CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Iohannis vorbește de ”risc serios de securitate”. Dar nu își întrerupe vacanța

11 comentarii / 2591 vizualizări / 25 iulie 2023

„Condamn ferm recentele atacuri ale Rusiei împotriva infrastructurii ucrainene civile de pe Dunăre, care este foarte aproape de România. Această escaladare, care a avut loc recent, prezintă un risc serios în ceea ce priveşte securitatea la Marea Neagră. De asemenea, afectează tranzitul cerealelor din Ucraina în viitorul apropiat şi implicit securitatea alimentară la nivel global”, a transmis președintele Klaus Iohannis, ieri, pe Twitter, după ce Rusia a atacat cu drone porturile ucrainene Ismail și Reni, aflate pe Dunăre, la granița cu România.

O întrebare legitimă: dacă avem de a face cu ”un risc serios în ce privește securitatea” în zona României, de ce președintele nu și-a întrerupt concediul, mulțumindu-se cu două fraze pe Twitter? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Ce intrebare?
  Dle. Iacob, credeam ca stiti personajul.

 2. Ategep metufos sina bloihg !

 3. Ion Cristoiu:
  „Ca și în 1940, Tara e lăsată pe mana unui neghiob iresponsabil”
  Motto: Fiecare zi care trece cu Klaus Iohannis la Cotroceni e un atentat la siguranța națională.

  • Esti un diversionist? De ce nu spui ca se refera ca regele Carol II a cedat Basarabia catre Uniunea Sovietica ca un „neghiob iresponsabil”?
   Caci in 1940, mai tarziu, a venit la putere si Ion Antonescu.
   V-ati inmultit pe aici sobolanii diversionisti sau doar idiotii?

 4. Cel/cea de la 18:43, șobolan diversionist/a și idiot/a ești tu. Pe lângă habarnismul privind cunoștințele din domeniul istoriei ești și analfabet/a nefunctional/a.

  • Postasi azi acelasi cacat si pe Cotidianul, sobolane?
   Dar in Evenimentul Zilei din 8 martie 2017, in articolul
   „Ca și în 1940, Țara e lăsată pe mîna unui Neghiob Iresponsabil!”
   Cristoiu scrie clar ca neghiobul iresponsbil a fost Caro II:
   „…Decizia a fost luată exclusiv de un singur om: Carol al II-lea. Numai că omul care-și asumase o astfel de decizie era un Neghiob.
   Un Neghiob iresponsabil…
   Înțeleg că pe post de Carol al II-lea în variantă de Rață mecanică, Klaus Iohannis va merge la Bruxelles fără a fi consultat dacă nu Parlamentul, atunci măcar partidele parlamentare. ”
   *
   De unde pizda ma-tii stii tu istorie, jigodie diversionista bolnava, daca nici articolul lui Cristoiu nu l-ai inteles?
   Tuti gura ma-tii de japita bolnava.
   Camas pe creierii tai stricati!

  • Da, esti un sobolan diversionist, dar si un idiot.
   Trebuia sa stii istoria inainte sa postezi. Istoria iti spune, daca o intrebi:
   „Antonescu, în urma situației conflictuale mai vechi cu Carol al II-lea și în contextul pierderilor teritoriale ale României din anul 1940, l-a constrâns pe rege să abdice …
   Cedările teritoriale impuse României prin Al Doilea Arbitraj de la Viena (Dictatul de la Viena; 30 august 1940) au marcat declinul regimului carlist. România pierdea o suprafață de 99.738 km² cu o populație de 6.821.000 locuitori, reprezentând aproape o treime din teritoriul și populația țării. Manifestațiile de protest împotriva Dictatului de la Viena, inițiate de țărăniști au devenit – sub influența agitatorilor legionari – anticarliste, Carol al II-lea fiind considerat principalul vinovat de impasul în care ajunsese România. Dorind să-și păstreze puterea, la propunerea lui Valer Pop, Carol al II-lea i-a încredințat la 4 septembrie 1940 lui Antonescu mandatul de formare a unui guvern de uniune națională.”

 5. Ghinion! A castigat alegerile? Da. Cu 70%. Este legitim, ales de majoritate, este normal sa-si temine mandatul. Cei ce l-au votat sa si-l asume. Ca bugetar de dreapta…

 6. Atăta știe. Atâta poate. Atâta vrea.
  Curaj, la anul scăpăm de el și vine alt prost.
  Până s-o sătura și țara asta de președinți. Când oare…?

 7. Libertatea cere sacrificii. E posibil ca și teritoriul actual al Țării, nu doar cel răpit de Ucraina, să fie bombardat în viitorul apropiat. Trebuie să fim pregătiți să îndurăm și să luptăm până la strivirea gândacului de la Kremlin.

  • E pârţâială mare la tine acasă, in gaura curului lui Soros?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998