbarile tale fara sfarsit si in general pentru tot ceea ce te face sa te simti (???) confortabil.

 2. psd nu are bani de pensii, de aceea va fura banii din pensiile private. ticalosie marca psd. mai scapa 1 an jumatate de criza. dar in 2020 nu mai au ce bani sa mai confiste.

 3. ‘Cainele moare de drum lung, si prostu’ de grija alatuia’ – proverb popular romanesc.
  PS: se aplica si la alte etnii, in egala masura.

  • Scuze pt greseala de ortografie (corect este ‘altuia’)

 4. Scuze pt greseala de ortografie (corect este ‘altuia’)

 5. Prima masura pe care-ar trebui s-o ia PSD ar fi injumatatirea bugetelor la urmatoarele institutii: Adm. prezidentiala, SRI, SIE, Parchetul general, DNA, STS, SPP!!
  Cum puii mei ca Onea-tortionarul sa aibe salar 20.000 lei/lunar??

  • țară care preaslăvește torționarii… de pe vremea lui Țepeș… atât ne duce capu :(

 6. dupa ce ca vorbeste ca prostu, mai si arata la fel

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998