CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ion Cristoiu actioneaza Parchetul in judecata si asteapta schimbarea lui Morar si Kovesi

0 comentarii / 1531 vizualizări / 26 septembrie 2012

Ca urmare a modului în care a fost întocmit și difuzat în presă rechizitoriul calomnios în cazul SOV-FNI, despre care relatam ieri, jurnalistul Ion Cristoiu a decis să acționeze în judecată Parchetul General și să ceară despăgubiri morale, el declarînd, totodată, că așteaptă schimbarea actualelor metehne ale procurorilor de către o nouă conducere a DNA și a Parchetului General.

”Ca şi DNA, Parchetul general e preocupat mai mult de mediatizarea activităţii sale decît de activitatea propriu zisă.
Nu altfel se explică aşa zisele scurgeri în presă din stenograme cu convorbiri dintre vedete ale vieţii noastre publice, deşi respectivele convorbiri n-au nici o legătură cu cauza.

Presa face mare caz de aceste convorbiri, iar DNA şi Parchetul General îşi întreţin imaginea de instituţii care se omoară cu muncitul.
Sper ca noile conduceri ale DNA şi Parchetului General să ia măsuri ferme pentru ca acestei practici nocive, înflorite în ultimii 8 ani, să i se pună capăt odată pentru totdeauna.

Pînă atunci am hotărît să-mi fac dreptate singur.
Pentru ticăloşia de a mă trece în Rechizitoriu fără nici un temei legal, voi sesiza CSM şi voi da în judecată Parchetul General cerînd despăgubiri morale” anunță ziaristul, în ”Evenimentul zilei” de azi.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998